• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bulasık makınesı için yardım

evinam

seviyorum seni
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
363
0
96
39
Diğer
slm kızlar sızde yardım ıstıyecem benle aynı sorunu yasayan nasıl basab cıktı..
bulasık makınesını ıcıne kırec sokucu dokuldu...dokulen yeler lekelı ve kırlı duruyor..nasıl temızlıyebılırım...kırec sokucunu cıkar yardım yorumlarınz beklıyorummmafoldumben

cnm kireç çözücü şu çok kuvvetli olan madde değil mi..neresine döküldü..iç kapak kısmı mı...süngere sirke dökerek silmeyi bir dene istersen...nasıl lekeler bilemiyecem ama kalıcı da olabilir...CADIARZU

icine dökülmüs demissin canim... nasil temizlenir bilmem ama disina dökülmüs olsaydi, su pazarda satilan 2.5TL ye duvar stickerler var ya.. onlardan yapistir derdim hem lekeleri kamufle etmek icin hemde mutfagin havasini degistirmek icin opuyorumnanaktan

Umarim lekeler icin bir cözüm bulabilirsin canim

cnm kireç çözücü şu çok kuvvetli olan madde değil mi..neresine döküldü..iç kapak kısmı mı...süngere sirke dökerek silmeyi bir dene istersen...nasıl lekeler bilemiyecem ama kalıcı da olabilir...CADIARZU

evet cok etkılı ıc kapaga dokuldu ama bu turlu cıkmıyor neler demedım kı ama cıkmadı...kapak kısmı kırlı gıbı duruyor bı-uda benı cok rahatsız edıyor..yınede tesekkurler canımopuyorumnanaktan

icine dökülmüs demissin canim... nasil temizlenir bilmem ama disina dökülmüs olsaydi, su pazarda satilan 2.5TL ye duvar stickerler var ya.. onlardan yapistir derdim hem lekeleri kamufle etmek icin hemde mutfagin havasini degistirmek icin opuyorumnanaktan

Umarim lekeler icin bir cözüm bulabilirsin canim

ınsallah canım ya...bulasık makınesını kımsenını yanında acmıyor demısler kı bu ne pasaklı bı hatun opuyorumnanaktan

canım boşuna uğraşma bu tür asitli şeyler yüzeye zarar verdiği için çıkmaz benimde mermer mutfak tezgahına dökülmüştü ne yaptıysam lekesi gitmedi onun için ne kendini yor nede üzül emin ol hayatta üzülünecek çok şey var allah sağlık versin.kaydirigubbakcemile5

cifle telleyınce bır mıktar cıkıyor ben de saf saf yag coz sıkmıstım daha ıyı temıslesın dıye de

Back
X