Bulaşık Makineleri Bulaşık Makinesindeki Kokuları Gidermek İçin

atessizprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
3.718
15
66
İstanbul
BULAŞIK MAKİNANIZI YIKAYABİLİRSİNİZ

Bulaşık makinenizin performansını yüksek düzeyde tutmak ve sabun tabakası oluşumunu yok etmek için ünitenin altına seyreltilmiş 1 fincan sirke dökün ya da üstteki rafa bir kasenin içine sirke koyun. Sonra bulaşık makinenizi bulaşık ya da detarjan koymadan tam devir çalıştırın. Özellikle suyunuz sertse bunu ayda bir tekrarlayın. Ancak bu işlemi uygulamadan önce bulaşık makinenizin kullanım klavuzuna bir göz atın.

bunu denicem canım teşekkür ederim...
bende şu şekilde bi bilgi aktarıyım müsadenizle bulaşık makinanızın
parlatıcı doldurdugunuz gözüne parlatıcı yerine sirke doldurun
bulaşıklarınız her zaman daha parlak ve mikropları kırılmış şekilde
çıkacaktır makineden :87::87::87::87:
hayırlı olsun prensesss

hmm güzel bilgilermiş bende denicem, hep içi temiz değilmiş gibi geliyo bana, dışarıdan bişey gözükmese de.

Teşekkür ederim birtanecim:)

Sirke konusuna gelince gerçekten güzel fikir.
Ben de şimdi yatmadan önce makinayı çalıştırayım da yıkasın sabaha kadar diyordum.
Hemen deniycem canım, yarın yazarım buraya:)

sirkenin işe yaramadığı bir alan var mı acaba ne mubarek bir urun ya :) şaka bir yana denemiş biri olaraktan güzel bir temizlik aracı bu arada cok cıddı bir kırec cozucu bu alanda da kullanılabılır caydanlıktaki kireci tertemiz yapıyor konuyla alakasız oldu ama sirkeden en cok yararlandığım yeri yazım dedım.(malesef denizlinin suyu bol kirecli)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…