Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi arkadasım yerleştirmekle mi uğrasacaksın dedi de ondan sordum , teşekkürler.Teyzem kullanıyor gayette memnun, üst tarafa çay tabaklarını çatal bıçakları yerleştiriyor, altta da bayağı geniş alan oluyor tencere tava için. Ayarlanıyor da alttaki bölmeler.
aynen arkadasım da dedi.. bir de öyle 6-7 program almana da gerek yok dedi.. 5 program bana yetıyor artıyorda dedi.. Demekki doğru söylemişÇok kullanışsız tek tek kaşık çatal dizmeye mi uğraşcan
Eki Görüntüle 2305961 arkadaşlar ekte ki bulaşık makinesi tarzı kullanan var mı ? kaşıklık üstte olandan.. Memnun musunuz ?
benim 5 program devamlı 1 tanesini kullanıyorum nadiren 2. programı. sepetli al kesinlikleaynen arkadasım da dedi.. bir de öyle 6-7 program almana da gerek yok dedi.. 5 program bana yetıyor artıyorda dedi.. Demekki doğru söylemiş
rafların yerleri derken nasıl yani ?Ben bosch almıstım, getirip yeni kurdular. Sepetli benimki ama rafların yerleri değişebiliyor alırken buna dikkat etmeni tavsiye ederim.
Biraz asagı biraz yukarı hareket edebiliyor. Yukarıya tencere koymak için meselarafların yerleri derken nasıl yani ?