bulaşık mk hakkında

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
10131505938482.webp
arkadaşlar ekte ki bulaşık makinesi tarzı kullanan var mı ? kaşıklık üstte olandan.. Memnun musunuz ?

Teyzem kullanıyor gayette memnun, üst tarafa çay tabaklarını çatal bıçakları yerleştiriyor, altta da bayağı geniş alan oluyor tencere tava için. Ayarlanıyor da alttaki bölmeler.

Teyzem kullanıyor gayette memnun, üst tarafa çay tabaklarını çatal bıçakları yerleştiriyor, altta da bayağı geniş alan oluyor tencere tava için. Ayarlanıyor da alttaki bölmeler.
bi arkadasım yerleştirmekle mi uğrasacaksın dedi de ondan sordum , teşekkürler.

Eki Görüntüle 2305961 arkadaşlar ekte ki bulaşık makinesi tarzı kullanan var mı ? kaşıklık üstte olandan.. Memnun musunuz ?

Teyzemde var hiç sevmiyorum. Sepetli daha rahat geliyor bana. Buna tek tek düzgünce koymak zorundasın, zaman alıyor. Tek artısı altta sepet olmadığından tabak çanak yeri daha fazla

Ben bosch almıstım, getirip yeni kurdular. Sepetli benimki ama rafların yerleri değişebiliyor alırken buna dikkat etmeni tavsiye ederim.

bende siemens kullanıyorum çok memnunum ama benmkisi bu şekilde dizlemli değil.. normal sepeti var kaşık bıçak için.. böyle kullanan arkadaşlarım hiç memnun değiller :(

Back
X