- 20 Ekim 2009
- 4.510
- 5.179
- 723
Mid level developerlar 180 200 çok rahat kazanıyor öyle mi? Çok rahat? Mid level? Trendyolda?Konuyu tartışmaya çekmek için yazmıyorum asla. Ama cevap yazdığınız üye, eşinin en büyük e-ticaret sitelerinden birinde çalıştığını söylediği için yazıyorum. Benim Trendyol'da çalışan min 10 arkadaşım var ben de oradaydım 3-4 yıl önce. Şu an mid-level developerler 180-200 alıyor çok rahat. Hatta Getir ilk n11'i alınca Trendyol'dan adam çekmek için yüksek teklifler yaptı ki normalde rekabet anlaşması var. Ama oradan Getir'e, Getir'den Trendyol'a gelen/giden çok vardı (artık var mıdır bilemem). Hatta Getir 2022'de ilk layoff yaptığında kovulup Trendyol'a gelen bile var, o derece :)
Eşiniz ya sizi kandırıyor ya da şirket batmak üzere ondan para veremiyorlar. Kendini bilen, yaptığı işe güvenen hiçbir "yazılımcı" o paraya çalışmaz.

Bir şey daha ekleyeceğim bu sektör nasıl küçük anlayın. Getir n11 i satın aldığında eşim n11 de çalışıyordu. Hala onun kodları kullanılıyor bir çok yerde

Daha yorum yapmayacağım konuya. Ben konu sahibine yardımcı olmak istemiştim. Kimseye bir şey kanıtlama amacım yok. Çok çirkin bir konuşmanın içine çekildim. Dediğiniz gibi olsun.
Son düzenleme: