Maaş hakkında yalan söylemek?

Mid level developerlar 180 200 çok rahat kazanıyor öyle mi? Çok rahat? Mid level? Trendyolda? 😂 peki. Benim söylediğim rakamlara çalışan bildiğim en az 250 ‘yazılımcı’ var. Ama siz yoktur diyorsanız yoktur tabi. Ayrıca sektöre hakim kişiler bilir ki asıl kurumsallar daha az para verir. Türk telekom bu kadar az veriyor olamaz diyenler yanılıyor yani.

Bir şey daha ekleyeceğim bu sektör nasıl küçük anlayın. Getir n11 i satın aldığında eşim n11 de çalışıyordu. Hala onun kodları kullanılıyor bir çok yerde 😂
Daha yorum yapmayacağım konuya. Ben konu sahibine yardımcı olmak istemiştim. Kimseye bir şey kanıtlama amacım yok. Çok çirkin bir konuşmanın içine çekildim. Dediğiniz gibi olsun.
Çok çirkin değil çok bilgilendirici bir konuşma lütfen devam edin😂😂

Çok çirkin değil çok bilgilendirici bir konuşma lütfen devam edin😂😂
Ahaha yazılımcı mısınız? Şu an tam işten çıkarma ve işe alma dönemleri. Şu an giren ocakta zam almayacağından ve 1 buçuk sene zamsız çalışacağından 60 civarına giriyorlar. Şirketlerin mini çakallıkları.. Bunu da ek bilgi olarak yazayım yanlış yönlendirme olmuş olmasın iş bakıyorsanız ve deneyimsiz veya az deneyimliyseniz. Sevgiler 😂

Ahaha yazılımcı mısınız? Şu an tam işten çıkarma ve işe alma dönemleri. Şu an giren ocakta zam almayacağından ve 1 buçuk sene zamsız çalışacağından 60 civarına giriyorlar. Şirketlerin mini çakallıkları.. Bunu da ek bilgi olarak yazayım yanlış yönlendirme olmuş olmasın iş bakıyorsanız ve deneyimsiz veya az deneyimliyseniz. Sevgiler 😂
Teşekkür ederim henüz değilim ama öyle bi hayalim var şu an okuyorum inşallah büyüyünce olacam😌 İşlerin nasıl ilerlediğini , nerelerde çalışabileceğimi ve neler yapabileceğimi şimdiden öğrenmek istedim😊

Eskiden olsa aynı tepkiyi verirdim aaa cıkcıkcık maaş sormak mı çok ayıp derdim.
Şimdi ne diyorum ? Sor kız tabi. Ona göre ölçüp tartarsın. Harcamasına bakarsın tutumlu mu müsrif mi normal mi anlarsın. Ne zaman soracak evlenirken mi? Biz ay aman ayıp olmasın ay bilmem ne diye geç kalıyoruz geç her konuda. Sonra öğrendiklerimiz bize uymuyorsa da dönemiyoruz işte bağlanmış oluyoruz çünkü. Sor kız maaşını da sor her şeyini de sor

Eskiden olsa aynı tepkiyi verirdim aaa cıkcıkcık maaş sormak mı çok ayıp derdim.
Şimdi ne diyorum ? Sor kız tabi. Ona göre ölçüp tartarsın. Harcamasına bakarsın tutumlu mu müsrif mi normal mi anlarsın. Ne zaman soracak evlenirken mi? Biz ay aman ayıp olmasın ay bilmem ne diye geç kalıyoruz geç her konuda. Sonra öğrendiklerimiz bize uymuyorsa da dönemiyoruz işte bağlanmış oluyoruz çünkü. Sor kız maaşını da sor her şeyini de sor
Hele şükür🥳 Hala erkeklere acıyan kadınlar görüyor ve şaşırıyorum. Bilgi güçtür azizim. Hem zaman kaybının hem hayal kırıklığı ve bağlanmanın öncesinde bunları bilmeleri gerekiyor evlenmek isteyen kadınların. Bunu maddiyatçılık olarak etiketlemek hemcinslerine haksızlık yapmak olur, erkeklerin kadınlara neler yaşattıklarını bildikleri burda okudukları halde.Onlar sizi o kadar düşünmüyorken size ne oluyor? Erkekler de zaten yatırım yaptığı , para harcadığı kadını seviyor, kaybetmek istemiyor. Konu erkekse sadece gözlerinizi değil bütün duyularınızı açın, uyanık olun, herşeyini öğrenin , baştan ipleri elinize alın, nasıl alıştırırsanız öyle gider. Biraz da erkek bdvleri okuyalım kız içim şişti kadınların ağlamasından!!

Mesela böyle para konularına, maaş işlerine girilmemesi gerektiğini biz ilkokulda ortaokulda öğrenmiş olurduk. Şimdiki nesil nasıl bı kadar basit görgü kurallarından bi haber olabiliyor onu bi sormak istiyorum önce size.
Sonra da Türk telekomdan çok birşey beklemeyin derim.

Hele şükür🥳 Hala erkeklere acıyan kadınlar görüyor ve şaşırıyorum. Bilgi güçtür azizim. Hem zaman kaybının hem hayal kırıklığı ve bağlanmanın öncesinde bunları bilmeleri gerekiyor evlenmek isteyen kadınların. Bunu maddiyatçılık olarak etiketlemek hemcinslerine haksızlık yapmak olur, erkeklerin kadınlara neler yaşattıklarını bildikleri burda okudukları halde.Onlar sizi o kadar düşünmüyorken size ne oluyor? Erkekler de zaten yatırım yaptığı , para harcadığı kadını seviyor, kaybetmek istemiyor. Konu erkekse sadece gözlerinizi değil bütün duyularınızı açın, uyanık olun, herşeyini öğrenin , baştan ipleri elinize alın, nasıl alıştırırsanız öyle gider. Biraz da erkek bdvleri okuyalım kız içim şişti kadınların ağlamasından!!
👏👏Valla bununla ilgili konu bile açtım ben kendimize gelelim diye ama yok. Biz de lak diye maaşı sor demiyoruz tabi ama sohbet arasında uygun dille sorulsun. Zamanında sormadık da aman hanım hanımcık olalım aman şöyle olalım dedik de noldu? Tecrübe konuşuyor tecrübeee ama herkes kendi istediğini yapsın tabi 🤷🏻‍♀️

Back
X