Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bulaşıklara sinen balık kokusunu gidermenin yolu...
çamaşır suyu! çok seviyorum ben bu çamaşır suyunu. özellikle domestosun sulandırılmış spreyleri çok kullanışlı,şiddetle tavsiye ediyorum. ve her bittiğinde almaya gerek yok üstüne bittikçe çamaşır suyu ve musluk suyu koyup devam edebilirsiniz. kahve telvesini duymamıştım aklımda olsun oda teşekkür ederim bilgi için.
el kokusuda bazen çıkmıyor(özellikle bulaşığı yıkamayan kişilerde) onun içinde size önerim limonla elinizi ovalamanız
Balık veya yumurtalı bulaşıkları sıcak su ile yıkamamak gerekiyor. Önce soğuk suda sabunlayıp, durulayıp sonra bulaşık makinesine koyun veya elde yıkıyorsanız da hemen sıcak suya sokmayın.
Balık veya yumurtalı bulaşıkları sıcak su ile yıkamamak gerekiyor. Önce soğuk suda sabunlayıp, durulayıp sonra bulaşık makinesine koyun veya elde yıkıyorsanız da hemen sıcak suya sokmayın.
Kesinlikle katılıyorum..Bunu yazacaktım yorumunuzla karşılaştım..Koku yapabilecek gıdaların bulaştığı tabaklara sıcak su değdiği anda daha kötü kokuyor..Engellemenin tek yolu soğuk su.