Bülbül ün çilesi dili belası !!!

celebackdream

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
28
3
1
47
Deneyiminize çoook ihtiyacım var sevgili hemcinslerim. Erkekler bizi çoğu zaman delirtiyor. Ben eşime karşı sabır küpü olsam da bazen hatta çoğu zaman kendimi kaybedip erkeklerin o dirdir diye nitelendirdiği şey yüzünden en haklı olduğum konuda bile haksız duruma düşüyorum. Hep özendigim cool arkadaşlar lütfen cevap verirmisiniz nasıl oluyor da kendinize hakim olup sogukkanliliginizi koruyorsunuz

cool degilim:-) ama sinir animda konusmak yerine elimi yuzumu yikayip sakinlesmeyi tercih ediyorum ;)
esinizin kotu yonlerinden ziyade iyi taraflarini gozlemlemek ve gergin anlarda guzel seyler dusunmek , kirici ve hakaret icerikli konusmalarin onune gectigini bizzat gozlemliyorum;)

Ben tislarim boyle nasil tarif etsem ki :))) hah düdüklü tencere gibi..oda valla dirdir etsen daha iyiydi, o tislamak zaten cok seyin ozeti der.bende "ââaaaaaaaaa ne yapsam yaranamiyorum"der, kuserim. :)))

Eşim dirdir konusunda dünya devi olduğumu iddia etse de bence yok öyle bisi:)
Eşim erteleme ustasıdır ben tez canlıyım..
Bişey isterken süre koyuyorum eğer bu aksam 8 de o vida hala gevşek ise sikmamis isen 1 hafta bunu konuşurum diyorum:) daha cumlem bitmeden eşim tornavidayi kapıyor :) kavga gürültülü olmaz şaka ile karışık hallederiz..

Bi de bağırmak yok biz de kural.. kızım ben ve eşim kurallar herkesi kapsıyor. Bazen kuralı bozan tek kişi ben oluyorum maalesef.. dikkat etmeye ve sinirlendigimde yorgun hasta uykusuz vs miyim yoksa gerçekten bu kadar kızar miydim bunu düşünüyorum. Önceden uyarmak da çocuklu ev için iyi oluyor. Bugün anne yorgun sabrim çok fazla yok lütfen yardımcı olun gibi..

Eşim dirdir konusunda dünya devi olduğumu iddia etse de bence yok öyle bisi:)
Eşim erteleme ustasıdır ben tez canlıyım..
Bişey isterken süre koyuyorum eğer bu aksam 8 de o vida hala gevşek ise sikmamis isen 1 hafta bunu konuşurum diyorum:) daha cumlem bitmeden eşim tornavidayi kapıyor :) kavga gürültülü olmaz şaka ile karışık hallederiz..
ayy ayni biz. benim esimdr yarincidir. o yarinda bi gelmez. bende sabrederim sabrederim ne zaman cinlerim tepeme cikip soylenmeye baslasam o zaman yapar. ama bu daha senin yontemi denicem

Cool olsun diye kimse tartışma esnasında susmaz.
Yapı meselesidir ben tartışma sırasında haklıysam yada haksızsam acıklamamı yapar susarım ha bide haklıysam eşimin vay haline özür dileyene kadar ağzımı acmam.
Bazı erkeklerin aksine benim eşim de tartışmalarda tam bir dırdır makinası.
Denge diyorum 2 mizde aynı karakter olsaydık yürütemezdikki.
Biri suscak biri diğerinden daha fazla konuşcak

Oncelikle kendim beceremesem de bence surekli dirdir etmek karsi tarafta hicbir etki yaratmiyo bir sure sonra. Mantikli dusununce benim karsimda biri olsa surekli bit bit konussa bende bildigimi yapmaya devam etsem ve hep ayni sey olsa hic umursamam o kisiyi.

Mantikli olan iki yol var. Birincisi ufak tepkiler vermek yerine bir kere sert bir tepki vermek tabi dozaci kacirmadan. Mesela yemektesiniz bir konu hakkinda esiniz sizin asla onaylamadiginiz bir seyi yapmaktan bahsediyo sana afiyet olsun diyip sofrayi terkederseniz bi dusunur noluyo diye. Tabi bu ornek bazi kisilerce hos karsilanmayabilir benim aklima bu geldi su an.

Diger yol ise bence zor ama cok etkili. Onun soyledikleri oluyomus gibi davranip kendi bildiginizi okumak. Mesela yine bi konu var mesela sizin hic istemediginiz bir yere gitmek istiyor kendisi. O an tamam hayatim diyip gitcegi gune saate yine onu ilgilendiren bir organizasyon planlamak. Tabi ona bunu hissettirmemeniz lazim. Bu taktik biraz onu pohpohlama gibi oluyor ama ipleri siz ele almis oluyorsunuz.

Bu kadar anlattim ama keske bunlari yapmadan karsilikli saglikli bir iletisim icinde olup boyle ali cengiz oyunlari olmasa. Ben yine de aklima gelenleri soyledim size

Back
X