- 14 Aralık 2013
- 8.315
- 6.281
- 448
- Konu Sahibi vargasabreu
-
Tabiki artik yavas yavas ucu onlarada dokunacagi icin, konusmaya basladilar ve geri cekilmelerde var...sağlık bakanı da itiraf etmiş,hiç bir sorunu halledemedik,keşke siyasete hiç girmeseydim diye
Haahhaha cok güldüm yaaa, madem kendi israfindan bahsetmiyorsa, kimin israfindan bahsediyor peki ???
Aslinda haklisin halka, daha cok israf yapmalarini ögütlüyor ama 1000 TL net asgari ücret ile neyin israfi olur acaba ?
Halkin cogunlugu sanki refah icinde yasiyorda, israfmi yapiyormus ? Cok ilginc.
Bence cok güzel bir cümle kullanmis ama hedef oklarini kendilerine yapsalar daha dogru olurmus.
Ben sahsen Türkiye`de israf yapan kimseyi görmedim, herkes kil kanat gecinmeye calisiyor. Acaba ülkelerimi karistirdi...
Avrupa ülkesi icin bu gecerlide ama Türkiyede ben görmedim. Gercekleri göremeyecek kadar kendileri israflarindan kissalarda keske vergi ödemesek.
Bu ayni suna benzemis " ekmek bulamiyorlarsa, pasta yesinler " gibi olmus. Sanki her seyimiz tamamdi, birde israfa basladik halk olarak. Cok ilginc.
canım çevremde israf eden yok,dar gelirli ve orta gelirli insanlar,artık devir eskisi gibi değil..inan değerlendiriyorlar..arınç saraya yağılan altın kaplama aksesuarlara kafa yorsun milletin lokmasını hesaplayacağınaisraf olmaz olur mu ya? ve evet halkin israfindan bahsetmis.
su konusunda olsun ekmek elektrik yemek her konuda israf yapiliyor.
durumu iyi olmayan yapmiyor evet ama bunu genele baglayamayiz.
ülkede durumu cok iyi yada orta halli olanlarda var ve onlarin yaptigi israfta yok görülemez.
bu dar gelirlinin sofrasında sokaktaki kedi köpeye bir lokma kuru ekmek kalsa iyi"İsrafın önünü alsak sizden vergi almamıza gerek kalmaz" anam ne güldüm bu lafaSiz bizim vergilerimizle ayaktasınız Bir de bize artislik yapıyorsunuz. Ambalajlı ürünün yarısıyla, malum sarayın elektirik parasındaki israfı bir tutan zihniyeti ayakta alkışlıyorum
bu dar gelirlinin sofrasında sokaktaki kedi köpeye bir lokma kuru ekmek kalsa iyi
doğru diyorsun..Tatlı su kurnazı bunlar.Biz de aptalız ya yiyoruz. Bence partideki en tehlikeli adam. Mesleği gereği de nasıl konuşması gerektiğini çok iyi biliyor
doğru diyorsun..
bana göre sürekli çarptırıyor,tam bir politikacıKesinlikle. Farkettiyseniz iktidardayken bir artist havalar, bir atarlı durumlar vardı. Şimdi birden pamuk dede oluverdi
bana göre sürekli çarptırıyor,tam bir politikacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?