• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bülent Arınç'tan LGBTİ yorumu

Hayır bozulmaya ne kadar müsait ahlak varmış bu toplumda ona şaşırıyorum.

İki lafın biri ahlakımız bozulacak. E bozulmaya bu kadar yakın mı yani ahlak? Öyle zırt diye bozuluyor mu, Çin malı ahlak mı bu? Temelin güçlüyse zaten bir şey olmaz.

Hem belki ahlaklı insanların sınavı da bu ahlaksızlıklardan etkilenmemek? Kimbilir?
ben etkilenileceğini sanmıyorum,trans eşcinsel vs,onlarda sokakta öpüşmezler vs,t.c bunu hoş karşılamaz,bu şehir,ve semt lere göre değişir,bunu çocuk bile bilir,o yürüyüşü istanbul esenyurtta ve benzer semtlerde yapamazlar,nişantaşı ve onun benzeriyerlerde yapabilirler,lütfen boşa tartışmayın kendinizi yormayın,liseli sevgililer bile,koruluk vs,öyle yerlere gidiyor,rahat el ele dolaşmak için:KK53:

Hayır bozulmaya ne kadar müsait ahlak varmış bu toplumda ona şaşırıyorum.

İki lafın biri ahlakımız bozulacak. E bozulmaya bu kadar yakın mı yani ahlak? Öyle zırt diye bozuluyor mu, Çin malı ahlak mı bu? Temelin güçlüyse zaten bir şey olmaz.

Hem belki ahlaklı insanların sınavı da bu ahlaksızlıklardan etkilenmemek? Kimbilir?
maşallah yalnız sizin ahlaka.. Bizimkiler o kadar sağlam değil, hemencecik bozuuluyo.
bu gece de ruyama girdi dudağım uçuklamış bak goruyo musun...

maşallah yalnız sizin ahlaka.. Bizimkiler o kadar sağlam değil, hemencecik bozuuluyo.
canım erkek kardeşim ünüversitede sigara içki uyuşturucu ortamları olduğunu söylemişti,ama kendisi hiç birini kullanmaz,

canım erkek kardeşim ünüversitede sigara içki uyuşturucu ortamları olduğunu söylemişti,ama kendisi hiç birini kullanmaz,
crycım benimde uni.de ev arkadaşlarım sigara içerdi ama daha ağzıma surduğum yoktur..
bu durumla ulu orta sevişen insanları yada çıplak gezip oral sex yapan insanları bir tutamayız heralde..
bi kaç arkadaş çok relax takılıp yorum yapınca bende onlara karşılık yazıyorum canım

Toplumun ahlakı olmaz. Kişilerin ahlakı olur. Herkesin ahlak anlayışı sınırları birbirinden farklıdır. Aynı şekilde dinler de öyledir. Size göre rezillikse ahlaksızlıksa bakmayın görmeyin.

Asiviral veya vectavir kullanabilirsiniz, uçuğa iyi gelir.

Ben çırılcıplak gezenide yargılarım ha birde 40 derecede kapalıyım diye yazın ortasında siyah eldiven takanıda

ikisini ayni kefeye koyamazsinki..beden onun bedeni haram.bakislardan istedigi kadarini korusun sana ne oluyoki...cocugunun onunde o ciplaklar dans ederken izletebilir misin? izletirim diyorsan hic sozum yok dahasina

crycım benimde uni.de ev arkadaşlarım sigara içerdi ama daha ağzıma surduğum yoktur..
bu durumla ulu orta sevişen insanları yada çıplak gezip oral sex yapan insanları bir tutamayız heralde..
bi kaç arkadaş çok relax takılıp yorum yapınca bende onlara karşılık yazıyorum canım
ulu orta toplumun normal kabul ettiği kadın erkek ilişkisinde bile yapmıyorlar,onlar hiç yapamazlar bence neden tartışıyorsunuzki,polise şikayet ederler,ülkenin bir götürüsü var t,c bunu götürmez,halk alışık değil,
erkek kardeşim 5 kişi ünüversitede aynı evde kalıyorlardı bir tanesi dönmeymiş hafif artık bilmiyorum,onun ünüversitede dışlandığını herkesin i... dediğini anlatmıştı ama kardeşim sohbet edermiş eğlenceli biri kötü biri değil demişti,diğerleri gibi kadın erkek ilşkisi yaşayamadığı için toplumdan dışlanmasa hepsi kötü yola düşmek zorunda kalmazdı belki,aslında bu şeklide ahlkasızlık daha çok oluyor,burada bir mağazada çalışan biri var erkek sadece hafif hanım gibi onun haricinde görünüşü erkek iş vermişler çalışıyor mesela,ama burası tatl bedesi olduğu için heryerde vermezler bence,

Toplumun ahlakı olmaz. Kişilerin ahlakı olur. Herkesin ahlak anlayışı sınırları birbirinden farklıdır. Aynı şekilde dinler de öyledir. Size göre rezillikse ahlaksızlıksa bakmayın görmeyin.
burası t.c değilmi dans,bence bu yazılar bizim ülkemiz için ütopik

ulu orta toplumun normal kabul ettiği kadın erkek ilişkisinde bile yapmıyorlar,onlar hiç yapamazlar bence neden tartışıyorsunuzki,polise şikayet ederler,ülkenin bir götürüsü var t,c bunu götürmez,halk alışık değil,
erkek kardeşim 5 kişi ünüversitede aynı evde kalıyorlardı bir tanesi dönmeymiş hafif artık bilmiyorum,onun ünüversitede dışlandığını herkesin i... dediğini anlatmıştı ama kardeşim sohbet edermiş eğlenceli biri kötü biri değil demişti,diğerleri gibi kadın erkek ilşkisi yaşayamadığı için toplumdan dışlanmasa hepsi kötü yola düşmek zorunda kalmazdı belki,aslında bu şeklide ahlkasızlık daha çok oluyor,burada bir mağazada çalışan biri var erkek sadece hafif hanım gibi onun haricinde görünüşü erkek iş vermişler çalışıyor mesela,ama burası tatl bedesi olduğu için heryerde vermezler bence,
bu tepkimizin sebebide bazılarının oluşturmaya çalıştığı o ortamın onune geçmek..
yoksa hiçbirimiz o insanların dışlanması , rencide edilmesi kanaatinde değiliz...
onlarda bizim yaşadığımız gibi yatak odalarında özellerini yaşıyorlar zaten.. O zaman sorun ne.
surekli insanların gozune sokmanın bi anlamı yok

Aynen öyle. İş vermiyorlar, çalıştırmıyorlar.

Birkaç ay önce bir trans intihar etti, etmeden önce de video çekti. Az sonra öleceğini bildiğiniz, evindeki köpeğini annesine emanet eden genç bir kadının ağlayarak "iş vermiyorlar, çalıştırmıyorlar, napacağım" dediğini izlemek kolay değil.

Homofobi, transfobi öldürür derken bunu diyoruz işte.

Bana ne senin dininden? Sana ne benim ozgurlugumden? Keske savasan olacagina sevisen olsa bence mahsuru yok.

pufff yoruma bak yahu gulsen gulunmez kizsan kizilmaz...savas olcagina sevisilcekmis.gidin avrupada sevisin burasi Turkiye Musluman cogunlugu olan Turkiye hatirlatayim dedim.valla gitsin bu lgtb midir her ne seyse karadenize analarimiz bacilarimiz peslerinden kovalar bunlari.hah suraya yaziyorum bu onur denilen aslinda rezalet yuruyusunu gitsinler samsunda bi yapmayi denesinler bakalim sonuc noluyo, ben soliyim alirlar pirlarini pirtlarini def olup giderler gostetilerini yapcak yere mesela avrupa himm olabilir iyi bence:)

Bu sokakta soyunma ve sevismek olayı iğrenç bir olay. Kendilerini bedene indirgemekten başka ne yaptılar. Halk zaten böyle gördüğü için kabullenemiyorken sen kendini sadece bir bedene ve cinsel aktiviteye neden indirgiyorsun.. madem onur yürüyüşü onuruyla yaşamak istiyorum eşit yaşamak istiyorum diyorsan ona göre hareket etmen gerekir. Yürüyüşün adı sokakta sevismek ozgurlugumuydu eşcinsel bireylerin herkes gibi yaşaması için düzenlenen onur yuruyusumuydu. Bu sokak ortasında soyunmalarini ve sevismelerini destekleyenlere şaşırıyorum çünkü o 3 4 kişi en büyük terbiyesizligi aslında o yürüyüşe katılan binlerce kişiye yaptılar onur yürüyüşünü onursuzlastirarak

Bu sokakta soyunma ve sevismek olayı iğrenç bir olay. Kendilerini bedene indirgemekten başka ne yaptılar. Halk zaten böyle gördüğü için kabullenemiyorken sen kendini sadece bir bedene ve cinsel aktiviteye neden indirgiyorsun.. madem onur yürüyüşü onuruyla yaşamak istiyorum eşit yaşamak istiyorum diyorsan ona göre hareket etmen gerekir. Yürüyüşün adı sokakta sevismek ozgurlugumuydu eşcinsel bireylerin herkes gibi yaşaması için düzenlenen onur yuruyusumuydu. Bu sokak ortasında soyunmalarini ve sevismelerini destekleyenlere şaşırıyorum çünkü o 3 4 kişi en büyük terbiyesizligi aslında o yürüyüşe katılan binlerce kişiye yaptılar onur yürüyüşünü onursuzlastirarak
imza atabilirmiyim.sozun ozu bu olsa gerek cok.guzel ifade etmisdin tebrikler

Gezide nasıl geziye katılan herkesi Anarşist, çevreye kamu malına zarar veriyor diye andılarsa bu konuda da bu insanları ve onların haklarını savunmak için orada olan herkesi de sokakta sevişen sapık insanlar kılıfına sokmaya çalışıyorlar. Bunu sadece kendi seçmeni yer.
Bu parti geldiğinden beri insanları ayrıştırmak için elinden geleni yaptı. Sonra soruyorlar ''Allah Aşkına Allah aşkına bu kadar kötü ne yapmış olabilirler" diye.
Al iste. Her gün yeterince cevap veriyorlar buna.

Back
X