• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bülent Arınç'tan LGBTİ yorumu

Modern ve anlayışlı biriyim ama sokakta sakız gibi yapışıp gezenleri de anlamıyorum,mübarek sanki kaçacak gibi tutuyor manitasını..Bunun birde otobüs modeli var..
Bana göre sokakta öpüşenleri görmek istemem,öpeceksen git kuytu yerde öp.
LGBT olayına gelirsek o soyunanları bende onaylamam,burası Türkiye çünkü..
yok ablacım zaten millet çekiniyor yani ülkemizin yapısı gereği böyle,önemli olan eşcinseller kötü yola düşmesin ama konu çarpıtılmış,

Sokakta sevisen cift gorsem cesaretinden oturu alkislarim. Ama en sekuler tc sehrinde bile oyle bi manzara goremem.
canım.t.c için çok erken böyle şeyleri kabul etmez ülkemiz,zaten konu sokakta sevişmek değil aslında,konu nasıl sokakta sexe gelmiş anlamadım,

yok ablacım zaten millet çekiniyor yani ülkemizin yapısı gereği böyle,önemli olan eşcinseller kötü yola düşmesin ama konu çarpıtılmış,

Tepki soyunmaları değilmi,geçen bir video izledim taksimde o günkü yürüyüşte çekilmiş inan şok oldum izlerken..

Tepki soyunmaları değilmi,geçen bir video izledim taksimde o günkü yürüyüşte çekilmiş inan şok oldum izlerken..
ben bakmadım ablacım içki vs içmiştir translar hayatları kaymış zaten ama tepkilerini yanlış dile getirmişler haklıyken haksız duruma düşersin maalesef,cinsellik kadın erkek için bile tabu

ben bakmadım ablacım içki vs içmiştir translar hayatları kaymış zaten ama tepkilerini yanlış dile getirmişler haklıyken haksız duruma düşersin maalesef,cinsellik kadın erkek için bile tabu

Zaten yapanda normal değildir bana göre,çevresindeki insanlarda elde telefon çekiyorlardı görüntüyü..

Daha nişanlıydık o yıllarda,taksiye bindik gidiyoruz parfüm sıkmıştım bak nasıl kokuyor dedim eşime sanırsınız ki adam içime düştü,sadece kokuyu almak için biraz eğildi..Aniden bir fren sesi taksici inin lann aşağa dedi kaldık öyle indik taksiden hemen.Yani bu tarz şeyler hala ters geliyor bırakın sokakta öpüşüp koklaşmayı..

3 tane kişi çırılçıplak düşün yani..
tabiiki normal deği yapanlarda artık maalesef hayatın farklı bir noktasında bence onlar kötü yola düşmek zorunda kalmış,alkol uyuşturucu kullanan traslardır,soyunarak hak aranmaz hatta bazılarının ekmağine yağ sürmüşler,

Back
X