Evetttt. Günlerdir aklımı kurcalayan şu durumu yorumları da okuyarak az da olsa açıklığa getirmiş oldum. Tabiiki yürüsünler, dertlerini anlatsınlar, benim inancıma uygun olmayabilir fakat o arkadaşlarda inançlı olmak zorunda değil. Allah herkese akıl vermiş seçim yapabilsin diye, lakin, sen eğer durumunu gerçekten anlatmak, insanların seni anlamasını, saygı göstermesini istiyorsan ki saygı karşılıklıdır bence, Ramazan ayında, yok "Şabala Recebin aşkına Ramazan ngel olamaz" diye bir pankart açarsan ki bizim için 11 ayın Sultanıdır Ramazan, bizim inancımıza, bizim için mübarek günde saygısızlık etmiş olursun. Hakkınımı arayacaksın, yine yürü, yine şarkı söyle, dans et. Ama en başta saygı duyulmak için yola çıkıyosan saygı duymayı da bileceksin ki insanlar sana tahammül edebilmeyi öğrensin. Sen insanlara hangi kalitede ulaşırsan aynı dönüşü alırsın. Misal, dün bir konu daha açıldı, Madımak katliamının yıl dönümünde, belli partiden birisi "sivasın yollarına" diye bir tiwit atmış. Bu twit o pankartla aynı seviyede ama bugun bu pankartı savunan arkadaşlarım, dün o adama demediğini bırakmadı. Sokaklarda sevişsinlermiş. Sana göre sevişsinler, peki ya ben ? Ben öyle bir görüntüye şahit olsam mide bulantısından kendime gelemem. Sen sevişsinler diyosun, cesaret diyosun, kimin inancına göre diyosun ama burda bende yaşıyorum. Bak yürümelerine hatta sokakta çıplak gezmelerine, böyle bir pankart açmalarına izin verilmiş ki yapabilmişler. Sınırlar aşılmamalı. Doğru zamanda, doğru şekilde hak aramayı öğrenmeliler.