• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bülent Arınç'tan LGBTİ yorumu

ha işte bende onu diyorum, valilik ramazan hassasiyeti gösterdi izin vermedi, sanki böyle çok mu güzel oldu? karışıklık bekleyen bi grup var memlekette onların ekmeğine yağ sürüldü sadece.
yürüsünler ya ne olacaktıki,her sene yürüyorlarmış sanırım,yağ sürmekler ilgisi yok,toplumda her akp karşıtı eşcinselleri kabulleniyormu sanıyorsunuz,birde fotaraf çekip netten yayınlayıp kınayanlara lafım,onlar orada polise bakın soyunuyorlar deyip şikayette bulunsaydı kimse birşeye karışmak istemiyor

Ay di mi ülkedeki tüm eşcinseller katılmıştır kesin.İnanıyor musunuz söylediğinize ? Sanki Türkiye'nin her yerinde yürüyüş olmuş da bu adamlar da korkusuzca çıkmış yürümüş.
Onlar da sizi gerçek Müslüman olarak görmüyor ee ben hanginize inanacağım şimdi ?
yapılan yuruyışe tepki gostermemiz gayet doğal o zamn demi..

yürüsünler ya ne olacaktıki,her sene yürüyorlarmış sanırım,yağ sürmekler ilgisi yok,toplumda her akp karşıtı eşcinselleri kabulleniyormu sanıyorsunuz,birde fotaraf çekip netten yayınlayıp kınayanlara lafım,onlar orada polise bakın soyunuyorlar deyip şikayette bulunsaydı kimse birşeye karışmak istemiyor
yahu fotoğraf çekip yayanların da işine geldi. onlara da iş çıktı onlarda yürüyüşü kötüledi. ayrıca eşcinselleri kabul edip etmemekle akpli olmak arasında bi bağ kuramıyorum ben. kiminin örfüne adetine kimin yaşam tarzına kiminin ahlakına uymuyor.

yahu fotoğraf çekip yayanların da işine geldi. onlara da iş çıktı onlarda yürüyüşü kötüledi. ayrıca eşcinselleri kabul edip etmemekle akpli olmak arasında bi bağ kuramıyorum ben. kiminin örfüne adetine kimin yaşam tarzına kiminin ahlakına uymuyor.
evet demek istediğim bu ,kimsenin ekmeğine yağ sürüldüğü yok,burada mağdur olan bu şeklde bir biray olduğu için evden atılan intahar eden insanlar var olan onlara oldu,aslında ben bu yürüyüşlerin ses getireceğini sanmıyorum o nedenle onlarda zarar görmedi,çünkü düzgün bir eylem olsaydıda,onları kimse kabullenmeyecekti,düzgün olanları yani ahlaksızlığa bulaşmamış olanları

Back
X