Bülent Erol hocada tedavi görenler Bilgi paylaşımı yapabilir miyiz?

Biz 2 3 gün arka arkaya gidemeyiz. Calısıyoruz. Sd4 olup tesede sperm bulamadığım oldu dedi bülent erol o yüzden kafam karıştı
O size kalmış 1 günde verbeiliyosunuz benim eşim haftaya gidecek sade e 1 gün vercek mesela .siz bilirsiniz İnşallah çıkar tesede grup var azospermi hastalarının eşlerinin olduğu grup . Herkes ameliyatta sperm cikmdigini söylüyor o yüzden dedim . Ameliyat öncesi detayli Bi test çok iyi olurdu sizin için ama tese oncesi yönlendirmek istemem tabi hayırlısı olsun hakkınızda inşallah iyi haberlerle gelirsiniz

Öncesinde andromed te verelim diyorum ama eşimde sonu zaten tese ne gerek var diyor. Kafam çok karıştı

Sonu tese diye düşünmeyin sd4 te 7 ay takılı kalanlar var çıkışları başladı 1 2 hafta once. Karışmak istemiyorum haddim de değil tabi ama en azından size yakın yerde test verebilirsiniz detayli en azından seviyenizi öğrenirsiniz sa sb çıkarsa tesede çıkma ihtimali çok zor

Azfc de doğal çıkış olması cok zormuş. O yüzden vakit kaybetmek istemiyoruz. Yaşım 31 ve tüp bebek doktoru yumurta rezervim iyi olmasına rağmen %60 şans dedi bu yaş için. Tese deneyip cıkmazsa sonrasına bakarız en kötü. Zaten 6 aydır ilaç kullanıyor eşim. Çıkış olmadı hiç. Testesteron vs iyiydi. Hormonlarda sıkıntı yoktu.

Benim eşimin de hiç yok tese ameliyatı da oldu bulamadılar sizde nasıl buldular acaba ne yaptınız ilaç falan nasıl ilerlediniz bu süreçte öğrenebilir miyim

Merhabalar. Tedavi süreciniz nasıl geçti bilgi verir misiniz ?

Merhabalar. Tedavi süreciniz nasıl geçti bilgi verir misiniz ? Bülent Erol hoca hakkında
Benim eşimin de hiç yok tese ameliyatı da oldu bulamadılar sizde nasıl buldular acaba ne yaptınız ilaç falan nasıl ilerlediniz bu süreçte öğrenebilir
Biz daha ogreneli 4 gün oldu maddiyat kısmını halletmeye çalışıyoruz sonra doktora başvuracağız
Merhabalar. Süreciniz hakkında bilgi verir misiniz Hangi doktora gittiniz?

Sizin azospermi sebebiniz neydi gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…