- 18 Aralık 2019
- 457
- 404
- 53
- 32
- Konu Sahibi hayalleredogru
-
canım bende amh 0,27 cıktı istanbulda bana hemen tüp bebek denildi
Banada oyle diyor yapmadi su virus gecsin tekrar gidecemBen kesinlikle Bülent hocanın ticari yaklaştığını düşünmüyorum ben tüp bebek diye gittim adam yapmadı istese yapar alırdı parasını sana yapmayacağım ben beni ikna edemedin dedi biraz daha dene sonra dedi
Vallahı ben kendisine gıttım. Böyle özelliklerini duydum da gıttım.Meraba kizlar ben varim hu huuu o bir doktor degil o bir dahi bence adam tak tak teshis koyuyor yahu
Canim o dediyse ben onun ustune baska dr a gerek duymam yani para icin degil askla yapiyor isinitercih meselesi elbette ama benim icin yeri bambaska bulent beyin o ornek bir hekimVallahı ben kendisine gıttım. Böyle özelliklerini duydum da gıttım.
Bana dedı Ki senın rahimin küçük. Hıc ıc acıcı degıl. Kaldı ki 5 tedavi yaptıtmısım kendısının de bıldıgı profesörler de. Hiçbiri bana böyle birsey söylemedi.
Neyse rahim filmi çektir dedı. Çektirdim. Rahimim küçük degılmiş. Bıraz soru işaretleri oluştu kafamda. O sebepten vazgeçtim
Öyle olabılır tabii. Her doktor herkese doğru teşhis koymayabilir. Dedim ya rahim filminde bile böyle birsey ın olmadığı söylendi.Canim o dediyse ben onun ustune baska dr a gerek duymam yani para icin degil askla yapiyor isinitercih meselesi elbette ama benim icin yeri bambaska bulent beyin o ornek bir hekim
Canim senin hangi değerlerin düşüktü vitamin verdi sonuç noldu merak ettim gebelik oldu muArkadaşlar amh düşğklüğü olanlar mutlaka adana da prof Bülent haydardedeoğluyla görüşsün benim test sonucuma inanmadı tekrar yap asla bu olamaz dedi ve amh 0.3 yerine 0.9 çıktı bekledikçe düşermiş bu hormon. Ve muayeneyle tam değeri söyledi 0.9 çıkacak dedi . Kendisi Türkiye’ye amh yı getirmiş ve amh düşüklüğü asla gebelik engellemez dedi. Beni tüp bebekten çevirdi yapmadı vitamin verdi ve 6 ay daha dene dedi. Sizlere tavsiyem amh testlerine güvenmeyin.
Benim eşimde varikoselden kaynaklı sperm sorunu var o yüzden ameliyat olması gerekiyor ama şu dönem geçmesi lazım o yüzden beklemedeyizCanim senin hangi değerlerin düşüktü vitamin verdi sonuç noldu merak ettim gebelik oldu mu
Anladım canım hayırlısı olsun hakkınızdaBenim eşimde varikoselden kaynaklı sperm sorunu var o yüzden ameliyat olması gerekiyor ama şu dönem geçmesi lazım o yüzden beklemedeyiz
Merhaba. Amhınız 0.9 bu degerle hamıle kalabıldınız mı? Benım 1.16 ve cok korkuyorum.. fsh ve lh degerınız nedır?Arkadaşlar amh düşğklüğü olanlar mutlaka adana da prof Bülent haydardedeoğluyla görüşsün benim test sonucuma inanmadı tekrar yap asla bu olamaz dedi ve amh 0.3 yerine 0.9 çıktı bekledikçe düşermiş bu hormon. Ve muayeneyle tam değeri söyledi 0.9 çıkacak dedi . Kendisi Türkiye’ye amh yı getirmiş ve amh düşüklüğü asla gebelik engellemez dedi. Beni tüp bebekten çevirdi yapmadı vitamin verdi ve 6 ay daha dene dedi. Sizlere tavsiyem amh testlerine güvenmeyin.
Ben şunu merak ettim ben de amh ile ilgili bir sıkıntı yok eşim de varikosel vardı bekarken ameliyat olmuş ama morfoloji ve hareketli sperm sayısı az. Ben tüp bebek istiyorum ve salı günü kliniğe gidecem. Tüp bebek yapmama durumu var mı ki? Size neden yapmadı pek anlamadım açıkçası hem sperm de sıkıntı var hem amh düşükBenim eşimde varikoselden kaynaklı sperm sorunu var o yüzden ameliyat olması gerekiyor ama şu dönem geçmesi lazım o yüzden beklemedeyiz
Bilgi verir misiniz lütfen oraya gidecem ve çok kararsızım. Özelden de yazabilir sinizSize bülent hoca ıle yasadıklarımı anlatsam severmıydınız yoksa bır daha oraya ayak basmaymıydınız bılemıyorum tam bir şovmendir kendısı şey pardon rahim profösörüymüş kendısı öyle der
Ben de randevu aldım bu ayın 25 inde gideceğim. Paylaşır mısınız bizimleSize bülent hoca ıle yasadıklarımı anlatsam severmıydınız yoksa bır daha oraya ayak basmaymıydınız bılemıyorum tam bir şovmendir kendısı şey pardon rahim profösörüymüş kendısı öyle der
Astalife ve puritan co q10 veriyor ama amh için dhea da verebiliyor belli günler kullanılıyor. Hastaya göre değişir o. Astalife ve co q10 i kullanabilirsinizHangi vitaminleri verdi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?