Bülent Hocam aramıza hoş geldiniz...

Bülent hocam hoşgeldiniz sizin uyguladığımız tedavi sonucu çok şükür hamileyim 8 yılık bekleyiş... orda size tüpçü baba diyorlardı ilginize çok ama çok tsk ederim iyiki sizi tanımısim iyiki varsınız

slm hocam eşimle çocuk istiyoruz doğal yolla denedik olmadı doktorumuzda aşılama denedi aşılama yaptık tutmadı 1.ci sperm tahlilleri cinsel perziv 3 gün miktarı 3cc sıvılaşma süresi 60 dk ph 8.0 sperm sayısı 20 milyon likefaksiyon yapışkan ağlütasyon (-) hareketli %65 hareketsiz%35 ileri hareketli%2 yavaş hareketli %39 yerinde hareket %24 mikroskopisi 6-7 lökosit hücresi görüldü . 2.Cİ SPERM TAHLİLERİMİZDE BU HOCAM cinsel perziv 3 gün miktarıı 4.cc ph 8 sperm sayısı 38 miyon likeffaskiyon çok yapışkan ağlütasyon +/- hareketli%54 hareketsiz%46 ileri hareketli%0 yavaş hareketli%34 yerinde hareket %20 mikroskopi 1-2 lökosit hücresi görüldü. karışık yazmış olabilirim hocam kusura bakmayın doğal yolla çocuğumuz olurmu hocam bizi bilgilendirirseniz çok mutlu olrum bende ilaçlarla adet gören biriyim tüplerim açık iğnelerle yumurtalıklarım geliştirildi ama aşılama tutmadı hocam

slm hocam eşimle çocuk istiyoruz doğal yolla denedik olmadı doktorumuzda aşılama denedi aşılama yaptık tutmadı 1.ci sperm tahlilleri cinsel perziv 3 gün miktarı 3cc sıvılaşma süresi 60 dk ph 8.0 sperm sayısı 20 milyon likefaksiyon yapışkan ağlütasyon (-) hareketli %65 hareketsiz%35 ileri hareketli%2 yavaş hareketli %39 yerinde hareket %24 mikroskopisi 6-7 lökosit hücresi görüldü . 2.Cİ SPERM TAHLİLERİMİZDE BU HOCAM cinsel perziv 3 gün miktarıı 4.cc ph 8 sperm sayısı 38 miyon likeffaskiyon çok yapışkan ağlütasyon +/- hareketli%54 hareketsiz%46 ileri hareketli%0 yavaş hareketli%34 yerinde hareket %20 mikroskopi 1-2 lökosit hücresi görüldü. karışık yazmış olabilirim hocam kusura bakmayın doğal yolla çocuğumuz olurmu hocam bizi bilgilendirirseniz çok mutlu olrum bende ilaçlarla adet gören biriyim tüplerim açık iğnelerle yumurtalıklarım geliştirildi ama aşılama tutmadı hocam

merhabalar : sperm ılerı harekettekı düşükluk dogal yolla bekleme suresını uzatabılır .( korunmama suresı 1 yılın altında bır sure ıse beklenebılır ancak 1 yılı askın bır surede korunmamaya ragmen gebelık elde edılemıyor ıse sure uzadıkca aylık gebelık oranımızda dusecektır.)Bu durumda 2-3 kez asılamaya ragmen gebelık olusmaması halınde tup bebek ıslemıne gecılmesı dogru bır adım olucaktır. bol sans dılerım.

merhabalar : sperm ılerı harekettekı düşükluk dogal yolla bekleme suresını uzatabılır .( korunmama suresı 1 yılın altında bır sure ıse beklenebılır ancak 1 yılı askın bır surede korunmamaya ragmen gebelık elde edılemıyor ıse sure uzadıkca aylık gebelık oranımızda dusecektır.)Bu durumda 2-3 kez asılamaya ragmen gebelık olusmaması halınde tup bebek ıslemıne gecılmesı dogru bır adım olucaktır. bol sans dılerım.

teşekkürler hocam cevap verdiğiniz için benim yaşım26 eşiminki 33 ne gibi yol çizmemizi önerirsiniz

teşekkürler hocam cevap verdiğiniz için benim yaşım26 eşiminki 33 ne gibi yol çizmemizi önerirsiniz
Cocuk ısteme derecenıze gore ( artık tahammul sınırım zorluyor dıyor ısenız sıze daha yuksek gebelık verecek olan tup bebek tedavısı denenebılır. Aşılamanın basarı sansı yuksek degıldır.) ) asılama veya tup bebek deneme uygun olur.

iyi akşamlar doktor bey..kızım pko kan değerleri sizce nasıl..daha önce erken menopozdan bahsedilmişti..bugünki kan tahlilleri sizce nasıl gerçekten ileri derece mi?

Serbest:T3:5.52
Serbest:T4:17.21
TSH: 2.32
FSH: 5.55
Testosteron: 0.54
Prolaktin: 13.66
Estradiol: 59.7
LH: 5.07

cevabınız için şimdiden teşekkür ederim....

Hocam eşimin değerleri nasıl? Özellikle likefaksiyon sıvılaşmadı ve viskozite artmış sorun yaratacak şeyler mi? 15 aydır çocuğumuz olmuyor. Ben hsg çektirdim. Rahim ağzı yarasından tedavi oldum. Düzrnli regl oluyorum ve yumurtalatım gelişip çatlıyor. 2 kere klomen kullandım. Hormon tahlillerimde de bir sıkıntı yok. Teşekkürler. İyi akşamlar.

Eklentiler

• IMG_20141103_152644.webp
    IMG_20141103_152644.webp
    265,6 KB · Görüntüleme: 148
Hocam ve tüm arkadaşlar merhabalar. Ben çok umutsuz durumdayım Hocam bilgi ve deneyimlerinizden belki ben de fayda görürüm

Hacam banada yardimci olurmusunuz ben 5 yillik evliyim ikinci evliliğin bu bitane kizin var 13 yasinda fakat dk gitmeme ramen hep situnti yok dendi ama özel hastanelerdi hep bugün git yarin gel.misali oldu simdi asilama yaptırmak istiyom beklemekten bunaldim yasim 34 oldu esimde 45 yasimda geciyo artik anne olmak istiyom yardimdi olursaniz sevinirim tesekkurler

Back
X