bülent hocam lütfen yardım

derin1984

şüpesiz her zorlukla beraber bir kolaylık vardır
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
214
75
98
37
eşimin morfolojisi %1 olduğu için gçen sene varikosel oldu vitaminle kullandı klimen kullandı ama bir sene beklememize rağmen morfolojide değişme olmadı. şu anda progesretif hareketli %30 yavaş hareketli ise %8 sayı 1 ml de 20 milyon. ben de polikistik over var ancak doktorum yumurtlamama engeli olmadığını söyledi adetlerim cok düzeni prolaktin hormonum:26.8 TSH: 3.13 FSH: 1,6 LH :10.51 E2 :41 RAHİM FİLMİMDE TEMİZ ne yapcağıma krar veremedim 2 senelik evliyiz normal yollarla çocuğum olabilir mi ?

Merhabalar : Sperm morfolojı düşüklüklerinde (eşinizin sonucu %1 çıkması durumunda )Tüp bebekte uygulanan IMSI metodu ile 8000-9000 büyütme ıle mıkroskopık olarak sperm secımı yapılması uygun olur . Varıkosel ameliyatı bu durumda sonuca net bır katkısı olmadıgı ıcın onerılmemektedır.
2 yıl gibi bır süre gebelık gerceklesmemesı durumunda beklemeyı tavsıye etmemekle bırlıkte karsımızda 2 yolumuz mevcuttur. Yumurtlatma - aşılama tedavısı yapılabılır (Rahim-tüp filmınız normal ıse)ancak başarı oranı yuksek değildır. (%8-10)Tüp bebekte eşinizin spermlerini seçme sansına sahıbiz ve basarı sansı oldukca yuksektır.( merkezımızde %55-60)
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…