Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Merhaba sanırım bu doktora burun estetiği olacağım aranızda olan varsa bilgi verebilir mi??????????????
Kızlar Merhaba sanırım bu doktora burun estetiği olacağım aranızda olan varsa bilgi verebilir mi??????????????
burun ameliyatını bilemem ama ben göğüs ameliyatı oldum sonuçtan çok memnunumm. bülent bey gerçekten işinde çok başarılı bir doktor.![]()
merhabalar bende bulent bey ile gorusmeye gıtmeyı planlıyorum. acaba sız oldunuz mu ? brde telde fiyatı 4000-6300 arası verdıler siz ne kadara anlastınız?
Tesekkurler
Ben kendisiyle görüştüm fakat farklı bir doktorda karar kıldım ama kendiside iyi bir görüşmenizde fayda olur fikir edinmiş olursunuz.
tesekkurler cevabın ıcın pekı su an aklınızdaki doktoruda ogrenebılırmıyım sakıncası yoksa bır lıste olusturuyorum.
ben ethıca tamer koseye olacagım ıncırlıdekı hastanede kendısı cok guven verdı bana olması gereken ıslemlerı dırekt soyledı hıc muallaga dusmeden.kbb oldugu ıcın fiyatıda makuldu.Ethica tıp merkezi kısmındaki pelin hanım yonlendırdı benı kendısıne dılersenız once tıp merkezıne ugrayarak pelın hanımla gorusun ozaten sızı yonlendırecektır selamımıda ıletırsınız kendısıne :) cok cıcı bır bayannn ben doktoruda pelın hanımıda cok sevdımm
Esteworldün harika doktoru Bülent tekerekoğluna burun ameliyatı yaptırdım ve çok memnunum bunu sizinlede paylaşmak istedim çok başarılı bir doktor herkese tavsiye ediyorum
merhabalar bende bulent bey ile gorusmeye gıtmeyı planlıyorum. acaba sız oldunuz mu ? brde telde fiyatı 4000-6300 arası verdıler siz ne kadara anlastınız?
Tesekkurler
Bülent beyle görüşmeye gidicem umarım sonuçlar çok iyi olur. Aslında 6.000 tl benim gözümü korkuttu yani o kadar ücret verebilir miyim hiçbir fikmrim yok6000 nasıl bir fiyat.Ben 2000 tl.ye Eskişehir özel. Medline hastanesinde oldum ameliyatımı. 1 ay oldu ve sonuçtan çok memnunum.
![]()
ethica hastanesinde tamer köse var konu sahibi arkadaş ve ben ona olduk bir görüş derim fiyat olaraksa uygun :)Bülent beyle görüşmeye gidicem umarım sonuçlar çok iyi olur. Aslında 6.000 tl benim gözümü korkuttu yani o kadar ücret verebilir miyim hiçbir fikmrim yok
Bülent beyle görüşmeye gidicem umarım sonuçlar çok iyi olur. Aslında 6.000 tl benim gözümü korkuttu yani o kadar ücret verebilir miyim hiçbir fikmrim yok
Hiç bilmiyorum ethica hastanesini duydum ama tamer köseyi sizden duyuyorum.Bilmiyorum gerçekten endişeliyim.ethica hastanesinde tamer köse var konu sahibi arkadaş ve ben ona olduk bir görüş derim fiyat olaraksa uygun :)
et
Eskişehire gidemiyorum malesef sadece istanbul içi ama tavsiyen için teşekkür ederim :)Eskisehir de imkanın varsa Beklen Bey i kesinlikle tavsiye ederim. 1 gece de hastanede kaldım. Hersey çok başarılı geçti çok şükür :)))
Rica ederim. Inşallah istediğin gibi olur hersey :)Eskişehire gidemiyorum malesef sadece istanbul içi ama tavsiyen için teşekkür ederim :)
İnsallah :)Rica ederim. Inşallah istediğin gibi olur hersey :)