Tüp Bebek Merkezleri Bülent tıraş ta tup bebek yaptıran var mı?

canım p4 kaç çıkmış bu sitede herkes aynı şeyi diyor p4 yüksek çıktı embiryoları donduracaklar ertesi ay transfer diye herkesin mi p4 yüksek çıkıyor anlamadım. şimdiye kadar ne kadar ödedin toplam masraf olarak. dondurma için ücret alıyorlar mı? çözme ve transfer parası alıyor galiba onu bi sor canım istersen ne kadar ücret ödeyeceğim diye
Canim doktor diyoki diger tup bebek.merkezleri bakmiyor
o p4 direk tranferi yaparlar 1,5 ustundeki p4 bizim icin kotu hatta bazen 1,5 bile.kabul etmiyoruz,tranfer ya negatifle sonuclanir yada duser o yuzden.normal seviyesine gelmeyi bekliyoruz dediler....
Canim...
6,250 tup bebek
1,200 mikrocip+ilaclar (biz arkadstan.aldik ilaclari gelis fiyatindan)
Simdi cozmeye para alacaklar oda 1300 civari

Canim cozmeye para veriyosun .birde transfer gunu kalan dondurulmuslari eger saklamak istersen onun parasini veriyosun.
Yani tekrar muayene ucreti almiyacaklar dimi...ilac tedavisi vereceklermis sana ne verdiler

Kizlar bu arada 6 yumurtadan.bugun uc tanesi kalmis...bakalm i.sAllah saglikli embriyolarimiz olur

Kizlar bu arada 6 yumurtadan.bugun uc tanesi kalmis...bakalm i.sAllah saglikli embriyolarimiz olur
canım inşallah kaliteli embiryoların olur...
Canim doktor diyoki diger tup bebek.merkezleri bakmiyor
o p4 direk tranferi yaparlar 1,5 ustundeki p4 bizim icin kotu hatta bazen 1,5 bile.kabul etmiyoruz,tranfer ya negatifle sonuclanir yada duser o yuzden.normal seviyesine gelmeyi bekliyoruz dediler....
Canim...
6,250 tup bebek
1,200 mikrocip+ilaclar (biz arkadstan.aldik ilaclari gelis fiyatindan)
Simdi cozmeye para alacaklar oda 1300 civari
anladım canım hayırlısı olsun. benimde senin masraf dışında histereoskopi olacak işte 2750 civari ekstradan ona ödeyeceğiz bide p4 eklenirse 1300 daha ekstradan çıkmasa bari . aman ne yapalım sağlık olsun yeter ki olsun artık varımızı ortaya koyuyoruz.

canım inşallah kaliteli embiryoların olur...

anladım canım hayırlısı olsun. benimde senin masraf dışında histereoskopi olacak işte 2750 civari ekstradan ona ödeyeceğiz bide p4 eklenirse 1300 daha ekstradan çıkmasa bari . aman ne yapalım sağlık olsun yeter ki olsun artık varımızı ortaya koyuyoruz.
Aynen canim ben bulent hoca ve ekibine cok guveniyorum...Rabbimde nasip etmisse olacak icini ferah tut ....

Rabbim bu mubarek gunde evlat isteyenlere hayirli evlat nasip etsin.hamile kardeslerimede saglikla bebeklerini.kucaklarina almayi nasip etsin.inşAllah dualarinizda unutmayalim birbirimizi hayirli kandiller

merhaba bend ebülent beyde ilk denememi gerçekleştirdim. benim de p4 yüksek çıkmıştı. ertelendi. adetin 2. gununden ıtıbaren 23 gün sonra transfer yapıldı. iğne ilaclar kullandım. ama kimyasal gebelik ile sonuçlandı. bakalım tekrar başlıcam. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

merhaba bend ebülent beyde ilk denememi gerçekleştirdim. benim de p4 yüksek çıkmıştı. ertelendi. adetin 2. gununden ıtıbaren 23 gün sonra transfer yapıldı. iğne ilaclar kullandım. ama kimyasal gebelik ile sonuçlandı. bakalım tekrar başlıcam. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Amin canim ...Rabbim en kisa zamanda nasip Rabbim...

Bizde iki kere yaptik. Birinci tutmadi. 2.de tuttu. Her zaman guler yuzlu ve cok ilgiliydi bulent bey. Halada oyle. Ulasmak biraz zor ewet ama cok yogun. Yaninda cok iyi doktorlar var yetistirdigi. Biz memnun kaldik.

Bulent hoca vesile olfu darisi bssiniza insAllah...
Teşekkür ederim inş bende araştırıyorum yarın muayne olacağım Bülent hocada. Bir kaç merkez ile ön görüşme yapacagım memorial şişli ve bahçeci ile. Siz daha önce baska bir yerde denemiş miydiniz tüp bebek? Bir de sakıncası yoksa sorun neydi sizin?

Back
X