canım peki çözme ücreti ne kadar valla bende tedaviye başlayacağım ona göre kendimizi ayarlamaya çalışıyoruz
Benimki zamdan once oldu ocakdan sonra zam geldi canim tam fiyatlari bilmiyorum.ararsan yardimci olurlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım peki çözme ücreti ne kadar valla bende tedaviye başlayacağım ona göre kendimizi ayarlamaya çalışıyoruz
Canim doktor diyoki diger tup bebek.merkezleri bakmiyorcanım p4 kaç çıkmış bu sitede herkes aynı şeyi diyor p4 yüksek çıktı embiryoları donduracaklar ertesi ay transfer diye herkesin mi p4 yüksek çıkıyor anlamadım. şimdiye kadar ne kadar ödedin toplam masraf olarak. dondurma için ücret alıyorlar mı? çözme ve transfer parası alıyor galiba onu bi sor canım istersen ne kadar ücret ödeyeceğim diye
Yani tekrar muayene ucreti almiyacaklar dimi...ilac tedavisi vereceklermis sana ne verdilerCanim cozmeye para veriyosun .birde transfer gunu kalan dondurulmuslari eger saklamak istersen onun parasini veriyosun.
canım inşallah kaliteli embiryoların olur...Kizlar bu arada 6 yumurtadan.bugun uc tanesi kalmis...bakalm i.sAllah saglikli embriyolarimiz olur
anladım canım hayırlısı olsun. benimde senin masraf dışında histereoskopi olacak işte 2750 civari ekstradan ona ödeyeceğiz bide p4 eklenirse 1300 daha ekstradan çıkmasa bari . aman ne yapalım sağlık olsun yeter ki olsun artık varımızı ortaya koyuyoruz.Canim doktor diyoki diger tup bebek.merkezleri bakmiyor
o p4 direk tranferi yaparlar 1,5 ustundeki p4 bizim icin kotu hatta bazen 1,5 bile.kabul etmiyoruz,tranfer ya negatifle sonuclanir yada duser o yuzden.normal seviyesine gelmeyi bekliyoruz dediler....
Canim...
6,250 tup bebek
1,200 mikrocip+ilaclar (biz arkadstan.aldik ilaclari gelis fiyatindan)
Simdi cozmeye para alacaklar oda 1300 civari
Aynen canim ben bulent hoca ve ekibine cok guveniyorum...Rabbimde nasip etmisse olacak icini ferah tut ....canım inşallah kaliteli embiryoların olur...
anladım canım hayırlısı olsun. benimde senin masraf dışında histereoskopi olacak işte 2750 civari ekstradan ona ödeyeceğiz bide p4 eklenirse 1300 daha ekstradan çıkmasa bari . aman ne yapalım sağlık olsun yeter ki olsun artık varımızı ortaya koyuyoruz.
aynen tatlım bende güvendim merkeze ekibe en önemlisi Bülent hocama inşallah büent hocam sayesinde bebeklerimize kavuşuruz canım...Aynen canim ben bulent hoca ve ekibine cok guveniyorum...Rabbimde nasip etmisse olacak icini ferah tut ....
Canim donduruldaktan sonra iki adetmi geciyo stres yaptim bekliyorum,transferimi sabirizliklaBenimki zamdan once oldu ocakdan sonra zam geldi canim tam fiyatlari bilmiyorum.ararsan yardimci olurlar.
Iki adetmi geciyor derken anlamadimCanim donduruldaktan sonra iki adetmi geciyo stres yaptim bekliyorum,transferimi sabirizlikla
O gun aneatezinin etkisiyle anlamdim.galiba ongun sonra adet gorcen sonraki adttinden.sonra tranfer mi.ne dedi tam hatirlamiyorum...Senin surec nasil olmustu canimmmIki adetmi geciyor derken anlamadim
amin canım inşallah. allah dualarımızı kabul etsin...Rabbim bu mubarek gunde evlat isteyenlere hayirli evlat nasip etsin.hamile kardeslerimede saglikla bebeklerini.kucaklarina almayi nasip etsin.inşAllah dualarinizda unutmayalim birbirimizi hayirli kandiller
Amin canim ...Rabbim en kisa zamanda nasip Rabbim...merhaba bend ebülent beyde ilk denememi gerçekleştirdim. benim de p4 yüksek çıkmıştı. ertelendi. adetin 2. gununden ıtıbaren 23 gün sonra transfer yapıldı. iğne ilaclar kullandım. ama kimyasal gebelik ile sonuçlandı. bakalım tekrar başlıcam. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
merhaba, bülent tıraş beyfendidemi tedavi oldunuz?hayırlı olsun evladınız?Nasıl yaaaa ....herkes olumsuz şeyler söylüyor
Merhaba merak ediyorum sanırım hamilesiniz nerede pozitifi aldınız acabaKizlar duanizi eksik etmeyin ben.yumoslarimi vermeye gidiyorum :)
Bulent hoca vesile olfu darisi bssiniza insAllah...Merhaba merak ediyorum sanırım hamilesiniz nerede pozitifi aldınız acaba
Teşekkür ederim inş bende araştırıyorum yarın muayne olacağım Bülent hocada. Bir kaç merkez ile ön görüşme yapacagım memorial şişli ve bahçeci ile. Siz daha önce baska bir yerde denemiş miydiniz tüp bebek? Bir de sakıncası yoksa sorun neydi sizin?Bulent hoca vesile olfu darisi bssiniza insAllah...