Tüp Bebek Merkezleri Bülent tıraş ta tup bebek yaptıran var mı?

Tlyurfa

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3
0
6
35
Şanlıurfa
Merhaba arkadaslar
3.tüp bebek denememi yapıcam.bulent tıraş ta tüp bebek yaptıranlar var mı?3.diye cok inceliyorum.ilkini urfa da ikincisini de İstanbul'da Seval hoca da yaptırdım.malesef sonuc negatif oldu.yardimci olursanız sevinirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm mrb bende suan istanbuldayim bugun yumurtalarim toplandi on tedaviyi bulundugum ilde oldum yumurta toplanacagi gun ist geldim yani bugun en iisi die arastirip buldum bulent hocayi bende hastane temiz ve guzel hemsireler de cok ilgili transferim carsamba gunu olcak 27 yumurtam toplamdi her ilde ii bir doktorla anlasmislar igne tedavisini bulundugun ilde onerdikleri doktorla yapiolar zaten onemli olan yumurta top ve transfer sonucu Allah kismet ederse yazarim sana

Canım ben de Bülent tirasta tüp bebek yaptırcam kocaelide sectikleri bi doktorla yumurta takibim yapilcak yumurta toplama ve transfer istanbulda olcak ama suan kist çıktı onun için tedavi görüyorum bu ay büyük ihtimalle iğnelere geçilir

33 yaşındayım 1 kez tüp bebek tedavisi yaptırdım 3 kezde düşüğüm oldu
Hiç bir sorunum olmadığı söyleniyor ama ben böyle düşünmüyorum eğer sorunum olmasaydı bebeklerimi kaybetmezdim .

eğer yaptırmadsıysan bülnet traşı asla tavsiye etmem çok ilgisiz ve yaptığı işten haberi yok asabi rolünü çok güzel yapıyor ama

Ben kendisiyle iki kez görüştüm her iki görüşmem çok iyi gecti
Ben bu Doktordan önce gercekten ismi çok zikredilen bir doktor ile tedavi gördüm ve kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum ama ismini söylemeyeceğim çünkü onunda burda çok fazla hastası var adını söyleyerek oraya giden hastaların moralini bozmak istemiyorum bence sizde böyle yapın

Son düzenleme:
Ben kendisiyle iki kez görüştüm her iki görüşmem çok iyi gecti
Ben bu Doktordan önce gercekten ismi çok zikredilen bir doktor ile tedavi gördüm ve kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum ama ismini söylemeyeceğim çünkü onunda burda çok fazla hastası var adını söyleyerek oraya giden hastaların moralini bozmak istemiyorum bence sizde böyle yapın
herkes için her şeyin hayırlı olmasını dilerim vicdanım yaşadıklarını söyle dedikçe ben anlatacağım.ben parayı geçtim orda oldukça vakit kaybettim.zaman aleyhime işliyor benim fikrim bu ama kimsenin kararına müdahale edemem tercih kişilerin beni ilgilendirmez.

Bende şuan tedavideyim ve memnunum sonucun ne olacağını bilmiyorum ama en başından itibaren tedavim için titiz davrandığını düşünüyorum

Merhaba arkadaslar
3.tüp bebek denememi yapıcam.bulent tıraş ta tüp bebek yaptıranlar var mı?3.diye cok inceliyorum.ilkini urfa da ikincisini de İstanbul'da Seval hoca da yaptırdım.malesef sonuc negatif oldu.yardimci olursanız sevinirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşım yaptırdınmı sonucun nedir..bende bulent beyde yaptırdım hiç memnun kalmadım.bence okadar paraya yazık.

arkadaşım yaptırdınmı sonucun nedir..bende bulent beyde yaptırdım hiç memnun kalmadım.bence okadar paraya yazık.
ben 2 kez bülnet traş da denedim asla kimseye tavsiye etmem .cem demirel , gürkan arıkan ve mustafa bahçeci den birine 3.yü yaptıracağım gibi görünüyor.şimdi ameliyatla miyomlarım alınacak ameliyatı gürkan arıkan yapacak inşallah

BEN DE ACIBADEM MASLAKTA BÜLENT HOCADA TEDAVİYE BAŞLIYORUM.ÇOK ARAŞTIRDIM
VE HATTA KARARSIZDA KALDIĞIM OLDU AMA ACIBADEM MASLAK LABARATUVAR VE TEKNOLOJİ BAKIMINDAN EN İYİSİ VE BÜLENT HOCA ÇOK İLGİLİ SAMİMİ GELDİ BANA.
VE ORADA TEDAVİ GÖRÜP POZİTİFİ GÖREN İKİ ARKADAŞIM DA VAR.HATTA BİRİSİ İKİZ HAMİLE.BEN HASTAHANE PAHALI DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM ÖNCE AMA DAHA SONRAKİ ARAŞTIRMALARIMDA HASTANEDEKİ TEKNOLOJİNİN EN SON TEKNOLOJİ OLDUĞU GÖZ ÖNÜNDE TUTULURSA ASLINDA PAHALI DA GELMİYOR.VE HERKESE YAPILACAK İŞLEMLER VE FİYATLAR DA FARKLI.
BEN KESİNLİKLE BÜLENT TIRAŞ DİYORUM.
AMA NASİP İŞİ DE VAR EN İYİ YERDE TEDAVİDE GÖRSEN SONUÇ İTİBARİYLE BÜLENT HOCADA HAŞAA ALLAH DEĞİL.NASİP EDECEK OLAN ALLAH.FAKAT BEN BÜLENT HOCANIN ELİNDEN GELDİĞİNİ BAŞARIYLA YAPTIĞINA İNANANLARDANIM.
HERKESE KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM.

BEN DE ACIBADEM MASLAKTA BÜLENT HOCADA TEDAVİYE BAŞLIYORUM.ÇOK ARAŞTIRDIM
VE HATTA KARARSIZDA KALDIĞIM OLDU AMA ACIBADEM MASLAK LABARATUVAR VE TEKNOLOJİ BAKIMINDAN EN İYİSİ VE BÜLENT HOCA ÇOK İLGİLİ SAMİMİ GELDİ BANA.
VE ORADA TEDAVİ GÖRÜP POZİTİFİ GÖREN İKİ ARKADAŞIM DA VAR.HATTA BİRİSİ İKİZ HAMİLE.BEN HASTAHANE PAHALI DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM ÖNCE AMA DAHA SONRAKİ ARAŞTIRMALARIMDA HASTANEDEKİ TEKNOLOJİNİN EN SON TEKNOLOJİ OLDUĞU GÖZ ÖNÜNDE TUTULURSA ASLINDA PAHALI DA GELMİYOR.VE HERKESE YAPILACAK İŞLEMLER VE FİYATLAR DA FARKLI.
BEN KESİNLİKLE BÜLENT TIRAŞ DİYORUM.
AMA NASİP İŞİ DE VAR EN İYİ YERDE TEDAVİDE GÖRSEN SONUÇ İTİBARİYLE BÜLENT HOCADA HAŞAA ALLAH DEĞİL.NASİP EDECEK OLAN ALLAH.FAKAT BEN BÜLENT HOCANIN ELİNDEN GELDİĞİNİ BAŞARIYLA YAPTIĞINA İNANANLARDANIM.
HERKESE KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM.
her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim.

bende bülent beyle başladım histetoskopi amelıyatı oldum şu an ıgne vuruluyorum grrcekten bu konuda en iyisi bu doktor

sacmalamayın harıka bir doktor size oyle denk gelmiş olabılır ama brn doktorumdan cok memnunum
ister beğenin ister beğenmeyin benim fikrim bu saygı duyun lütfen, esas saçmayalan sizsiniz gülüyorum kelimenize..
Rabbim sonucunuzun gönlünüze göre olmasını nasip etsin.

OTE="sade34, post: 39664573, member: 633765"]ister beğenin ister beğenmeyin benim fikrim bu saygı duyun lütfen, esas saçmayalan sizsiniz gülüyorum kelimenize..
Rabbim sonucunuzun gönlünüze göre olmasını nasip etsin.[/QUOTE]
Merhaba.birçok topikte bülent tıraşı kesinlikle tavsiye etmediğinizi söylemişsiniz.sebebini öğrenebilir miyim.sonucunuzun negatif olması mı bence bu her merkezde olan birşey.öyle olmazsa zaten başarı yüzde yüz olurdu.yoksa gördüğünüz başka eksiklikler mi var.benim de 2 başarısız denemem var farklı bir merkezde.şimdi bül2nt hocayı düşünüyordum.il dışında olduğum için görüşmeye gidemiyorum.sadece netten araştırıyorum.
bülent hocayı ben bir panelde tanıdım.çok samimi çok tecrübeli geldi.mail gönderdim kendisinee aynı gün dönüş yaptı ve sağolsun çok bilgilendirdi.kendisi mi artık yardımcıları mı cvp yazıyor bilmiyorum.merak ettiğim herşeyi cvpladılar
ama sizi bu kadar olumsuz düşünmenize neden ne oldu.paylaşırsanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar,ben de Bülent Bey'in hastasıyım.Kendisine çok güvendiğim için Acıbadem Maslak'ta tedavi'ye başladım.Bunu yürekten söylüyorum,gerçekten alanında çok iyi.10 senedir ,çok farklı profesörlere gittim.Beni 10 sene oyaladılar.Rhmimdeki basit bir septumu bile göremediler.Bülent Bey,gördü .Septum ameliyatını acıbadem'de 2.000 TL pahalı diye gittim başka bir zel hastane'de oldum.Bülent Bey,"gitmayin başkasına rahminize zarar verebilir "dedi dinlemedim.ve dediği oldu,yanlış ameliyat olmuşum,Bülent Bey'e gelerek tekrar septum ameliyatı2.kez olmak zorunda kaldım.Hem maddi,hem bedeni hem de zaman olarak kaybım oldu ve bebeğimi de kaybettim.Şu an cgh yöntemi ile hamile kaldım.Dilerim Allah'tan sağlıklı bir hamilelik yaşarım.

Kızlar ben de 4.tüp bebek denememi Bülent Hocam ile yapıyorum..Sonucu ne olur bilmiyorum ama bunca yıl ve denemeden sonra kendisi ile tedavi olmaktan dolayı çok mutlu ve huzurluyum.Çok başarılı bir doktor.Ekibi de öyle.Tüp bebekte son çıkan yöntemleri takip ediyor ve hastalarında uyguluyor.Herkese aynı tedaviyi değil kişiye özel tedavi planı yapıyor.Olumsuz yazabileceğim hiç bir şey yok.İyi ki tanımışım kendisini emin ellerde olmak çok önemli...

Merhaba arkadaşlar,ben de Bülent Bey'in hastasıyım.Kendisine çok güvendiğim için Acıbadem Maslak'ta tedavi'ye başladım.Bunu yürekten söylüyorum,gerçekten alanında çok iyi.10 senedir ,çok farklı profesörlere gittim.Beni 10 sene oyaladılar.Rhmimdeki basit bir septumu bile göremediler.Bülent Bey,gördü .Septum ameliyatını acıbadem'de 2.000 TL pahalı diye gittim başka bir zel hastane'de oldum.Bülent Bey,"gitmayin başkasına rahminize zarar verebilir "dedi dinlemedim.ve dediği oldu,yanlış ameliyat olmuşum,Bülent Bey'e gelerek tekrar septum ameliyatı2.kez olmak zorunda kaldım.Hem maddi,hem bedeni hem de zaman olarak kaybım oldu ve bebeğimi de kaybettim.Şu an cgh yöntemi ile hamile kaldım.Dilerim Allah'tan sağlıklı bir hamilelik yaşarım.
Merhaba..
Durumumuz çok benziyor 10 yıllık bir geçmişim var benimde boşa giden 4.denemedeyim bunca zaman rahmimdeki septum yani perde görülmedi Bülent hoca ilk muayenede gördü ve histeroskopi oldum bana da işlemin CD sini verdiler izledim baya baya septumluymuşum gebelik oluşsa erken doğum riskim olabilirdi.Benim embriyolarımada cgh yapıldı..İnşallah sonumuzda benzer..Çok tebrik ederim..

Kızlar ben de 4.tüp bebek denememi Bülent Hocam ile yapıyorum..Sonucu ne olur bilmiyorum ama bunca yıl ve denemeden sonra kendisi ile tedavi olmaktan dolayı çok mutlu ve huzurluyum.Çok başarılı bir doktor.Ekibi de öyle.Tüp bebekte son çıkan yöntemleri takip ediyor ve hastalarında uyguluyor.Herkese aynı tedaviyi değil kişiye özel tedavi planı yapıyor.Olumsuz yazabileceğim hiç bir şey yok.İyi ki tanımışım kendisini emin ellerde olmak çok önemli...
Çok sağolun içimi rahatlattınız..kafam karışmıştı .ben de yaz tatilinde bülent tıraşla tedaviye başlayacaktım.olumsuz görüşler insanı üzüyor.
bülennt hoca bana güven verdi.umarım hep birlikte pozitifimizi alırız

Back
X