- 10 Mayıs 2021
- 1
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi Kurallllll
-
Bu soruyu bende merak ediyorum aralık itibari ile tedaviye başladım yeniyilda zam dediler ne kadar oldu bilmiyorumMerhaba ben bahcecide 2 defa olumsuz sonuç aldim suan baska doktor araştirmasındayim bulent tıraş in tedavi ucreti bu sene ne kadar acaba
Aralıkta tedaviye başladıysanız ocakta zam yapamaz ki size sonucta mantıken zam gelmeden tedaviye başlamışsınız. Bülent Tıraş acıbadem de değil mi hala... atakent acıbadem fiyatı 17.5 oldu onu bılıyorum ama Bülent beyin bi tık üstündedir, tamamıyla kafadan atıyorum bu arada :)))Bu soruyu bende merak ediyorum aralık itibari ile tedaviye başladım yeniyilda zam dediler ne kadar oldu bilmiyorum
Ben aralıkta görüştüm tedaviye başlıyorum dedim hemen prp randevusu aldım ve prp yaptırdım. Galiba bana zamlı fiyatta söyleyecekler öyle birşey dedi gibi hatırlıyorum çünkü eski fiyat olması için ilk yumurta toplamaya başlamaları gerekmiş ben daha yumurta oluşması için çabalıyorum. Inşallah çok zamlanmamistir. Prp yi bile zam gelecek dediler diye hemen oldum 2021 fiyatı ile :))Aralıkta tedaviye başladıysanız ocakta zam yapamaz ki size sonucta mantıken zam gelmeden tedaviye başlamışsınız. Bülent Tıraş acıbadem de değil mi hala... atakent acıbadem fiyatı 17.5 oldu onu bılıyorum ama Bülent beyin bi tık üstündedir, tamamıyla kafadan atıyorum bu arada :)))
Prp yi dışarıda yapıyorlar değil mi? Bende zamdan kaçmak için 31 aralıkta dr la görüşmeye gittik ve o gün iğnelerimi alıp tedaviye başladım o gün fiyat konuştum ama ödemeyi sonradan yaptım, bende kıl payı zamdan kurtuldum :)))Ben aralıkta görüştüm tedaviye başlıyorum dedim hemen prp randevusu aldım ve prp yaptırdım. Galiba bana zamlı fiyatta söyleyecekler öyle birşey dedi gibi hatırlıyorum çünkü eski fiyat olması için ilk yumurta toplamaya başlamaları gerekmiş ben daha yumurta oluşması için çabalıyorum. Inşallah çok zamlanmamistir. Prp yi bile zam gelecek dediler diye hemen oldum 2021 fiyatı ile :))
Bahçecide hangi doktora gitmiştiniz acaba? Özel değilse sorununuz neydi şu an ne durumdasınızMerhaba ben bahcecide 2 defa olumsuz sonuç aldim suan baska doktor araştirmasındayim bulent tıraş in tedavi ucreti bu sene ne kadar acaba
Ben de bahçecide iki defa yaptırdım olumsuz oldu yumurtalarım boş çıktı Bülent tıraş ile ilgili bilgi aldıysanız bana da bilgi verir misiniz?Merhaba ben bahcecide 2 defa olumsuz sonuç aldim suan baska doktor araştirmasındayim bulent tıraş in tedavi ucreti bu sene ne kadar acaba
Bülent hocayla tedaviye başladım güncel ücretlere hakimim size mutlaka prp önerecektir onun ücreti 9000 tl tedaviye başladığınız da ise Bülent hoca 32000 diğer hocalarımız 16000 tl ilaçlar yaklaşık 10-12 bandında tutuyor bunlar hariç genetik ve dondurma çözdürme işlemleri için 3000 küsür isteniyorBen de bahçecide iki defa yaptırdım olumsuz oldu yumurtalarım boş çıktı Bülent tıraş ile ilgili bilgi aldıysanız bana da bilgi verir misiniz?
Prp fiyat nedir acaba?Ben aralıkta görüştüm tedaviye başlıyorum dedim hemen prp randevusu aldım ve prp yaptırdım. Galiba bana zamlı fiyatta söyleyecekler öyle birşey dedi gibi hatırlıyorum çünkü eski fiyat olması için ilk yumurta toplamaya başlamaları gerekmiş ben daha yumurta oluşması için çabalıyorum. Inşallah çok zamlanmamistir. Prp yi bile zam gelecek dediler diye hemen oldum 2021 fiyatı ile :))
2021 fiyatı 7 bindi. 2022 için üstte başka arkadaş yazmış 9 bin diye.Prp fiyat nedir acaba?
Çok teşekkür ederim2021 fiyatı 7 bindi. 2022 için üstte başka arkadaş yazmış 9 bin diye.
Estfr. Ne demekÇok teşekkür ederim
Bende orda tedaviye başladım ilaçlar hariç 16.500 verdik.merhaba bülent tıraş ne kadar ücreti acaba ? memnun kaldınızmı?
Bende orda tedaviye başladım ilaçlar hariç 16.500 verdik.
Bende orda tedaviye başladım ilaçlar hariç 16.500 verdi
mıayene ücretide 1240 ama tedaviye başlayınca 16500den düşürüyorlar onumerhaba bülent tıraş ne kadar ücreti acaba ? memnun kaldınızmı?
Bülent hoca yapıyor benimkini 16500 verdik sizden niye 32bin almışlarBülent hocayla tedaviye başladım güncel ücretlere hakimim size mutlaka prp önerecektir onun ücreti 9000 tl tedaviye başladığınız da ise Bülent hoca 32000 diğer hocalarımız 16000 tl ilaçlar yaklaşık 10-12 bandında tutuyor bunlar hariç genetik ve dondurma çözdürme işlemleri için 3000 küsür isteniyor
Bülent hoca giriyor kontrollerime tüm işlemlerimi o yapıyor o olunca fark olur dediler banaBülent hoca yapıyor benimkini 16500 verdik sizden niye 32bin almışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?