Bülent Tıraş tüp bebek tedavi ücreti ve süreci

Kurallllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2021
1
0
1
35
Merhaba ben bahcecide 2 defa olumsuz sonuç aldim suan baska doktor araştirmasındayim bulent tıraş in tedavi ucreti bu sene ne kadar acaba

Merhaba ben bahcecide 2 defa olumsuz sonuç aldim suan baska doktor araştirmasındayim bulent tıraş in tedavi ucreti bu sene ne kadar acaba
Bu soruyu bende merak ediyorum aralık itibari ile tedaviye başladım yeniyilda zam dediler ne kadar oldu bilmiyorum

Bu soruyu bende merak ediyorum aralık itibari ile tedaviye başladım yeniyilda zam dediler ne kadar oldu bilmiyorum
Aralıkta tedaviye başladıysanız ocakta zam yapamaz ki size sonucta mantıken zam gelmeden tedaviye başlamışsınız. Bülent Tıraş acıbadem de değil mi hala... atakent acıbadem fiyatı 17.5 oldu onu bılıyorum ama Bülent beyin bi tık üstündedir, tamamıyla kafadan atıyorum bu arada :)))

Ben aralıkta görüştüm tedaviye başlıyorum dedim hemen prp randevusu aldım ve prp yaptırdım. Galiba bana zamlı fiyatta söyleyecekler öyle birşey dedi gibi hatırlıyorum çünkü eski fiyat olması için ilk yumurta toplamaya başlamaları gerekmiş ben daha yumurta oluşması için çabalıyorum. Inşallah çok zamlanmamistir. Prp yi bile zam gelecek dediler diye hemen oldum 2021 fiyatı ile :))

Prp yi dışarıda yapıyorlar değil mi? Bende zamdan kaçmak için 31 aralıkta dr la görüşmeye gittik ve o gün iğnelerimi alıp tedaviye başladım o gün fiyat konuştum ama ödemeyi sonradan yaptım, bende kıl payı zamdan kurtuldum :)))

Ben de bahçecide iki defa yaptırdım olumsuz oldu yumurtalarım boş çıktı Bülent tıraş ile ilgili bilgi aldıysanız bana da bilgi verir misiniz?

Ben de bahçecide iki defa yaptırdım olumsuz oldu yumurtalarım boş çıktı Bülent tıraş ile ilgili bilgi aldıysanız bana da bilgi verir misiniz?
Bülent hocayla tedaviye başladım güncel ücretlere hakimim size mutlaka prp önerecektir onun ücreti 9000 tl tedaviye başladığınız da ise Bülent hoca 32000 diğer hocalarımız 16000 tl ilaçlar yaklaşık 10-12 bandında tutuyor bunlar hariç genetik ve dondurma çözdürme işlemleri için 3000 küsür isteniyor

Prp fiyat nedir acaba?

Her kalem işlem yaptırdım ben istediğinizi yanıtlayabilirim tesa dondurma dahil

Bülent hoca yapıyor benimkini 16500 verdik sizden niye 32bin almışlar

Kendisi maslak acıbademde.ağustosta hastane prosedürü gereği transferimi yaptı. Sayesinde pgtli ikizlerime 34 haftalık gebeyim. 26 da geçirdiğim covid sürecinde bir mesajımla hemen dönüp dakikalarca nelere dikkar etmem gerektiğini anlattı sağolsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne mutlu darısı başımıza benim doktor tercihim olmazdı ama Ankara’daki doktorum mutlaka Bülent hocaya git dedi o nedenle o şekilde devam ettik

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…