- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 33
- 36
- Konu Sahibi LeylaSultan93
-
Merhaba acaba son durumunuz nedir bende randevu aldim bülent hocaya ve yurtdisindan gidecegim.Selam arkadaşlar,
Haftaya bülent tıraşta kontrolüm var.
Hiç muayene olan varmı yada aşılama/tüp bebek yaptıran? Memnun kaldınızmı?
Birde ilk muayene için 5000 tl istedi. Bu normal bi fiyatmı? Yurtdışında yaşadığım için bilmiyorum.
Eylülde gidicem diye anlaştık.Merhaba acaba son durumunuz nedir bende randevu aldim bülent hocaya ve yurtdisindan gidecegim.
Anladim dilerim gonlunuzce gecer simdiden bol sansiniz olsun :)
Bende bugun konustum kasimda baslayacagim diye ama eylulde onden muayene olmak istiyorum cunku burada hsg yaptim kapali cikti biri oteki belirsizmis ô yuzden onceden gidip surecimi baslatip tüp ameliyati gerkirse de onu olup aradan cikarmak istiyorum ama tabi bilmiyorum kafam karmakarisik vakit kaybetmemis olurum diye dusunuyorum. Bu arada iscivredeyim, siz ?
Ya her sey yolunda ise kendiliginden olsa keske siz de zahmetsizce kurtulursunuz ne guzel olurBen hollanda canım.
Bende öyle yaptım.
Hatta 3 doktora gittim kontrole.
Kayseri Acıbadem mustafa taş.
Acıbadem bülent tıraş
Geçen ay gittim işte, kontrollerimi yaptırdım.
Hsg felan çekindim.
Hiçbir sorun yok yapabiliriz dediler.
Bi doktorla daha görüştüm dr. Soner düzgüner.
Oda çok içime sindi ama kararsız kaldım gerçekten.
Herşey yolunda olduğu için acaba asılamamı denesem diyorum ama tutmassa oda boşuna. Onun tutma şansı az.
Birtanede mersinde var. Dr Ahmet yıldızbakan. Oda çok iyi gibi. Ama yüzyüze görüşmedim.
Bi karar verebilsem keşke
Ya her sey yolunda ise kendiliginden olsa keske siz de zahmetsizce kurtulursunuz ne guzel olurtupleriniz acik miyidi ?
Ben ô kadar uzak yerlere gidemem istanbul disinda ve okuyorum diliyorum en iyisi acibadem ozellikle tüp bebekte. Benim sorunum rezervim ve tuplerim de kapaliymis ô yuzden direk tüp bebek..
Size verilen fiyat ne kadardi acaba ozelden bu konuyu da konusabilir miyiz acaba sizce mahsuru yoksa
Ya her sey yolunda ise kendiliginden olsa keske siz de zahmetsizce kurtulursunuz ne guzel olurtupleriniz acik miyidi ?
Ben ô kadar uzak yerlere gidemem istanbul disinda ve okuyorum diliyorum en iyisi acibadem ozellikle tüp bebekte. Benim sorunum rezervim ve tuplerim de kapaliymis ô yuzden direk tüp bebek..
Size verilen fiyat ne kadardi acaba ozelden bu konuyu da konusabilir miyiz acaba sizce mahsuru yoksa
Zaten her seyi yazdiniz tesekkur ederimBendede eşimdede herşey sorunsuz.
Maalesef sebepsiz gebelik oluşmuyor.
Bu yüzden çok doktora gittim. Biri kaçırsa diğeri görür diye ama hepsi aynı şeyi söyledi.
Tüp bebek 2300 euro
Erkekler için çip 500
İlaçlar 40.000 tl
Zaten her seyi yazdiniz tesekkur ederimson bir sey ilk muayene ücreti verdiginizde bu 2300 euro icinde mi, ve bir kerelilk midir ?
Kusura bakmayin sorularim cok oldu ama hazirlikli gitmek istiyorum
Ya evet gercekten sebep olmayinca da cok cok yorucu ve dilerim bu eylulde care bulursunuz
Iletisim de kalalim mi bende eylulun ikinci haftasinda gidecegim muayneye
Cok cok tesekkurler, guzel haberlerinizi almak dilegiyleYok o ayrıydı.
5000 tl muayene ücreti ödedim.
Tabi herzaman yazabilirsiniz
Merhaba nasilsiniz ?Yok o ayrıydı.
5000 tl muayene ücreti ödedim.
Tabi herzaman yazabilirsiniz
Merhaba nasilsiniz ?
Bir gelisme var mi durumunuzda, acibademde karar vermistiniz degil mi ?
Bende iyiyim cok sukur tesekkurler.İyiyim teşekkür ederim siz?
Evet adetimi bekliyorum eylülde.
Olunca gidicem.
Siz?
Bende iyiyim cok sukur tesekkurler.
26 eylulde gidecektim ama bulent hoca ve yigit hoca konferansta olacaklarmis dedi sekreter bende 2 ekimde aldim randevumu.
Sizin eylulun kacinda regl ve randevu ?
Evet, regl tarihim onlarin konfernasina denk geldi maalesef ama ben hemen tüp bebek yapmayacagim icin regli cokta onemsemedim yani tercih ederdim, ama daha fazla beklemek istemiyorum artik, onden muayene olayim rahim filmi cekeyim tekrar, rahimimin durumuna, yumurtlarima baksinlar(rezervim dusuk maalesef) sonrasi icin allah kerim diyorum.Aa ciddimisiniz. Benim adetim belli olmadığı için gün almadık. adet olunca yazacaktım ben. 2nci günündede gidecektim. Eğer adetim gününde olursa eylülün 18i gibi gideceğim.
Gerçekten aşırı stres oluyorum. Bazen diyorum aşılamamı denesem
Selam canım ne aşamadasın. Ben de kararsızım memnun kaldınız mı sizde?Selam arkadaşlar,
Haftaya bülent tıraşta kontrolüm var.
Hiç muayene olan varmı yada aşılama/tüp bebek yaptıran? Memnun kaldınızmı?
Birde ilk muayene için 5000 tl istedi. Bu normal bi fiyatmı? Yurtdışında yaşadığım için bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?