Yani ne ücretini geri alacaksıniz ki zaten paket fiyati opudan önce alıyorlar transfer günü sadece embriyo cözme parası eger taze olmayacaksa bide kalanim dondurma parasini veriyorsunuz bir para iade edeceklerini sanmiyorumMerhaba! Bülent tıraşta tüp bebek denemek istiyorum bazen emriyolarım gelişmeyip tedavım iptal olabılıyor .bu yorum okumuştum transfer işlemi yapılmazsa ödediğiniz ücreti geri alabiliyormussunuz?böyle bişi varmı bilgilendirirmişsiniz
Bilmem bi sorayım dedim doğruluk payı ne diye gördüm birinin emrıyosu gelışmeyıp tedavısı ıptal olmuş kaç kez aramamdan sonra paramı iade etmişlerdi.demişti o sebebten böyle bişi varmı diye merak ettim.nedenını anlamadığımız sekılde Avrupa’daki doktorlar normal diyor ama benimde sureklı tüp bebek tedavimde 8yumurtadan 4bos çıkıyor gerı kalandanda döllensede 1tane dollenıyor yada hiç yumurta gelişmeyıp iptal oluyorYani ne ücretini geri alacaksıniz ki zaten paket fiyati opudan önce alıyorlar transfer günü sadece embriyo cözme parası eger taze olmayacaksa bide kalanim dondurma parasini veriyorsunuz bir para iade edeceklerini sanmiyorum
Valla bilmiyorum ben fikir yürüttüm sadece bi arayıp konusun isterseniz asistanı bilgi veriyor detaylıBilmem bi sorayım dedim doğruluk payı ne diye gördüm birinin emrıyosu gelışmeyıp tedavısı ıptal olmuş kaç kez aramamdan sonra paramı iade etmişlerdi.demişti o sebebten böyle bişi varmı diye merak ettim.nedenını anlamadığımız sekılde Avrupa’daki doktorlar normal diyor ama benimde sureklı tüp bebek tedavimde 8yumurtadan 4bos çıkıyor gerı kalandanda döllensede 1tane dollenıyor yada hiç yumurta gelişmeyıp iptal oluyor
Zeynep hanım benimde daha önce çok kalbı atıp duran hamileliklerim oldu.sonrada kendiliğimden hamile kalamadım 5negatif tüp bebek denemem 3asılamam oldu.tutmadılar bizde sadece normal emriyoyu transfer ediyorlar yok iğneymiş yapıştırıcı serum böyle işlemler yaptıklarını görmedim.mesela okuyorum tüp bebekte turkıyedekıler transfer işleminde sıkışık gidiyorlar çok su içmeleri gerek bizde böyle bişi yok Sizdedemi bu tarz işlemler mi yapıldı.Bülent beyden memnun musunuz ben başka doktor bulamadım tvlerde görüşte gidicem yanınaValla bilmiyorum ben fikir yürüttüm sadece bi arayıp konusun isterseniz asistanı bilgi veriyor detaylı
Benimde 5.denememdi hepsi de idrara sıkısık oldu herkesin ki oyle oluyor ilk defa duydum sizden nerde yasiyorsunuz biz bülebt beyden memnun kaldık tedavisinden yaklasimindan bende ilk defa bülent hoca da gordum yapıstırıcıdır aşıdır serumdur duymamistim zaten cokta ara vermistim belki o sırada heryer böyle bir karar aldı bilmiyorum yani genel olarak memnunduk ama gidip görüsmekte fayda var ilk görüsmede masıl bir yol izleyecegini felan anlatiyorlar kafama yatmasa vazgecerdim bi ekipler bülent hoca islemlere giriyor sadeceZeynep hanım benimde daha önce çok kalbı atıp duran hamileliklerim oldu.sonrada kendiliğimden hamile kalamadım 5negatif tüp bebek denemem 3asılamam oldu.tutmadılar bizde sadece normal emriyoyu transfer ediyorlar yok iğneymiş yapıştırıcı serum böyle işlemler yaptıklarını görmedim.mesela okuyorum tüp bebekte turkıyedekıler transfer işleminde sıkışık gidiyorlar çok su içmeleri gerek bizde böyle bişi yok Sizdedemi bu tarz işlemler mi yapıldı.Bülent beyden memnun musunuz ben başka doktor bulamadım tvlerde görüşte gidicem yanına
Benimde 5.denememdi hepsi de idrara sıkısık oldu herkesin ki oyle oluyor ilk defa duydum sizden nerde yasiyorsunuz biz bülebt beyden memnun kaldık tedavisinden yaklasimindan bende ilk defa bülent hoca da gordum yapıstırıcıdır aşıdır serumdur duymamistim zaten cokta ara vermistim belki o sırada heryer böyle bir karar aldı bilmiyorum yani genel olarak memnunduk ama gidip görüsmekte fayda var ilk görüsmede masıl bir yol izleyecegini felan anlatiyorlar kafama yatmasa vazgecerdim bi ekipler bülent hoca islemlere giriyor sadece
Pazar acmayabilir evet neslihan yarın ararsanız daha rahat olur belki valla ben hayatimda kullanmadigim kadar ilac kullandim galiba bu sefer ama kisiye gore de degisiyor durum vucudun neye ihtiyacı var onlar bizden iyi biliyor insallah hayirlisi olur hakkinizdaİsmini yanlış hatırlamıyorsam sekreterının adı neslıhan hanım mıydı?şimdi arasam olurmu pazar günleri cvp veriyorlarmı?ben Fransa’da yaşıyorum Bursa su iç sıkışık gel diye bişi demiyorlar normal gidiyorsun transferi yapıyorlar ilaç olarakda sadece Progestan ve folık asıt kullandırıyor lar
Amin sağol olun insallah rabbim sizinde kucagınıza versın insallahPazar acmayabilir evet neslihan yarın ararsanız daha rahat olur belki valla ben hayatimda kullanmadigim kadar ilac kullandim galiba bu sefer ama kisiye gore de degisiyor durum vucudun neye ihtiyacı var onlar bizden iyi biliyor insallah hayirlisi olur hakkinizda
Merhaba bende ileri yaştayım 42 sizce şansımız hala varmı 3tup bebek 1negatif 1pozitif kalp atışı duyulmadığı için kürtaj şuan 3.cü transferim ama dünkü test sonucuma göre kimyasal galiba salı tekrar test vericemBen 47 yaşındayım Maslak acıbademde tedavi görüyorum yaşım çok ileri .2 kez prp yapıldı 3 kere toplama
Selam bende izmirde yaşıyorum bülent hocaya gitmeyi öyle çok istiyorumki ama muayene ücreti tedavisi normal piyasaya oranla sanki daha yüksek gibi bilgisi olan varmı acaba yardımcı olabilirmisinizValla bilmiyorum ben fikir yürüttüm sadece bi arayıp konusun isterseniz asistanı bilgi veriyor detaylı
En son ocakta 900 küsür ödemistik muaynesine bence artk genel olarak heryer pahalı oldugu icin bülent hoca da cok az bi farkla piyasa ustu denebilir oda deger diye dusunuyorm acıkcası Allah yardimciniz olsunSelam bende izmirde yaşıyorum bülent hocaya gitmeyi öyle çok istiyorumki ama muayene ücreti tedavisi normal piyasaya oranla sanki daha yüksek gibi bilgisi olan varmı acaba yardımcı olabilirmisiniz
TesekkulerEn son ocakta 900 küsür ödemistik muaynesine bence artk genel olarak heryer pahalı oldugu icin bülent hoca da cok az bi farkla piyasa ustu denebilir oda deger diye dusunuyorm acıkcası Allah yardimciniz olsun
Muayene bin liraysa transferi düşünemiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsunEn son ocakta 900 küsür ödemistik muaynesine bence artk genel olarak heryer pahalı oldugu icin bülent hoca da cok az bi farkla piyasa ustu denebilir oda deger diye dusunuyorm acıkcası Allah yardimciniz olsun
Bizde il dısından gittik kendi bulundugunuz ilde bir doktora yönlendiriyor ilaclari ayarlayıp islemden isleme gidiyorsunuz bülent hocaya sürekli iletisim halindesinizTesekkulerkeşke istanbulda yaşasaydım da napar eder orda tedavi olurdum.ama hem izmirde olup hem çalışıyorken çok zor cok
Muayeneleri kontrolleri yönlendirdiği doktoramı bırakıyorBizde il dısından gittik kendi bulundugunuz ilde bir doktora yönlendiriyor ilaclari ayarlayıp islemden isleme gidiyorsunuz bülent hocaya sürekli iletisim halindesiniz
Takibi o yapmadiktan sonra sadece transfer için de ona gerek yok bence haksızmıyımMuayeneleri kontrolleri yönlendirdiği doktoramı bırakıyor
Yani buna sizim karar vermeniz gerek zaten istambulda olsan da her yumurta takibini kendisi yapmıyor yanındaki dr ler yapıyor önemli olan ilac dozları kullandigi ilacların lab.ve islem kalitesi herkesin kriteri farklıTakibi o yapmadiktan sonra sadece transfer için de ona gerek yok bence haksızmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?