Merhaba bende ileri yaştayım 42 sizce şansımız hala varmı 3tup bebek 1negatif 1pozitif kalp atışı duyulmadığı için kürtaj şuan 3.cü transferim ama dünkü test sonucuma göre kimyasal galiba salı tekrar test vericem
Öncelikle geçmiş olsunyorucu bir süreç.Ama yaşınız benden çok daha genç bu çok önemli bence şansınız var çok hikayeler okudum gördüm 13.denemede olan 15.denemede olan evet çok yıpratıcı ve masraflı malesef ama umut her zaman olmalı
Öncelikle geçmiş olsunyorucu bir süreç.Ama yaşınız benden çok daha genç bu çok önemli bence şansınız var çok hikayeler okudum gördüm 13.denemede olan 15.denemede olan evet çok yıpratıcı ve masraflı malesef ama umut her zaman olmalı
Kızlaarr herkese merhaba
Önce kendi hikayemden bahsedim, ilk tüp bebek denemem şuan transferimi de oldum sonuç bekliyorum.
Tedaviye başlamaya karar verme, başladıktan sonra ilaçlar iğneler, yumurta toplama ve transfer derken sonuca doğru yaklaşıyorum..
Gelin, bu hayatımızın belki de en heyecanlı süreçlerini birlikte geçirelim
Canım benim hoşgeldin ne iyi yaptın
Benımde 2 negatif asilamam bir tüp bebek deneyimim var. Tüp bebek denememde hamile kaldım fakat dış gebelik geçirdim. 3 ay aradan sonra bu ay kontrolum var. İnsallah yıl bitmeden güzel haber almak nasip olur bize ve tüm isteyenlere
Yani buna sizim karar vermeniz gerek zaten istambulda olsan da her yumurta takibini kendisi yapmıyor yanındaki dr ler yapıyor önemli olan ilac dozları kullandigi ilacların lab.ve islem kalitesi herkesin kriteri farklı
Merhaba arkadaşlar bugün regl 3.günüm kontrole gittim transfer için ilaç tedavisi başlancaktı ama tekrar yumurta toplamaya karar verdik 7 tane yumurta görüldü dr bunu değerlendirelim dedi son kez toplama yapıcaz
Merhaba arkadaşlar bugün regl 3.günüm kontrole gittim transfer için ilaç tedavisi başlancaktı ama tekrar yumurta toplamaya karar verdik 7 tane yumurta görüldü dr bunu değerlendirelim dedi son kez toplama yapıcaz