mayiscadisi Born This Way Kayıtlı Üye Katılım 23 Mayıs 2010 Mesajlar 542 Emoji Skoru 3 Puanlar 96 Yer İstanbul 7 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi mayiscadisi #1 kızlar bulgur pilavı yapacağım ama mutfak acemisiyim. bulguru, pirinç gibi suda bekletmem gerekiyor mu?:sinifsinif:
kızlar bulgur pilavı yapacağım ama mutfak acemisiyim. bulguru, pirinç gibi suda bekletmem gerekiyor mu?:sinifsinif:
olgu35 ölümden başkası yalan Kayıtlı Üye Katılım 11 Ağustos 2009 Mesajlar 3.363 Emoji Skoru 5 Puanlar 683 7 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi mayiscadisi #2 hayır, suda bekletmeyeceksiniz yerimseniben
mayiscadisi Born This Way Kayıtlı Üye Katılım 23 Mayıs 2010 Mesajlar 542 Emoji Skoru 3 Puanlar 96 Yer İstanbul 7 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi mayiscadisi #3 teşekkür ederim canım :) yanına mısır unlu patlıcan kızartması yapıyorum bakalım nasıl olacak olumunekankayizsmile
teşekkür ederim canım :) yanına mısır unlu patlıcan kızartması yapıyorum bakalım nasıl olacak olumunekankayizsmile
fascination Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 9 Mart 2010 Mesajlar 2.653 Emoji Skoru 6 Puanlar 0 Yer Bursa 7 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi mayiscadisi #4 bak ben tarifini vermiştim tarifelerimde var bi bak istersen yardımcı olur sana
mayiscadisi Born This Way Kayıtlı Üye Katılım 23 Mayıs 2010 Mesajlar 542 Emoji Skoru 3 Puanlar 96 Yer İstanbul 7 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi mayiscadisi #5 evet canım konuyu açtıktan sonra aklıma geldi ve senin tarifini okudum. ona göre yapacağım zaten :) teşekkürleerrr
evet canım konuyu açtıktan sonra aklıma geldi ve senin tarifini okudum. ona göre yapacağım zaten :) teşekkürleerrr
fascination Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 9 Mart 2010 Mesajlar 2.653 Emoji Skoru 6 Puanlar 0 Yer Bursa 7 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi mayiscadisi #6 mayiscadisi .!.: evet canım konuyu açtıktan sonra aklıma geldi ve senin tarifini okudum. ona göre yapacağım zaten :) teşekkürleerrr Genişletmek için tıkla... afiyet olsun canım rica ederim benim bulgur pilavım çok meşhurdur ailede hadi parmaklarını yediriceksin herkese
mayiscadisi .!.: evet canım konuyu açtıktan sonra aklıma geldi ve senin tarifini okudum. ona göre yapacağım zaten :) teşekkürleerrr Genişletmek için tıkla... afiyet olsun canım rica ederim benim bulgur pilavım çok meşhurdur ailede hadi parmaklarını yediriceksin herkese
olgu35 ölümden başkası yalan Kayıtlı Üye Katılım 11 Ağustos 2009 Mesajlar 3.363 Emoji Skoru 5 Puanlar 683 7 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi mayiscadisi #7 mayiscadisi .!.: teşekkür ederim canım :) yanına mısır unlu patlıcan kızartması yapıyorum bakalım nasıl olacak olumunekankayizsmile Genişletmek için tıkla... Rica ederim a.s. afiyet olsun şimdiden..
mayiscadisi .!.: teşekkür ederim canım :) yanına mısır unlu patlıcan kızartması yapıyorum bakalım nasıl olacak olumunekankayizsmile Genişletmek için tıkla... Rica ederim a.s. afiyet olsun şimdiden..