Çorbalar Bulgurlu Terbiyeli Çorba!!!(Sek Yarım Yağlı Yoğurt İle)

Ellerine sağlık cnm. Bu yarışma ne iyi oldu yeni yeni tarifler öğreneceğiz hepimiz. Çok faydalı oldu

Ellerine sağlık cnm. Bu yarışma ne iyi oldu yeni yeni tarifler öğreneceğiz hepimiz. Çok faydalı oldu

evet çok eğlenceli oldu canım çok teşekkürler senin tarifinide çok beğendim gerçektende çok faydalı Allah kazenden razı olsun böyle bir şeye vesile oldu

ıspanaklı yoğurtlu çorbayı cok yapıyorum hatta bugunku menumde vardı :)
boyle sebzelısıde emınım guzel olucak ve kesınlıkle denıcem :)
soru sorma işi bana kaldı anlaşılan 1 bardak et suyu harıç ne kadar su koyucağız ?
emeğine sağlık canım yarısma super oldu yenı tarıfler ögrenıyoruz ..

ellerinize sağlık, çok güzel emekler harcanmış,paylaşımlar çok güzel..
yarışmada başarılar..

ellerine sağlık ilkcim, aşama aşama anlatımın ve fotograflaman çok iyi olmuş, emeğine sağlık...
ıspanak pişirdiğimiz bir gün deneyeceğim mutlaka ben de..
bebişler için de çok faydalı, çok da iştah açıcı görünüyor

teşekkürler canım,evet gerçekten çok lezzetli oluyor, aldığı kadar su koyacaksın kıvamını yoğun seviyorsan 5 bardak olabilir daha sulu seviyorsan arttırabilirsin malum bulgur suyu çekiyor ona göre ayarlamak sana kalıyor.

mutlaka dene canım minişlerinede içir bol bol vitamin var, teşekkür ederim.

canim öncelikle ellerine saglik...
bu çorbaya yesil sebzelerde ilave edebilir miyiz? maydanoz, ispanak,pirasa gibi....

ıspanak var canım çorbanın çorbanın içinde, çeşitlendirebilirsin tabii maydanozda güzel gider.

pardon canim bir taraftan kizim aglayip duruyor dikkatimden kaçmis büyÜrse ona yapacagim çorbalar arasinda bu :107:
basarilar dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…