- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
- 178
çok berbat içinden çıkılmaz bi hal alan sorunum var ve ben işin içinden çıkamaz oldum... 9-10 aydır bulimia nevrosaa hastasıyım bunun ne olduğunu hastalığa yakalandıktan sonra öğrendim yeme bozukluğu yediğini çıkarma kilo aalmaktan korkma ama asla kendine engel olamama sürekli kendime sözler veriyorum bugün olmucaak çıkaarmıcam sağlıklı beslencem ama olmuyo olmuyo kontrolden çıkıyorum o an takıntılı bi insan oldum 25 yaşındayım... kazık kadar insanım anlıcanız ama resmen takıntılı biri oldum çıktım kilo ile ilgili konulaarın konuşulmasına tahammül edemiyorum tartıya çıkaamıyorum. kaaç kilo olduğumu bile bilmiyorum. onun üzerine çıkar da istemedğim bişi görürsem dünyam aaltüst olur gibi gelio deli gibi biişi oldum aklımda sürekli yememeliyim oluo ama gün sonu patlamaa yaşayıp deli giibi yiyip çıkaarıyorum azıcık kilo aaldığımı hissetsem tüm günüm berbat oluyo allahım bana yardım et doktora gittim. psikiyaatriye aanlattım prozac verdi biraz kullandım işe yaaramadı bıraktım aartık hayaata küstüm. en mutlu olmam gereken aanlaar aaama ben bataktayım neden 2 aylık evliyim ve eşime sürekli yalan söylüyorum midem ağrıyo bulanıo ondan kustum kusuyorum... haalbuki yeme krizlerimden dolaayı olduğunu bilmio aama yakında anlar nereye kadar böyle gider ki ben bi batağa saplandımm ve çıkamıyorum...
Neden prozac i biraktiniz..
Biraz kullandim demissiniz antidepresanlar biraz kullanimla etki göstermez zaten bir ay içinde yan etkileri gider en az iki uç ay içinde kendinizi toparlamaya baslarsiniz...
Doktorunuz size Birak demeden birakmaniz doğruoolmamis.
Tekrar doktora gidin ve doktorunuzu dinleyin..