• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulunamayan Elbise :(

Parina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
658
623
53
Merhaba arkadaşlar, resimdeki elbise yabancı bir siteden. Yabancı sitelere güvenemediğim için alışveriş yapmıyorum. Var mı bu elbiseyi göreniniz bileniniz? Ya da alışveriş yapıp memnun kaldığınız yabancı bir site var mı? Konuyu anlatmayacağım ama bu elbiseyi bulmam lazım :(

Eklentiler

• 1433445711557-P-2703340.webp
    1433445711557-P-2703340.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 258
Kumaşçıdan ya da penyeciden alın bu kumaştan ve diktirin. Maliyeti de minimum olur yani çok da bulunmaz bir elbise değil

Merhaba arkadaşlar, resimdeki elbise yabancı bir siteden. Yabancı sitelere güvenemediğim için alışveriş yapmıyorum. Var mı bu elbiseyi göreniniz bileniniz? Ya da alışveriş yapıp memnun kaldığınız yabancı bir site var mı? Konuyu anlatmayacağım ama bu elbiseyi bulmam lazım :KK43:
Artık alış veriş o kadar online oldu ki bir ton site var. Bu olmasa da buna benzer bir sürü elbise bulabilirsin.
İlla istiyorsan diktir madem.

Türk sitelerinde vardır mutlaka her yere baktın mı
Resmi Googleda arattım sadece yabancı siteler çıkıyor. Kadıköy, Şişli ve Beşiktaş'ta da bir sürü mağazaya baktım yok. Halbuki daha önce aynısını Beşiktaş'tan almıştık ama bayağı oluyor alalı, aldığımız mağazaya sorduk hatırlamadılar bile.

Instagram'da Butik LiLu satıyormuş bu elbiseyi, google da görseli arattım.
İletişime geç istersen, kapıda ödeme seçeneği falan varsa alabilirsin bence.

Artık alış veriş o kadar online oldu ki bir ton site var. Bu olmasa da buna benzer bir sürü elbise bulabilirsin.
İlla istiyorsan diktir madem.
Terziye sordum penyeciler diker ama penyesinin yumuşak olmaması lazım yoksa bu model böyle durmaz dedi.

Instagram'da Butik LiLu satıyormuş bu elbiseyi, google da görseli arattım.
İletişime geç istersen, kapıda ödeme seçeneği falan varsa alabilirsin bence.
Kapıda ödeme seçeneği yokmuş, burada da daha önce Instagramdan alışveriş yapıp hiç memnun kalmayanların konuları vardı, güvenemiyorum bu yüzden.

Kapıda ödeme seçeneği yokmuş, burada da daha önce Instagramdan alışveriş yapıp hiç memnun kalmayanların konuları vardı, güvenemiyorum bu yüzden.
O zaman hiç bulaşma canım, bende güvenemiyorum kapıda ödeme olmadığında instagram butiklerine.

Yabancı sitelerden alışveriş yapıp memnun kalan var mı? Reklama girebilir marka ismi vermek özel mesajla önerebileceğiniz yerler varsa oraları deneyeyim.

Merhaba arkadaşlar, resimdeki elbise yabancı bir siteden. Yabancı sitelere güvenemediğim için alışveriş yapmıyorum. Var mı bu elbiseyi göreniniz bileniniz? Ya da alışveriş yapıp memnun kaldığınız yabancı bir site var mı? Konuyu anlatmayacağım ama bu elbiseyi bulmam lazım :KK43:
Site neresi bir söyle bakalım?

Back
X