Bulunduğum durumdan sıkıldım

Hemen hemen yaşıt sayılırız. Evliliklerde instagram vb. Yerlerde gördüğün gibi değil. Bir çok evliliğin dışı seni içi beni yakar. Yeni evli olan biri olarak söyleyebilirim ki herkesin kendine göre bir zamanı var hiç acele etme yada telaşlanma evlendiğinde çokta bir şey kaçırmamışım diyeceksin.

Bende 29 yaşımda 2 çocukla çayı bile sıcak içermeyen halimden bekar halime dönmek istiyorum şimdiki aklım olsa 30 dan önce evlenmezdim ya da bu platformu önceden keşfedip böyle akıl verenler olsaydı 35 i bile bulabilirdi

Aynı duygudayım ama bana gez toz diyen babam olsaydı asla evlenmezdim Baskılı bi aileden dolayı evliliği kaçış gördüm şimdi 2 çocukla totomun üstüne oturuyorum

Bende 25 yaşındayım hiç sevgilim bile olmadı ve evlenmekte daha istemiyorum muhtemelen de 30 u bulur gibi geliyor hiç üzerimde baskıya izin vermem benim de gram moralim bozulmaz bu konuda çünkü isteğim bu yöndeydi. Ama size de hak veriyorum çünkü hayaliniz bu. Çok kaderci bir insan değilimdir normalde kendi kaderini kendin yaratırsın düşüncesindeyim fakat evlilik zorlamaya aşırı isteyip kendini üzmeye gelmiyor kuzenlerimde böyleydi maalesef mutsuz bir evlilik geçirdikleri gibi psikolojileri bozuldu hal hareketleri bile değişti kızların böyle olmaktansa ben bekar olmanın Allah'ın hayırlı bulduğu kişiyi kaç yaşında olursa olsun beklemekten yanayım. Hatta hatta mutsuz olup eşim bana saygı duymayacak suratını görmek bile huzur vermeyecekse mümkünse hep bekar kalayım. Hiç beklemediğiniz bir anda çıkar karşınıza. Benim de şaşırdığım ya bunlar nasıl tanıştı acaba bu kadar birbirine uyum sağladılar dediğim çiftler oluyor gerçekten :) Umarım hayalini kurduğunuz evliliğe hayırlısıyla kavuşursunuz :)

30 yaşındayım bakımlıyım çirkin de sayılmam beğenilen bir kadınım ama hiç evlenme teklifi almadım yani ben şuna inanıyorum herkes evlenecek ,herkesin kaderinde illa biri olacak diye bişey yok bence . Kendimi bu fikre alıştırdım ve gayet mutluyum . En önemlisi özgürüm bir sorumluluğum yok .yani bence düşünme hiç olmayacağı varsa olmaz ,olacağı varsa da olur yani . relax

Benim abim bir buçuk ay önce evlendi, gelinimiz 38 yaşında, dün hamile olduğu haberini aldık:) benim yaşım 35, ben de hep erken evlenmek istedim ama olmadı. Her şeyin ve herkesin bir nasibi olduğuna çok inanırım. Yarın sabah tek başıma bosnaya gidiyorum, benim hayatım şimdilik bu, ama yarın ne olacağını kimse bilemez:)

yazıp yazıp sildim.. istekleriniz çok güzel ama her şey evlilik ve çocuk değil. aynı şeyleri düşünen ve hep dile getiren bi arkadaşım var. artık ben bile bıktım 'neden beni sevmiyorlar? neden evlenebileceğim biri karşıma çıkmıyor?' gibi sorular duymaktan... ve bunu ilk tanıştığı insanlara da yapıyor. e flörtleri korkuyor tabi ilk buluşmadan sonra yan çiziyor hepsi... siz de böylesiniz diye demiyorum ama biraz rahat olun hayatta her şey anne olmak ya da evlenmek değil. elbette çok güzel şeyler ama bu kadar hayatınızın merkezi yapmayın. kendinize vakit ayırın. ummadığınız anda gelir tüm güzellikler.

Evlenince mutlu olacağınıza dair bir garantiniz mi var ?? Belki de şuanki halinizi arayacaksınız... Olandada olmayandada hayır vardır deyin... Bdv de hergün evli insanların derdini dinliyoruz hiç kolay hayatlar değil... Tabiki mutlu olanlarda var ama emin olun zamanı gelseydi olurdu olmuyorsa böylesi sizin için daha iyi olandır. Böyle düşünürseniz bu süreci huzurlu geçirebilirsiniz.

Ben size hak veriyorum. Herkesin hayattan beklentisi istekleri farklı olabilir. Yadırgamamak gerekiyor. Sadece çok aceleci olmayın seçici olmakla inanın bir şey kaybetmezsiniz. Sizin gibi bir arkadaşım var,kızın hayattan tek isteği evlenip yuva kurmak. Her bulduğu kişiye hayatının aşkı gibi davraniyor bir de. Sonra yürümüyor iliskileri. Üzülen kendisi oluyor.

Senden iki yaş büyüğüm, evleneceğim. Bazen erken mi acaba diye düşünüyorum. Zaten çalışmaktan doğru düzgün de bir şey yapamadım. 35imden önce çocuk düşünmüyorum. Menapoz diye bir şey olmasaydı 50-55 gibi doğururdum. Ajajajaj

Genç annelik ne ya. Otur gez eğlen yaşa.

31 yasında evlendim 34 ve 37 yasında anne oldum.Ancak daha erken evlılık ve cocuk sahibi olsaydım daha ıyı olabılırdı ıyı bır ınsan cıkarsa evlen tam zamanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…