- 31 Ağustos 2021
- 1.085
- 2.381
- 83
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Hemen hemen yaşıt sayılırız. Evliliklerde instagram vb. Yerlerde gördüğün gibi değil. Bir çok evliliğin dışı seni içi beni yakar. Yeni evli olan biri olarak söyleyebilirim ki herkesin kendine göre bir zamanı var hiç acele etme yada telaşlanma evlendiğinde çokta bir şey kaçırmamışım diyeceksin.Merhaba herkese . Buraya canım sıkıldığı zamanlarda ara ara girip içimi döküyorum . Yine o günlerden bir gün. 27 . Yaşıma 9 gün kaldı . Kendimi yalnız , yorulmuş ve bir daha sevilmeyecekmişim gibi hissediyorum . Arkadaşlarımın hamile fotoğraflarını görünce özeniyorum . Neden evlenemiyorum karşıma neden düzgün biri çıkmıyor diye düşüncelere dalıyorum . Tabiri caizse evde kalmaktan korkuyorum . Eleştiriler de gelecek ama beni anlayanlar da mutlaka olacaktır. Evlenmeyi çok istiyorum , çocuk sahibi olmayı karşıma beğendiğim biri çıkmıyor . Meslek sahibiyim , çirkin biri de değilim . Söyleyenler oluyor ama beğenmiyorum ben içim ısınmıyor . Benim beğendiğim de beni istemiyor , yaşım ilerliyor . Hep genç anne olmak istemiştim o da olmayacak galiba
Bende 29 yaşımda 2 çocukla çayı bile sıcak içermeyen halimden bekar halime dönmek istiyorum şimdiki aklım olsa 30 dan önce evlenmezdim ya da bu platformu önceden keşfedip böyle akıl verenler olsaydı 35 i bile bulabilirdiMerhaba herkese . Buraya canım sıkıldığı zamanlarda ara ara girip içimi döküyorum . Yine o günlerden bir gün. 27 . Yaşıma 9 gün kaldı . Kendimi yalnız , yorulmuş ve bir daha sevilmeyecekmişim gibi hissediyorum . Arkadaşlarımın hamile fotoğraflarını görünce özeniyorum . Neden evlenemiyorum karşıma neden düzgün biri çıkmıyor diye düşüncelere dalıyorum . Tabiri caizse evde kalmaktan korkuyorum . Eleştiriler de gelecek ama beni anlayanlar da mutlaka olacaktır. Evlenmeyi çok istiyorum , çocuk sahibi olmayı karşıma beğendiğim biri çıkmıyor . Meslek sahibiyim , çirkin biri de değilim . Söyleyenler oluyor ama beğenmiyorum ben içim ısınmıyor . Benim beğendiğim de beni istemiyor , yaşım ilerliyor . Hep genç anne olmak istemiştim o da olmayacak galiba
Aynı duygudayım ama bana gez toz diyen babam olsaydı asla evlenmezdim Baskılı bi aileden dolayı evliliği kaçış gördüm şimdi 2 çocukla totomun üstüne oturuyorumÜniversiteden ailemin yanına dönünce aynı senin gibi oldum. Birde ailemin yanına atandım onlarla yaşamakta istemiyorum diye evlilik diye tutturdum. Ailenin en büyüğüyüm o yüzden etrafımda ki herkes atandın evlen diye diye iyice evde kalmış muamelesi yaptılar. Daha 22-23 yaşlarındayım bide. Bir tek babam dedi ne acelen var ye iç gez toz. Altıma arabamı da aldı. 24 yaşında hayatımın en büyük hatasını yaparak evlendim.Hemen evleneyim diye gözümü kulağımı her şeye herkese kapattım. Sonra 26 yaşında boşandım. Şu an 27 yaşındayım ve erkek yüzü görmek istemiyorum, etrafımda ki erkeklere günaydını bile kestim içim almıyor iğrenç geliyor tüm erkekler
Bende 25 yaşındayım hiç sevgilim bile olmadı ve evlenmekte daha istemiyorum muhtemelen de 30 u bulur gibi geliyor hiç üzerimde baskıya izin vermem benim de gram moralim bozulmaz bu konuda çünkü isteğim bu yöndeydi. Ama size de hak veriyorum çünkü hayaliniz bu. Çok kaderci bir insan değilimdir normalde kendi kaderini kendin yaratırsın düşüncesindeyim fakat evlilik zorlamaya aşırı isteyip kendini üzmeye gelmiyor kuzenlerimde böyleydi maalesef mutsuz bir evlilik geçirdikleri gibi psikolojileri bozuldu hal hareketleri bile değişti kızların böyle olmaktansa ben bekar olmanın Allah'ın hayırlı bulduğu kişiyi kaç yaşında olursa olsun beklemekten yanayım. Hatta hatta mutsuz olup eşim bana saygı duymayacak suratını görmek bile huzur vermeyecekse mümkünse hep bekar kalayım. Hiç beklemediğiniz bir anda çıkar karşınıza. Benim de şaşırdığım ya bunlar nasıl tanıştı acaba bu kadar birbirine uyum sağladılar dediğim çiftler oluyor gerçekten :) Umarım hayalini kurduğunuz evliliğe hayırlısıyla kavuşursunuz :)Merhaba herkese . Buraya canım sıkıldığı zamanlarda ara ara girip içimi döküyorum . Yine o günlerden bir gün. 27 . Yaşıma 9 gün kaldı . Kendimi yalnız , yorulmuş ve bir daha sevilmeyecekmişim gibi hissediyorum . Arkadaşlarımın hamile fotoğraflarını görünce özeniyorum . Neden evlenemiyorum karşıma neden düzgün biri çıkmıyor diye düşüncelere dalıyorum . Tabiri caizse evde kalmaktan korkuyorum . Eleştiriler de gelecek ama beni anlayanlar da mutlaka olacaktır. Evlenmeyi çok istiyorum , çocuk sahibi olmayı karşıma beğendiğim biri çıkmıyor . Meslek sahibiyim , çirkin biri de değilim . Söyleyenler oluyor ama beğenmiyorum ben içim ısınmıyor . Benim beğendiğim de beni istemiyor , yaşım ilerliyor . Hep genç anne olmak istemiştim o da olmayacak galiba
yazıp yazıp sildim.. istekleriniz çok güzel ama her şey evlilik ve çocuk değil. aynı şeyleri düşünen ve hep dile getiren bi arkadaşım var. artık ben bile bıktım 'neden beni sevmiyorlar? neden evlenebileceğim biri karşıma çıkmıyor?' gibi sorular duymaktan... ve bunu ilk tanıştığı insanlara da yapıyor. e flörtleri korkuyor tabi ilk buluşmadan sonra yan çiziyor hepsi... siz de böylesiniz diye demiyorum ama biraz rahat olun hayatta her şey anne olmak ya da evlenmek değil. elbette çok güzel şeyler ama bu kadar hayatınızın merkezi yapmayın. kendinize vakit ayırın. ummadığınız anda gelir tüm güzellikler.Merhaba herkese . Buraya canım sıkıldığı zamanlarda ara ara girip içimi döküyorum . Yine o günlerden bir gün. 27 . Yaşıma 9 gün kaldı . Kendimi yalnız , yorulmuş ve bir daha sevilmeyecekmişim gibi hissediyorum . Arkadaşlarımın hamile fotoğraflarını görünce özeniyorum . Neden evlenemiyorum karşıma neden düzgün biri çıkmıyor diye düşüncelere dalıyorum . Tabiri caizse evde kalmaktan korkuyorum . Eleştiriler de gelecek ama beni anlayanlar da mutlaka olacaktır. Evlenmeyi çok istiyorum , çocuk sahibi olmayı karşıma beğendiğim biri çıkmıyor . Meslek sahibiyim , çirkin biri de değilim . Söyleyenler oluyor ama beğenmiyorum ben içim ısınmıyor . Benim beğendiğim de beni istemiyor , yaşım ilerliyor . Hep genç anne olmak istemiştim o da olmayacak galiba
Evlenince mutlu olacağınıza dair bir garantiniz mi var ?? Belki de şuanki halinizi arayacaksınız... Olandada olmayandada hayır vardır deyin... Bdv de hergün evli insanların derdini dinliyoruz hiç kolay hayatlar değil... Tabiki mutlu olanlarda var ama emin olun zamanı gelseydi olurdu olmuyorsa böylesi sizin için daha iyi olandır. Böyle düşünürseniz bu süreci huzurlu geçirebilirsiniz.Merhaba herkese . Buraya canım sıkıldığı zamanlarda ara ara girip içimi döküyorum . Yine o günlerden bir gün. 27 . Yaşıma 9 gün kaldı . Kendimi yalnız , yorulmuş ve bir daha sevilmeyecekmişim gibi hissediyorum . Arkadaşlarımın hamile fotoğraflarını görünce özeniyorum . Neden evlenemiyorum karşıma neden düzgün biri çıkmıyor diye düşüncelere dalıyorum . Tabiri caizse evde kalmaktan korkuyorum . Eleştiriler de gelecek ama beni anlayanlar da mutlaka olacaktır. Evlenmeyi çok istiyorum , çocuk sahibi olmayı karşıma beğendiğim biri çıkmıyor . Meslek sahibiyim , çirkin biri de değilim . Söyleyenler oluyor ama beğenmiyorum ben içim ısınmıyor . Benim beğendiğim de beni istemiyor , yaşım ilerliyor . Hep genç anne olmak istemiştim o da olmayacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?