Buluşalım diyen çocukluk arkadaşı

İyi akşamlar kk lı arkadaşlar
Hemen konuya giriyorum..

Oldukça uzun zaman önce ilkokulda sınıfımızda iyi çocuk diyebileceğim bir erkek arkadaş vardı.
Sakin bir çocuktu , diğer çocuklar gibi çok kavga etmezdi falan filan hatırladığım bunlar.
Çünkü 5. sınıfta okul değiştirdim. Başka bir özelliğini hatırlamıyorum. Çocuktuk.

Bundan 10 11 yıl sonra bu arkadaş beni facebook tan eklemiş.
Ben soyadını bile unutmuştum görünce şaşırdım düşününce tanıdım.
Öyle az bir sohbet ettik. Çok uzun uzun sohbetlik bir konumuz olmadı , konu konuyu açmadı yıllar geçmiş zaten.

3 kere falan (ayrı ayrı zamanlarda ) oldukça kısa süreli sohbet ettik. Sonuncusunda bir gün senle buluşalım mı dedi. Ben istemedim yani.. İstanbul dışındayım haberleşiriz dedim geçiştirdim biraz. Buluşsak ne konuşacağız ne yapacağız o kadar ortak bir konumuz yok. Aradan yıllar geçmiş. en son 5. sınıfta görmüştüm şimdi üniv i bitirdim. Hem erkek arkadaşlarımla öyle dışarıda buluşup bir şeyler yapan biri değilim. Hem şimdi biri görürse de yanlış anlar.

Bu çocuk bugün viola bizim buluşma işi ne oldu? Ve telefon numaranı rica edebilir miyim? yazmış facebook tan. (En son 1 ay kadar önce konuşmuştuk)

Şimdi ne yazsam bilemedim. Olmaz yazıp konuyu kapatamadım. Ya da geçiştiremedim bir kez de daha önce geçiştirdiğim için.
Bilemiyorum işte sıkıntı yaptım iyi çocuk kırmakta istemiyorum. sizce ne yapayım ya da siz olsanız ne yapardınız?
Erkek arkadaşım bu tarz konularda biraz hassas yanlış anlama veremem falan de :KK66: Bazı yapışkan erkekleri ancak bi başka erkek uzaklaştırabilir :)

düşünecek bir şey yok..
sana asılıyor bir ışık görmüş sanırım. ya da senin konuşmanı fırsat bilmiş.
istemiyorsan erkek arkadaşım pek hoşlanmıyor böyle buluşmalardan diye önünü kesmiş olursunuz..

Ya çok yalnız konuşacak insan arıyor ya da size asılıyor.Bence bir konuşmanız da erkek arkadaşımın yanındaydım şimdi eve gidiyorum falan deyin.Yazmamaya başlarsa asılıyordur ümidi kesilir.

Onca zaman sonra sizinle konuşmak,buluşmak istemesi bana göre sizi daha yakından tanımak.Sadece bir arkadaşlık olduğunu düşünmüyorum.Çocukkende yakın değilmişsiniz zaten.Eğer hayatınızda biri varsa ya da siz onu tanımak istemiyorsanız kibarca "X bak biz seninle küçüklükten tanışıyorduk ama yakın değildik,bir araya gelsek de konuşacak çok konumuz olduğunu düşünmüyorum.Lütfen beni yanlış anlama,çok iyi birisin fakat ben erkek arkadaşlarıyla dışarıda vakit geçiren biri değilim.Sende buluşma,konuşma konusunda ısrar etmezsen sevinirim"deyin ve geçin.İstemiyorsanız görüşmek mecburiyetinde değilsiniz.

sebep? yaz o da cevap olarak işte görüşmek için falan filan diyecek. gerek var mı sence görüşmemize? bu kadar yıldan sonra doğru düzgün sohbet edememişiz, oturup neden aynı işkenceyi çekelim, bence gerek yok de. ben olsam öyle yapardım. sert olmak lazım bazen.

Hiç vaktim yok sevgilimin ailesiyle buluşmak için elbise bakıcam desen mesela?
hiç işe yaramıyor onlar
tekrar tekrar sorar bence
direk üzgünüm erkek ark var diyecek ya da tanıdık görür yanlış anlaşılır vırt vızık deyip ailesinin sözünden çıkmayan kız ayağına yatacak:P

düşünecek bir şey yok..
sana asılıyor bir ışık görmüş sanırım. ya da senin konuşmanı fırsat bilmiş.
istemiyorsan erkek arkadaşım pek hoşlanmıyor böyle buluşmalardan diye önünü kesmiş olursunuz..
Işık görecek bir konuşmada da bulunmadım yani. Ne yaptın hangi okullara gittin stajı nerede yaptın vs oldu konuşmamız daha da ilerlemedi

Erkek arkadaşım bu tarz konularda biraz hassas yanlış anlama veremem falan de :KK66: Bazı yapışkan erkekleri ancak bi başka erkek uzaklaştırabilir :)

Bu iyi fikir...:KK66:
Bide iyi çocuk iyi çocuk diyip duruyorsun ama o artık çocuk değil yani okuldaki efendiliği devam ediyor mu bilemezsiniz belki kötü bi arkdş çevresi edindi ve bozuldu en mantıklısı erkek arkadaşım kıskanç ve aramızda sorun olur doğru değil demeniz...:KK8:

Back
X