İyi akşamlar kk lı arkadaşlar
Hemen konuya giriyorum..
Oldukça uzun zaman önce ilkokulda sınıfımızda iyi çocuk diyebileceğim bir erkek arkadaş vardı.
Sakin bir çocuktu , diğer çocuklar gibi çok kavga etmezdi falan filan hatırladığım bunlar.
Çünkü 5. sınıfta okul değiştirdim. Başka bir özelliğini hatırlamıyorum. Çocuktuk.
Bundan 10 11 yıl sonra bu arkadaş beni facebook tan eklemiş.
Ben soyadını bile unutmuştum görünce şaşırdım düşününce tanıdım.
Öyle az bir sohbet ettik. Çok uzun uzun sohbetlik bir konumuz olmadı , konu konuyu açmadı yıllar geçmiş zaten.
3 kere falan (ayrı ayrı zamanlarda ) oldukça kısa süreli sohbet ettik. Sonuncusunda bir gün senle buluşalım mı dedi. Ben istemedim yani.. İstanbul dışındayım haberleşiriz dedim geçiştirdim biraz. Buluşsak ne konuşacağız ne yapacağız o kadar ortak bir konumuz yok. Aradan yıllar geçmiş. en son 5. sınıfta görmüştüm şimdi üniv i bitirdim. Hem erkek arkadaşlarımla öyle dışarıda buluşup bir şeyler yapan biri değilim. Hem şimdi biri görürse de yanlış anlar.
Bu çocuk bugün viola bizim buluşma işi ne oldu? Ve telefon numaranı rica edebilir miyim? yazmış facebook tan. (En son 1 ay kadar önce konuşmuştuk)
Şimdi ne yazsam bilemedim. Olmaz yazıp konuyu kapatamadım. Ya da geçiştiremedim bir kez de daha önce geçiştirdiğim için.
Bilemiyorum işte sıkıntı yaptım iyi çocuk kırmakta istemiyorum. sizce ne yapayım ya da siz olsanız ne yapardınız?