buluşma mevzusu

umutsuzum91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
2
1
1
33
Merhabalar

Ben evlendikten 3 ay sonra evden ayrılıp ailemin yanında yaşamaya başladım .çekişmeli boşanma sürecindeyiz. Evlilikte 1 sene dolalı da baya oldu .

arkadaş ortamında karşılaştığım biri var. birbirimizden elektrik aldik diyeyim .fakat hiç bulusmadik sadece telefonda konuşuyoruz arada .

Sormak istediğim eski esimle dediğim gibi biteli çok oldu ama resmi olarak hala dava devam ettiği için başka biriyle konuşuyor olmam doğru mu sizce?

Yanlış mı yapıyorum . Konuştuğum kişi görüşmek istiyor ben sırf bu durumdan dolayi ne diyeceğimi bilemiyorum

Maddi talebiniz, mahkemeden bir kazanciniz var mi?
Yoksa gorusun bence, evliliginiz zaten bitmis gitmis.

Boşanana kadar beklemeniz daha doğru olur gibi geldi bana.

Herkes açısından daha sağlıklı olur.

Eşinize geri dönme ihtimaliniz yoksa, bu yeni adamla görüşmek onun hayatıyla oynamak olmayacaksa neden olmasın? Mutlu olmaya hakkımız var hepimizin.

Dava bitene kadar sadece telefonla görüşmeye devam etmelisin, eski eş kişisi bunu belgeleyip mahkemede sunabilir. Benim sevgiliminde ayrılalı 3 sene olmustu biz tanıştığımızda ama mahkemesi bitmediği için dikkat ediyorduk ve hala birlikteyiz.

Bana göre telefonla görüşmek bile yanlış.
Bir işi tamamlamadan başka bir işe uzanmak hayır getirmez bana göre.
Yine de hayat sizin,kendiniz bilirsiniz.

Bence o çocuğa da durumu açıklayın ve görüşmeyin. Çekişmeli boşanma aşamasında biri fotoğraf bile aleyhine delil olabilir. Kendine bunu yapma sonradan üzülme derim.

Evlilik resmi olarak bitmediği sürece bu tarz şeyleri etik bulmuyorum. Boşanmayı bekleyin derim

Ne aceleniz var yeni bir ilişkiye başlamak için onu anlamadım ben evlensen ve kısa zamanda boşansam davam olsa henüz kendimi toparlamadan kimseyi hayatıma almam önce bir düzenimi kurarım daha evlisiniz resmi olarak ayrıca. Aynı şeyi eşiniz yapsaydı daha boşanmadan birini bulmuş der veryansın ederdiniz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…