Buluşma ve aybik'imin doğum günü

ayy ben face de diyorum hep ordan resimlerden takip ediyorum..Kesinlikle dünyada fesatlanacak biri varsa o kişi en son benimdir..sadece imrenme olabilir buluşmalarınıza ben hiçbirine katılamadım yakınımda olsa biri bana arkadaşlık edicek kesin gelirdim ama bana çok ters yerlerdi bi dahaki umarım gelebildecğim bi yer olur bende katılırım sizlere...maşallah bütün bebişlere:))

ben bakipta yorum yazmamistim hicte kiskandigimdan degildi..lmaz:.baska resimler eklenirse ondan sonra yorum yapayim diye bekledim..

niye üstüne alındın nurefşan...ben demedımkı bakıp yazmıyosunuz kımın bakıp yazdığını bile görmedım şakadan yazdım görüldüğü üzere gülme resmi var nıye kısakanasınızkı hayret bişe...

nerde oyuruyosun

yine çok güzel bi buluşma yapmışsınız hepinizi tebrik ediyorum ne güzel dostluk kurmuşsunuz rabbim dostluğunuzu daim ve güzel etsin inşallah bebişlerinde hepsi birbirinden güzel insan hangisine bakıcağını şaşırıyo rabbim nazarlardan saklasın hepsine maşallah

gene süper bi buluşma olmuş
bebişler birbirinden şeker anneleride öyle
aybikim tekrardan doğum günü kutlu olsun canım pastan çok güzel olmuş
çok eğlendiğiniz her halinizden belli nice böyle günlere inş.

teşkkürler kızlar aslında sözüm sürekli bizimle yazışıp yorum yapmayanlara :)) onlar kendini biliyor :)))
herkse teşekkürler daha resim vardı ama neden eklenmedi ki

oh bulusma güzel görünüyor. Aybike nice mutlu yıllara ne güzel arkadaslarına birlikte kutlamısın. Ikramlarda güzel görünüyor.

bütün bebislere masallah

resimler cok hoş :) alyanın kıyafetine bayıldım :) allah nazarlardan saklasın btün bebişleriii

maşallah kızlar size
tüm resimlere bayıldım
yalnız şu bebişlerin yanyana dizilmiş halleri yok mu bitirdi beni kaydirigubbakcemile3
o ne tatlılıktır ya maşallah
bu arada aybike arkadaşımızın da doğum gününü kutlarım
nice güzel günlere canım

Seydacim yeni evinde gule gule huzurla otur.Aybikecigim dogum gunun kutlu olsun canim,nice yillara sevdiklerinle girersin insallah hep boyle.

buluşmaların en güzeli yaaa kızlar dostluğunuz daim olsun ne güzel aybiğimin doğum gününüde kutlamışsınız
şeydacım yeni evin hayırlı olsun rabbim huzurla oturmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…