- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Özledim ama bu dönem kendimi çok tükenmiş ve bitkin hissediyorum elimde olsa kendimi hayattan engelleyeceğim. Ona karşı değil bu durum ama yogun iş temposu beni cok yordu. Bende durumdan içten içe rahatsız oldugum için konu acıp fikir almak istedimEe sizin semtinize kadar geliyomuş daha ne kırgınlığı, küslüğü, rahatsızlığı.
İnsan özlemez mi yahu?
Ben ki aynı şehirde olmamıza rağmen çok sık görüşmem erkek arkadaşımla ama araya bu kadar zaman girse rahatsız olurum.
Uzak da olsa insan sevdiğine 1 saat ayıramaz mı?
Evet haklısınız yol yorgunluğuda olmayacak benim için, biraz galiba kırgınım ona o yüzden bi muallakta kaldım soyutlasam mı kendimi diye düşündüm özledim de arada kaldım öyle..3 hafta fazla. Bence gidin. Hem oturduğunuz semte geliyormuş sevgiliniz, yol yorgunluğu falan da olmaz sizin için.
Gerekirse insan buluşur hiçbir şey yapmadan konuşmadan oturalım diyebilir.Özledim ama bu dönem kendimi çok tükenmiş ve bitkin hissediyorum elimde olsa kendimi hayattan engelleyeceğim. Ona karşı değil bu durum ama yogun iş temposu beni cok yordu. Bende durumdan içten içe rahatsız oldugum için konu acıp fikir almak istedim
Hahaha :)) bu hafta yeni yeni düzeldik zaten ufak bi tartısmamız olmustu sonra franjit grip felan derken onun vesilesiyle iki hafta yattı beyimiz. Ara öyle açıldı. Şimdide biraz fazla ilgi şevkat bekliyorum zor bi dönemden geçiyorum onuda göremiyorum kendi kendime triplendim acıkcasıEskiye götürdün benisevgiline kirildigin belli. Bende sevmedim bukadar uzun uzak kalmasini. Hakkinizda herseyin en güzeli olsun ❤
İstanbulun göbeğinde en yakın yer maçka parkı geliyor aklıma valla havada güzel olursa yayılırım çimenlere :) teşekkür ederim fikir için güzel olabilirFazla kalabalık olmayan sakin doğada olan bir yere gidin
Hem yorgunluğunuzu atarsınız hemde sevgilinizle vakit geçirmiş olursunuz
Onun kırgınlıgı geçti bana karşı şimdi ben ona kırgınım bu döngü böyle devam edecek galiba korkmaya basladım. Özledim ama öfkem özlemimden büyüktür benim:) bu dönem biraz fazla ilgiye ihtiyacım var, zor bi süreç yaşıyorum. Zaten görüşemedik edemedik, biraz telefon trafigi olsun istedim ilgi bekledim de cok oralı olmadı yarın görüştüğümüzde daha detaylı dertleşirmişiz.Sevgilimle beraber çalışıyoruz. Pazar günleri, arkadaş/aile etkinlikleri ve uyku saatleri dışında hep beraberiz. 3 hafta görmesem hasretimden yataklara düşerim.
Farklı yerlerde çalışırken de hemen hemen her gün görüşürdük. Biz mi anormaliz acaba bilemedim ki
Hiç mi özlemediniz? Anladığım kadarıyla zaten kırgınmış size. 3 hafta uzun bir süre. Şimdi adamı ekerseniz sorunlar daha da büyüyebilir.
Eskiden bende kendimden cok ödün verirdim de artık ilişkilerimde daha temkinli gidiyorum:)Ben olsam atesim bile olsa giderdim )))
Karsimdaki icin degil kendim icin giderdim ))) ozlediyim icin kosardim sevdiyime )))Eskiden bende kendimden cok ödün verirdim de artık ilişkilerimde daha temkinli gidiyorum:)
Ay valla sinirliyim ona. Kafasını kırıcamKarsimdaki icin degil kendim icin giderdim ))) ozlediyim icin kosardim sevdiyime )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?