Buluşma

sevgilin oldugu icin dert bence o yuzden bekarlik sultanliktr

Kısa sürede olsa git buluş bence.Yorgunluk zor iş bilirim ama aşk varsa insanın gözü görmez yorgunluğu.Tabi her insanın aşkı yaşamadı farklı.

Kısa sürede olsa git buluş bence.Yorgunluk zor iş bilirim ama aşk varsa insanın gözü görmez yorgunluğu.Tabi her insanın aşkı yaşamadı farklı.
Tükenmişliğim aşkı bile yaşatmıyo ya ne güzel liseli aşık gibiydim şimdi bi ölü gelin gibiyim

Eşimle 10 senelik evliyiz ve şu an ayriyiz 20 subattan beri. İki haftada bir geliyor bir sürü yol çekip. Gece otobuste uyumaya çalışarak ise gidecek pazartesi mesela... Dün de otobüsteydi gece. Yol on saat çekiyor. Bunu yapan yapıyor demek için demiyorum ama insan özlüyorsa bir şekilde her şeyi görmezden geliyor demek için diyorum. Çünkü biz de sevgili olmasak bile şu an ayrı olduğumuz için hiç yapmadigimiz kavgaları, birbirimize hiç etmediğimiz sözleri ediyorum..Hatta az önce dedi gel konuşalım sıkıntın ne niye her gece kavga çıkartıyorsun dedi... Sıkıntım da aynı sizinkinden galiba hiçbir şey yapasim yok... Sadece oturayım yatayim istiyorum.

Araya biraz mesafe girincede hiç olmayacak seyleri dert etmeye başlıyor insan ya. Bu akşam arkadaşlarıylaydı kimle naptıgını da bilirim tanırım iyi cocuklardır. Resmen onlarla vakit geçiriyo benle mesajlaşmıyo diye adamı haşet ettim. Cok anlamsızca aslında ama arıza cıkarmak için can atıyorum

Evet ben de aynen öyleyim. Saçma salak bosanalim bitsin bu ne ya diyip geziyorum bir aydır. Siz de belki ayrılalım diyorsunuzdur. Sacma bir döneme girebiliyor insan ve hiç olmadık şeyler söyleyip yapabiliyor. Bence yarın buluşup konusun aranızda kırgınlık varsa çözün inanın iyi gelecek... Bazen bazı şeyleri görmezden gelmek iyi geliyor. Bugün siz yaparsınız yarın o yapar.

Ayrılık kelimesini dile almamaya özen gösteriyorum biraz şimdi açtım konuyu tamam özür dilerim haklısın deyip üstünü kapattı cok derdimi algıladıgını düşünmüyorm yüzyüze konusmakta fayda var..

Aşılamayacak sorunlar yoksa uzak durmak bir şeyi çözmez. Süre uzadıkça hem kırgınlığınız geçmez hem uzaklaşırsınız. Madem kırgınsınız, oturun konuşun. Hava da güzelse her şey hallolur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…