- 28 Ekim 2020
- 355
- 269
- 23
- 28
- Konu Sahibi lokmatatlisiyim
-
Adamların tavırlarına bağlı, belki de gercekren ilgisiz davranıyorlardir ama bunu daha ilk buluşmalarda bu kadar takıyor olman oz güven eksikliğinden. Ilk buluşmalar her zaman muhteşem geçmeyebilir, her erkek ilk buluşmadan itibaren aşırı ilgili davranmaya da bilir. Biraz daha rshat olmalisin.Merhaba kk,
Benim sorunum olasi flortlerimle bulustuktan sonra eve dondugumde onlar iyi davransalar da aklimda hep "beni begenmedi, eskiden soyleydi simdi boyle kesin begenmediginden, sogudu, ilgisiz, amaci belli" vs diye dolasmasi...
Onlar iyi olsa da benim bu kendi icimde verdigim yikim yuzunden herkesi kaciriyorum surekli kavga cikartiyorum cunku... Icimdeki ses gitmezse deger veriyordur diyor ama bu gitmemenin siniri yok ki a gunu gitmezse b gunuki sinavda takiliyor adam... Bunu yasayan var mi? Tedavi mi olmam gerekiyor bu sorunum icin? ... Gercekten seven karsi tarafin her kaprisini uzun sure ceker mi? Sorun bende mi, ben mi abartiyorum..?
Bahsettiginiz her seyden full cektimÖzgüven sorunu yaşıyorsun sanırım. Bunun için uzmana gidebilirsin. Ayrıca seviyor diye kimse kimsenin kaprisini çekmez öyle. Hele ilk zamanlarda... Bana kapris yapanlar komik geliyor. Böyle anlamsız hareketler, konuşmamak, bir şey var ama sen anla halleri diyip susmak, kendince kısa cevaplar vermek, küçücük şeyden ağlamak vs uzar gider... cocuk sanki de...itici yani.
tesekkur ederim :)Adamların tavırlarına bağlı, belki de gercekren ilgisiz davranıyorlardir ama bunu daha ilk buluşmalarda bu kadar takıyor olman oz güven eksikliğinden. Ilk buluşmalar her zaman muhteşem geçmeyebilir, her erkek ilk buluşmadan itibaren aşırı ilgili davranmaya da bilir. Biraz daha rshat olmalisin.
Filmlerde bile trip olmuyor ki öyle. Didişme, çekişme oluyor. Birbirlerine laf sokuyorlar falan. Yani ne yaparsam yapayım seven insan çeker düşüncesinden siyrilmalisiniz. Hele en başlarda. Siz çeker misiniz size istemediğiniz şeyleri yapan birini öyle düşünün.Bahsettiginiz her seyden full cektim
hepsini yapiyorum... kimse kalmadi etrafimda... sanirim ben film aski ariyorum. olmayan bi seyi aradigim icin de sorun yasiyorum..
Kendisini cok begendimÖzgüvenin düşük
Beni beğenmedi diye düşünüyorsun
Kendine sordun mu bu adamı gerçekten beğendim mi diye
ben bir mesaj dahi attirmam engeli basar donmem bile... tiksinerek bakarim ona... :/Filmlerde bile trip olmuyor ki öyle. Didişme, çekişme oluyor. Birbirlerine laf sokuyorlar falan. Yani ne yaparsam yapayım seven insan çeker düşüncesinden siyrilmalisiniz. Hele en başlarda. Siz çeker misiniz size istemediğiniz şeyleri yapan birini öyle düşünün.
Yoo bence çok özgüvensizsinKendisini cok begendim
o da beni begendigini soyledi... cok mutluyum bu konuda masallah
ama ben nedense en ufak emojisiz bi mesajda bile hemen hah sogudu hah aslinda ilgisiz de rol yapiyor vs diye evhamlaniyorum.. ozguvenim de yerindedir aslindaonceki berbat tecrubelerimden mi ki
Kimse kimseyi her haliyle çekmek katlanmak zorunda değil. Muhteşem bir aşklada bağlı olsa bir gün dayanamaz haklı olarak uçar gider. Ben sizde özgüven sorunu olduğunu düşünüyorum belkide 1-2 güzel söz sizi kendinize getirir belkide hep kendinize olan güveniniz eksikti. Bence güvendiğiniz sizi çok iyi tanıyan bir dostunuzla bu sorunu konuşmak daha sağlıklı olurGercekten seven karsi tarafin her kaprisini uzun sure ceker mi? Sorun bende mi, ben mi abartiyorum..?
Kapris ne kadar seversem seveyim ayrılık nedenidir. Ben kapris kelimesinin gerçek anlamını bilmeden naz yapmak anlamında falan kullandığınızı düşünmek istiyorum. Kapris dusuncesizliktek başka bişey değildir. Olgun insanlar ilgiyi kendi üzerlerine toplamak için kapris naz trip vs yapmazlar.Merhaba kk,
Benim sorunum olasi flortlerimle bulustuktan sonra eve dondugumde onlar iyi davransalar da aklimda hep "beni begenmedi, eskiden soyleydi simdi boyle kesin begenmediginden, sogudu, ilgisiz, amaci belli" vs diye dolasmasi...
Onlar iyi olsa da benim bu kendi icimde verdigim yikim yuzunden herkesi kaciriyorum surekli kavga cikartiyorum cunku... Icimdeki ses gitmezse deger veriyordur diyor ama bu gitmemenin siniri yok ki a gunu gitmezse b gunuki sinavda takiliyor adam... Bunu yasayan var mi? Tedavi mi olmam gerekiyor bu sorunum icin? ... Gercekten seven karsi tarafin her kaprisini uzun sure ceker mi? Sorun bende mi, ben mi abartiyorum..?
Beni begenmemeleri degil ki problem... begeniyorlar tipim icin geliyorlar karakterimden dolayi kaciyorlar..Aman boşver tipi için seni beğenmeyen insanla zaten bir gelecek kurulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?