• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkutucu bir tip miyim sizce?

O cumleleri soyleyen kisi benimle opusmek isteyip reddedilince beni aramayan bir bireydi. Gecen gun konustuk, hic opusmedigimi benim icin ilklerin daima onemli oldugunu, takilmalik bir insan olmadigimi soyledim. "Zaten seni sevmisim ki opmek istedim, iliskiye baslayacaktik kactin" dedi, opuserek iliskiye baslamayi da ilk kez duyuyorum. Daha sevgilim degil birsey degil adini koymadigim bir erkegi ne sifatla opebilirdim, ozellikle ilk kez! Bana fazla planci oldugumu artik cikma tekliflerinin kalmadigi vs soyledi. Kendimi o an biraz eski moda ve demode buldum acikcasi
Hayır çıkma teklifi etmese de olur el ele tutuşp iki gezmeden öpnemesi lazım
İlla hadi isim koyalım mevzusu ya da teklif et mevzusu değil olay
Bazı şeyler yerine oturmuştur karşındakine güvrnirsin o samimiyeti verir sana zaten o zaman sınır da düşünmezsin yani kalkıp cinsel beraberlikten bahsetmiyorum öpme olayı adına sadece
Ben böyle düşünüyorum açıkçası

Erkekler yatağa atana kadar. Baktı ki atamıyor hemen seni suçluyor. Kimsenin oyuncağı olma. İstemiyorsan da yapma. Yapıp da pişman olmaktansa. Çok kişi gördük. Pişmanlığın dibine vurmuş.

Herkesin fikrine yaşayışına saygım var. Ama ben ilişkiye karşıyım. Gerek ailevi gerekse dinen.

Elbet kafana göre birini bulursun. Daha 22 ysşındasın çok gençsin. Bırak bağnaz desinler.

Merhaba herkese, oncelikle sunu soylemek istiyorum KK benim icin binlerce bakis acisina sahip fikir, elestiri ve gorus demek, bu yuzden bu yazacaklarimi da tarafsiz bir bicimde elestirmenizi diliyorum.

Her genc kizin yasadigi gibi benimde hayatima iliski dusunen erkek giriyor, bunlarin iyisi de oldu kotusu de (Her biri birer deneyimdi) ama bende de hata yok degil, karsimdaki insanlara nasil davranmam gerektigini bilemiyorum bazen, cok ustune dussem olmuyor, kendimi geriye cekiyorum olmuyor yani her sekilde iliski mevzularinda basarisiz biriyim. Talip nadir oluyor onlar da tavlamak amaciyla muthis ilgiye boguyor hersey rayina girince aninda ilgisizlikler basliyor (Ki yelkenleri suya indiren tipte bir kizda degilim biraz zorlarim, mesafe koyarim ben begenirsem yakinlasirim) biraz ilgilenilmek isteyen ve en azindan haftasonlarimi erkek arkadasiyla gecirmek isteyen tipik 22 yasinda bir bireyim. Flort ederken laf arasinda bazi prensiplerim oldugundan bahsediyorum, bulusmalarda saat takintim oldugundan bahsediyorum sebebi ise ailem genis insanlar degillerdir gec kalınmasindan hoslanmazlar bu yuzden zamaninda gelip gidelim istiyorum, bir de ailevi olarak daginik olan erkeklerle gorusurken kafamda cok soru isareti oluyor cunku beni eve davet etmesinden korkuyorum, sevgili mevzusu da degil normal bir erkek arkadasim evine davet etse bile gitmek istemiyorum, cekiniyorum (Sirf arkadaslar arasinda evlerine gitmedigim icin burnu buyuk, havali bir tip bile oldum), sonra elestirildim flortlerimi alttan almaya calistim, ben adim attim, duvarlari yiktim, duygularimi bile actim ama karsiligi gec cevaplar ya da hic cevap alamamak oldu. Bir de en onemli sorun cinsel mevzular, bir flortum "kendine sart kosmussun cinsellik yasamiyorsun, karsindakini seversen istemsiz bir cekim olur bunun kuralini sen basindan koyamazsin" dedi bana, ben boyle gordum ailemden cok mu kati yetismisim? Yanlis anlamayin bagnaz da yobaz da degilim, hatta insanlarin ozgurluklerine destek veren, cinsel hayatinin olmasi gerektigini savunan biriyim ama ben bunu yasamaktan cekiniyorum. Bu durumlarim erkekleri korkutuyor mu? Daha mi rahat davranmaliyim anlamiyorum??

Öncelikle ilişkilerinde nasıl davranacağın konusunda düşünmekten vazgeçmelisin. Ay dur geri çekileyim de biraz üzerime düşsün, sonra ilgi göstereyim soğumasın falan diye ilişki yürütülmez. İçinden geldiği gibi davran.

Mesajlara, buluşmalara zaman sınırı koyma. İlla her hafta sonu sevgiliyle geçirilir diye bir kural yok. Her mesaja anında cevap verilmeyebilir. Bu kadar kasma, akışına bırak.

İlişkiler öpüşerek de başlayabilir sevişerek de. Bu tamamen iki insanın arasındaki çekime bağlıdır. Ama sen istemiyorsan kimse seni buna zorlayamaz. Karşındaki adamı da öpüşmeden ya da sevişmeden sürdürülecek bir ilişkiye zorlayamazsın. Burda beklentiler devreye giriyor ve beklentiler farklıysa yolları ayırmak en iyisi.

Teklif beklemen biraz komik bence de. Ben en son ortaokulda çıkma teklifi almıştım.

Hayatındaki insanlara arada ister aşk ister arkadaşlık ilişkisi olsun potansiyel tecavüzcü muamelesi yapma. Erkeklerin evine girdik diye tecavüze uğramadık hiç birimiz ya da her evine gittiğimiz adamla sevişmedik. Arkadaşlarının senden uzaklaşması normal bu durumda çünkü hoş olmayan bir duruma sokuyorsun onları.

Anladığım kadarıyla ilişkilerin flört aşamasından öteye gitmiyor. Gitmesi de zor. Senin beklentilerini karşılayacak, senin kurallarına göre hareket edecek çok fazla genç adam yok. Umarım karşına istediğin gibi biri çıkar. Ama evlilik düşündüğün zaman kısa süreli flört edip evleneceğin bir ilişki hatta belki de modern görücü usülü dediğimiz şey sana daha uygun olabilir,

Bir kadin olarak fiziksel paylasimim olmayan biriyle yasadigim seye iliski/birliktelik diyemem, opusmedigim adama asik olamazdim mesela.
Ama aksine bir ömür cinsellik yasamayan ciftler de var.
Onemli olan sizin, sizin gibi dusunen birini bulmaniz.
Aramaya devam edin, illa ki cikacaktir.

İşte bu yüzden ilişkilerde kadın ve erkeğin kafa yapılarının bir olması gerekiyor. Kimse sizin sınırlarınıza laf söyleyemez,kendi sınırlarınızı algılayabilecek biriyle olmanız gerekiyor.
Yalnız gerçekten önceden şartlamalar bir işe yaramıyor;çekim arzu ve istekler devreye girince :)
Ha birde öpüştükten sonra sevgili olunduğu nerde görülmüş demişsiniz. Pektabii oluyor,yani çıkma teklifi falan beklemek daha abes olurdu değil mi?
Keza öpüştükten sonra illa sevgili olunur diye bir kıstasta yok.

böyle kal ve değişmek için sakın kendini zorlama. bu konuda seni eleştiren erkekler, ciddi niyetli değildir. illa hayatında bir erkek olması da gerekmiyor. demek ki zamanı değil de ve kendini sosyal, kültürel anlamda geliştirmekle uğraş.

karşılıklı isteyerek olmalı herşey sen istemedikten sonra karşındaki saygı duyacak tabi
niye böyle psikoloji içine girdinizki
erkek arkadaşın evine gitmek istemeyebilirsiniz
heleki bir kaç ay tanıştığınız biriyse hiç gitmeyin
bu yaşta yaşadığınız şey uzun zaman geçmemişse arkadaşlık adı altında olmalı
birini tanıyıp güvenmen için uzuuuuun yıllar gerekebiliyor ve
evlendiğinde bile tanıyamamış oluyosun bazen
zaten ciddi düşünse cinsellik eve çağırmalar falan olmazdı diye düşünüyorum

başlamış yine adamların amacı sadece yatağa atmak, o kişi düzgün olsaydı öpüşmek için beklerdi seni sevmemiş rererö yorumları.

sınırlarınız olsun ve arkasında durun, hiçbirimiz hiçbir şey diyemeyiz. ama siz öpüşmeyi reddettiniz diye sizle görüşmeyi bırakan adam kötü yaftalar hak etmiyor. ben de benimle sevişmeyecek adamla sevgili olmam. adam giderek gayet de doğrusunu yapmış. uyuşmadığınız halde mutsuz mutsuz devam mı etseydiniz?

kendi görüşlerinizde bir erkekle olsanız her şey değişir aslında. bir daha uyumlu olduğunuz birisiyle deneyin bence. akşam erken dönmenizi çok doğru bulacak, size evlenmeden önce dokunmayacak, evine asla davet etmeyecek bir sürü erkek var

22 yaşına göre çok aklı başında mantıklı bir kizsin. Ayrıca yazdıkların çok şirin geldi bana:KK37: Başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin :21:

O cumleleri soyleyen kisi benimle opusmek isteyip reddedilince beni aramayan bir bireydi. Gecen gun konustuk, hic opusmedigimi benim icin ilklerin daima onemli oldugunu, takilmalik bir insan olmadigimi soyledim. "Zaten seni sevmisim ki opmek istedim, iliskiye baslayacaktik kactin" dedi, opuserek iliskiye baslamayi da ilk kez duyuyorum. Daha sevgilim degil birsey degil adini koymadigim bir erkegi ne sifatla opebilirdim, ozellikle ilk kez! Bana fazla planci oldugumu artik cikma tekliflerinin kalmadigi vs soyledi. Kendimi o an biraz eski moda ve demode buldum acikcasi

Adam pis bir insanmiş ama dediği doğru
Cikma teklifi kaldi mi cidden? Ben hiç öyle bir teklif aldiğimi hatirlamam,bana komik geliyor.
Öpüşerek bir ilişkiye baslanir mi?
Ya sanki hep böyle başlanmaz mi ya :)
Yani flört edersin, isim koyamadigin sirin bir seyin içine girersin-öpüştükten sonra da ismini koymuş olursun .
Ama daha yaşin cok küçük ve her seyin istediğin gibi gitmesini istemek en doğal hakkin. Ama bu konulari konuşmaya dile dökmeye gerek var mi? Daha ilişki başlamamiş bisi olmamis 'benim kurallarim bu...' falan..hele de cinsellik gibi konular.
Bir seye baslarsin o zaten her aksam 10da evine birakinca anlar ki 'bu kizin eve giriş saati 10'
Ya da birseyler yasayacakken kendini geri cekersin -bazi seylere firsat vermezsin karsidaki anlar 'bu kizin duruşu bu'
Ben de kesin kati konusan insanlari hic anlamam. Mesela benim hayatima aldigim bir insan önceki iliskilerinde kiskanc maço vs iken benimle iliskisinde kedi gibi-saç boyayip örebilen bir insan olabiliyor. Ya da ben kendimi asla kiskanmam diye tanimlarken karsimdaki insandan aldigim elektrikle dedektif bir kadina dönüsebilirim... Her ilişkinin dinamigi farklidir.
Benim basimda da var bu aralar senin gibi kesin kurallari olan birisi. Hep de dile getirir. Ama adim gibi eminim ki bu 'ben buyum'larinin hepsini yiyecek-ki başladi kendi farkinda olmasa da:p

Yani siz de daha hayatiniza kimseyi almamisken kendi kafanizdan şoray kanunlari koymuşsunuz, bi plansiz yaşayin,olaylari akisina birakin derim ben...
Kimseye de istemediğiniz birseyi yapmasi icin firsat vermeyin

Adam pis bir insanmiş ama dediği doğru
Cikma teklifi kaldi mi cidden? Ben hiç öyle bir teklif aldiğimi hatirlamam,bana komik geliyor.
Öpüşerek bir ilişkiye baslanir mi?
Ya sanki hep böyle başlanmaz mi ya :)
Yani flört edersin, isim koyamadigin sirin bir seyin içine girersin-öpüştükten sonra da ismini koymuş olursun .
Ama daha yaşin cok küçük ve her seyin istediğin gibi gitmesini istemek en doğal hakkin. Ama bu konulari konuşmaya dile dökmeye gerek var mi? Daha ilişki başlamamiş bisi olmamis 'benim kurallarim bu...' falan..hele de cinsellik gibi konular.
Bir seye baslarsin o zaten her aksam 10da evine birakinca anlar ki 'bu kizin eve giriş saati 10'
Ya da birseyler yasayacakken kendini geri cekersin -bazi seylere firsat vermezsin karsidaki anlar 'bu kizin duruşu bu'
Ben de kesin kati konusan insanlari hic anlamam. Mesela benim hayatima aldigim bir insan önceki iliskilerinde kiskanc maço vs iken benimle iliskisinde kedi gibi-saç boyayip örebilen bir insan olabiliyor. Ya da ben kendimi asla kiskanmam diye tanimlarken karsimdaki insandan aldigim elektrikle dedektif bir kadina dönüsebilirim... Her ilişkinin dinamigi farklidir.
Benim basimda da var bu aralar senin gibi kesin kurallari olan birisi. Hep de dile getirir. Ama adim gibi eminim ki bu 'ben buyum'larinin hepsini yiyecek-ki başladi kendi farkinda olmasa da:p

Yani siz de daha hayatiniza kimseyi almamisken kendi kafanizdan şoray kanunlari koymuşsunuz, bi plansiz yaşayin,olaylari akisina birakin derim ben...
Kimseye de istemediğiniz birseyi yapmasi icin firsat vermeyin

katılıyorum. zamanla sınırlarını bellı et daha karsındakıne tanıma fırsatı vermeden kural koymussunuz

2 taraf neyi ne zaman ne kadar paylaşmak isterlerse o zaman olur.. size doğru gelmeyen birseyi yapmayın.. kimse için degismeyin.. karsi taraf için de geçerli.. mutlu olmayan bitirir ilişkisini..

Merhaba herkese, oncelikle sunu soylemek istiyorum KK benim icin binlerce bakis acisina sahip fikir, elestiri ve gorus demek, bu yuzden bu yazacaklarimi da tarafsiz bir bicimde elestirmenizi diliyorum.

Her genc kizin yasadigi gibi benimde hayatima iliski dusunen erkek giriyor, bunlarin iyisi de oldu kotusu de (Her biri birer deneyimdi) ama bende de hata yok degil, karsimdaki insanlara nasil davranmam gerektigini bilemiyorum bazen, cok ustune dussem olmuyor, kendimi geriye cekiyorum olmuyor yani her sekilde iliski mevzularinda basarisiz biriyim. Talip nadir oluyor onlar da tavlamak amaciyla muthis ilgiye boguyor hersey rayina girince aninda ilgisizlikler basliyor (Ki yelkenleri suya indiren tipte bir kizda degilim biraz zorlarim, mesafe koyarim ben begenirsem yakinlasirim) biraz ilgilenilmek isteyen ve en azindan haftasonlarimi erkek arkadasiyla gecirmek isteyen tipik 22 yasinda bir bireyim. Flort ederken laf arasinda bazi prensiplerim oldugundan bahsediyorum, bulusmalarda saat takintim oldugundan bahsediyorum sebebi ise ailem genis insanlar degillerdir gec kalınmasindan hoslanmazlar bu yuzden zamaninda gelip gidelim istiyorum, bir de ailevi olarak daginik olan erkeklerle gorusurken kafamda cok soru isareti oluyor cunku beni eve davet etmesinden korkuyorum, sevgili mevzusu da degil normal bir erkek arkadasim evine davet etse bile gitmek istemiyorum, cekiniyorum (Sirf arkadaslar arasinda evlerine gitmedigim icin burnu buyuk, havali bir tip bile oldum), sonra elestirildim flortlerimi alttan almaya calistim, ben adim attim, duvarlari yiktim, duygularimi bile actim ama karsiligi gec cevaplar ya da hic cevap alamamak oldu. Bir de en onemli sorun cinsel mevzular, bir flortum "kendine sart kosmussun cinsellik yasamiyorsun, karsindakini seversen istemsiz bir cekim olur bunun kuralini sen basindan koyamazsin" dedi bana, ben boyle gordum ailemden cok mu kati yetismisim? Yanlis anlamayin bagnaz da yobaz da degilim, hatta insanlarin ozgurluklerine destek veren, cinsel hayatinin olmasi gerektigini savunan biriyim ama ben bunu yasamaktan cekiniyorum. Bu durumlarim erkekleri korkutuyor mu? Daha mi rahat davranmaliyim anlamiyorum??
Senin kuralın vardır cinsellik konusunda. Ama karşına bir gün o kuralları yıktıracak birisi çıkar... Normalde olan budur genelde. Ayrıca pek iyi niyetli bulmadım bunu söyleyen erkeği. Bana kurallarımı yıktıracak bir çekimin yok demek ki deseydiniz keşke...
Ben sizi pek korkutucu bulmadım. Her normal genç kız gibi geldiniz. Gel-gitleriniz var, normal bunlar.

asla ama asla şu güzel huylarından vazgeçme...
hele ki başkalarını memnun etmek için hiç...

Bence hiç sorun yok.

Burdan baktığımda ne istediğini bilen, prensipleri olan bir kadın gördüm ben. İnsanlar beğenir ya da beğenmez, prensipler bence kişiyi değerli kılan şeyler. Ki saydıklarınızda abes bir şey yok.

Bence kadınlar olarak şahsiyetimizden erkekler için vazgeçmemeliyiz. Bu demek değil ki itici olalım, ancak bazı erkekler kadınları istediği kalıba sokmak ister. Buna karşıyım.

Bence size uygun, prensiplerinize saygı duyan biriyle tanıştığınızda bu düşünceler uçup gidecek.

Back
X