- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
- Konu Sahibi benkahvecanavari
öpüşemediğim sevişemediğim biriyle sevgili olmak istemezdim onlar da öyle düşünüyorlardır muhtemelen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır çıkma teklifi etmese de olur el ele tutuşp iki gezmeden öpnemesi lazımO cumleleri soyleyen kisi benimle opusmek isteyip reddedilince beni aramayan bir bireydi. Gecen gun konustuk, hic opusmedigimi benim icin ilklerin daima onemli oldugunu, takilmalik bir insan olmadigimi soyledim. "Zaten seni sevmisim ki opmek istedim, iliskiye baslayacaktik kactin" dedi, opuserek iliskiye baslamayi da ilk kez duyuyorum. Daha sevgilim degil birsey degil adini koymadigim bir erkegi ne sifatla opebilirdim, ozellikle ilk kez! Bana fazla planci oldugumu artik cikma tekliflerinin kalmadigi vs soyledi. Kendimi o an biraz eski moda ve demode buldum acikcasi
Merhaba herkese, oncelikle sunu soylemek istiyorum KK benim icin binlerce bakis acisina sahip fikir, elestiri ve gorus demek, bu yuzden bu yazacaklarimi da tarafsiz bir bicimde elestirmenizi diliyorum.
Her genc kizin yasadigi gibi benimde hayatima iliski dusunen erkek giriyor, bunlarin iyisi de oldu kotusu de (Her biri birer deneyimdi) ama bende de hata yok degil, karsimdaki insanlara nasil davranmam gerektigini bilemiyorum bazen, cok ustune dussem olmuyor, kendimi geriye cekiyorum olmuyor yani her sekilde iliski mevzularinda basarisiz biriyim. Talip nadir oluyor onlar da tavlamak amaciyla muthis ilgiye boguyor hersey rayina girince aninda ilgisizlikler basliyor (Ki yelkenleri suya indiren tipte bir kizda degilim biraz zorlarim, mesafe koyarim ben begenirsem yakinlasirim) biraz ilgilenilmek isteyen ve en azindan haftasonlarimi erkek arkadasiyla gecirmek isteyen tipik 22 yasinda bir bireyim. Flort ederken laf arasinda bazi prensiplerim oldugundan bahsediyorum, bulusmalarda saat takintim oldugundan bahsediyorum sebebi ise ailem genis insanlar degillerdir gec kalınmasindan hoslanmazlar bu yuzden zamaninda gelip gidelim istiyorum, bir de ailevi olarak daginik olan erkeklerle gorusurken kafamda cok soru isareti oluyor cunku beni eve davet etmesinden korkuyorum, sevgili mevzusu da degil normal bir erkek arkadasim evine davet etse bile gitmek istemiyorum, cekiniyorum (Sirf arkadaslar arasinda evlerine gitmedigim icin burnu buyuk, havali bir tip bile oldum), sonra elestirildim flortlerimi alttan almaya calistim, ben adim attim, duvarlari yiktim, duygularimi bile actim ama karsiligi gec cevaplar ya da hic cevap alamamak oldu. Bir de en onemli sorun cinsel mevzular, bir flortum "kendine sart kosmussun cinsellik yasamiyorsun, karsindakini seversen istemsiz bir cekim olur bunun kuralini sen basindan koyamazsin" dedi bana, ben boyle gordum ailemden cok mu kati yetismisim? Yanlis anlamayin bagnaz da yobaz da degilim, hatta insanlarin ozgurluklerine destek veren, cinsel hayatinin olmasi gerektigini savunan biriyim ama ben bunu yasamaktan cekiniyorum. Bu durumlarim erkekleri korkutuyor mu? Daha mi rahat davranmaliyim anlamiyorum??
O cumleleri soyleyen kisi benimle opusmek isteyip reddedilince beni aramayan bir bireydi. Gecen gun konustuk, hic opusmedigimi benim icin ilklerin daima onemli oldugunu, takilmalik bir insan olmadigimi soyledim. "Zaten seni sevmisim ki opmek istedim, iliskiye baslayacaktik kactin" dedi, opuserek iliskiye baslamayi da ilk kez duyuyorum. Daha sevgilim degil birsey degil adini koymadigim bir erkegi ne sifatla opebilirdim, ozellikle ilk kez! Bana fazla planci oldugumu artik cikma tekliflerinin kalmadigi vs soyledi. Kendimi o an biraz eski moda ve demode buldum acikcasi
Adam pis bir insanmiş ama dediği doğru
Cikma teklifi kaldi mi cidden? Ben hiç öyle bir teklif aldiğimi hatirlamam,bana komik geliyor.
Öpüşerek bir ilişkiye baslanir mi?
Ya sanki hep böyle başlanmaz mi ya :)
Yani flört edersin, isim koyamadigin sirin bir seyin içine girersin-öpüştükten sonra da ismini koymuş olursun .
Ama daha yaşin cok küçük ve her seyin istediğin gibi gitmesini istemek en doğal hakkin. Ama bu konulari konuşmaya dile dökmeye gerek var mi? Daha ilişki başlamamiş bisi olmamis 'benim kurallarim bu...' falan..hele de cinsellik gibi konular.
Bir seye baslarsin o zaten her aksam 10da evine birakinca anlar ki 'bu kizin eve giriş saati 10'
Ya da birseyler yasayacakken kendini geri cekersin -bazi seylere firsat vermezsin karsidaki anlar 'bu kizin duruşu bu'
Ben de kesin kati konusan insanlari hic anlamam. Mesela benim hayatima aldigim bir insan önceki iliskilerinde kiskanc maço vs iken benimle iliskisinde kedi gibi-saç boyayip örebilen bir insan olabiliyor. Ya da ben kendimi asla kiskanmam diye tanimlarken karsimdaki insandan aldigim elektrikle dedektif bir kadina dönüsebilirim... Her ilişkinin dinamigi farklidir.
Benim basimda da var bu aralar senin gibi kesin kurallari olan birisi. Hep de dile getirir. Ama adim gibi eminim ki bu 'ben buyum'larinin hepsini yiyecek-ki başladi kendi farkinda olmasa da
Yani siz de daha hayatiniza kimseyi almamisken kendi kafanizdan şoray kanunlari koymuşsunuz, bi plansiz yaşayin,olaylari akisina birakin derim ben...
Kimseye de istemediğiniz birseyi yapmasi icin firsat vermeyin
Senin kuralın vardır cinsellik konusunda. Ama karşına bir gün o kuralları yıktıracak birisi çıkar... Normalde olan budur genelde. Ayrıca pek iyi niyetli bulmadım bunu söyleyen erkeği. Bana kurallarımı yıktıracak bir çekimin yok demek ki deseydiniz keşke...Merhaba herkese, oncelikle sunu soylemek istiyorum KK benim icin binlerce bakis acisina sahip fikir, elestiri ve gorus demek, bu yuzden bu yazacaklarimi da tarafsiz bir bicimde elestirmenizi diliyorum.
Her genc kizin yasadigi gibi benimde hayatima iliski dusunen erkek giriyor, bunlarin iyisi de oldu kotusu de (Her biri birer deneyimdi) ama bende de hata yok degil, karsimdaki insanlara nasil davranmam gerektigini bilemiyorum bazen, cok ustune dussem olmuyor, kendimi geriye cekiyorum olmuyor yani her sekilde iliski mevzularinda basarisiz biriyim. Talip nadir oluyor onlar da tavlamak amaciyla muthis ilgiye boguyor hersey rayina girince aninda ilgisizlikler basliyor (Ki yelkenleri suya indiren tipte bir kizda degilim biraz zorlarim, mesafe koyarim ben begenirsem yakinlasirim) biraz ilgilenilmek isteyen ve en azindan haftasonlarimi erkek arkadasiyla gecirmek isteyen tipik 22 yasinda bir bireyim. Flort ederken laf arasinda bazi prensiplerim oldugundan bahsediyorum, bulusmalarda saat takintim oldugundan bahsediyorum sebebi ise ailem genis insanlar degillerdir gec kalınmasindan hoslanmazlar bu yuzden zamaninda gelip gidelim istiyorum, bir de ailevi olarak daginik olan erkeklerle gorusurken kafamda cok soru isareti oluyor cunku beni eve davet etmesinden korkuyorum, sevgili mevzusu da degil normal bir erkek arkadasim evine davet etse bile gitmek istemiyorum, cekiniyorum (Sirf arkadaslar arasinda evlerine gitmedigim icin burnu buyuk, havali bir tip bile oldum), sonra elestirildim flortlerimi alttan almaya calistim, ben adim attim, duvarlari yiktim, duygularimi bile actim ama karsiligi gec cevaplar ya da hic cevap alamamak oldu. Bir de en onemli sorun cinsel mevzular, bir flortum "kendine sart kosmussun cinsellik yasamiyorsun, karsindakini seversen istemsiz bir cekim olur bunun kuralini sen basindan koyamazsin" dedi bana, ben boyle gordum ailemden cok mu kati yetismisim? Yanlis anlamayin bagnaz da yobaz da degilim, hatta insanlarin ozgurluklerine destek veren, cinsel hayatinin olmasi gerektigini savunan biriyim ama ben bunu yasamaktan cekiniyorum. Bu durumlarim erkekleri korkutuyor mu? Daha mi rahat davranmaliyim anlamiyorum??