Her birinize cook tesekkur ederim, neyin yanlis neyin dogru oldugunu bir kez daha ogrendim, bunlari 3. gozden ogrenmek her zaman daha onemlidir cunku aileniz sizi yargilarken icine sevgisini katar ve o kadar kati olamayabilir bazen, burada gerceklerin olumlu ve ya olumsuz bir bicimde yuzume vurulmasi guzel, beni her sekilde elestirmis olanlarin mesajlarini begendim, her birinize cevap yazamadim lutfen kusura bakmayin. Sevgiler :)
En can alici mesaj buydu bence, bana burada ne derlerse desinler eger ben kendi icimde bunun kararini veremezsem su yazilanlarin hicbir onemi kalmiyor. Evet, ben bunlari kendime cok sordum ve bu sorulari sorarken kendimle celistigim, hangi yonu sececegim konusunda henuz net bir karara varamadigim donemlerdi. "Demek ki kisiligim konusunda sıkıntılarim var, kati biriyim, degismeliyim" dedigim zamanlarda sadece iliski yurutebilmek icin kisiligimi degistirmek ve istemedigim seyleri yasamak zorunda kalacak olmak aci ama gercekti ve yapamayacagimi anladim, neticede bu beni yorardi, beni vucudum, seksapalitem icin seven degil, duygu ve dusuncelerimle seven insanla birlikte olmak karari aldim. Oyle biri de bu devirde var mi, belki, ya karsilasirim ya da karsilasamam bu kesin bile degilken ustelik :) Sorulariniza gelecek olursam sunu soyleyeyim
1- Beni kendi kisiligimle, kararlarimla, prensiplerimle yasadigim sakin, kafasi rahat bir yasam mutlu ediyor.
2- İliskide oncelikli ihtiyaclarim herseyi herkesle yasamak degil, herseyi bir kisiyle yasamak. İyi ve kotu herseyi onunla deneyimlemek
3- Sadece karsi tarafin talebiyle olan hic birseyi gercekten yapmak istemiyorum, herkes esit olsun istiyorum, bir tartismada bile iki kisi birbirini alttan alsin, tek bir kisinin yonettigi iliski olmasin istiyorum
4- Beni gercekten deneyimli ya da deneyimsiz oldugum her konuda anlayis gosteren, olumsuz yonlerimi kapatan ve beni temiz duygularla seven insan icin yapmak istiyorum
5- Bunu soyledigim insanla yasamak mutlu eder ama bana deger vermedigini hissettigim bir insanla yasamak utanc verici olur