buluşmak istemeyen sevgili

Üsengeclik adamın yapısı, değişmez asla. Beyin gücüyle adamı değiştirme şansımız da yok. Ya bu deveyi sevicen ya bu diyardan gidicen

Valla konu sahibinin sevgilisinde kendimi gördüm. Çok üşengeç biri oldum son zamanlarda. Hele ki havalar ısınınca. Evden beni silah zoruyla çıkaracaklar nerdeyse. Nişanlımla buluşmaya bile üşeniyorum. Uyku düzenim yok, yeme düzenim yok, aktivitem yok, varsa yoksa evde pijama kahve bilgisayar ve kadınlar kulübü.

Biliyorum çok kötü bi düzen bu. Çok kötü bi alışkanlık ve tembellik. Aslında ben de çıkmak gezmek nişanlımla bişeyler yapmak istiyorum ama faaliyet yok hiç. Hep erteliyorum. Nişanlımın artık dayanamayıp tartışmasıyla trip atmasıyla ''buluşmak istemiyorsun çünkü beni sevmiyorsun''larla başlayan serzenişleriyle çıkıp buluşuyorum düşün. Sonra da bi an evvel eve gelip soyunup dökünüp oturma hayali kuruyorum.

Sadece nişanlıma karşı olan bi durum değil bu. Hayattan soğumuşum gibi. Depresyon gibi. Bi kısır döngünün içindeyim sanki. Sar başa her gün aynı. Her gün boş, her günüm boşa giden güzel zamanlarla dolu. Nişanlımı da çok seviyorum aslında, onu düşündüğümde bu beni hep gülümsetir. Bence sevgisizlikten değil, tamamen kendi içimle alakalı bi durum bu.
Sanki neşeli, eğlenceli, gezmeyi tozmayı seven çılgın bi ruhu, tembel ve hayattan bezmiş 70'lik bi bedene hapsetmişler.
Belki konu sahibinin sevgilisi de öyledir. Aynı şeyi yaşamıyor olsaydım belki ben de ''sevmiyor'' diye yorum yazardım :kahve:o_O
Spor yapsanız iyi gelir aslında..hareket etmek insanı daha aktif olmaya yonlendiriyor ve mutluluk hormonu salgilaniyor. Çıkıp koşabilirsiniz

Valla aynısından bende de bir tane var bıktım usandım ne yaptıysam olmadı. 15 günde 1 olan buluşmalar ayda 1 olmaya başlıyor sonra.. Sevgi desen var tamam, her gün bıt bıt 20 saat telefonda konuşuyorsun ama bu daha sıkıcı adamın yüzünü göremedikten sonra.
Özetle ayrılık vakti geldi uzatmaları oynuyorum... :işsiz:

Benimde 3 yili geckin ilişkim var.
Ama hic boyle sey yasamadik.
Hasta da olsa her gun gormek ister. Gece çalışıp hic uyumadan gunduz benimle bulusurdu.
Gezeriz tozariz yeni yerler goruruz tatil yapariz yuzeriz vs.
Bence ya agir depresyonda yada sevmiyor.
Baska bir secenek yok bence.

Arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza 20 yasimdayim 3.5 yillik bi iliskim var erkek arkadasim cok usengec nerdeyse bulusmaya bilr gelmeyecek surekli bilgisayar oynar. Ankarada yasiyoruz. Bulusma anlayisimiz kizilayda yemek yemek o kadar iki saat durup gidiyor. Gezelim gorelim biyerler istiyorum para da harcamayiz diyorum hep tamam diyor ama yapmiyor sonra kavga edince aklima gelmedi sen ayarliyorsun diyor. Ne yapmaliyim sizce?

Tekmeyi bas. Tecrübe ile sabit adam olmaz. Sakın ciddi de düşüneyim deme.

Back
X