- 17 Şubat 2017
- 246
- 186
- 18
- Konu Sahibi maribel1111
-
Siz de dün görüşmeyi kabul etmemişsiniz. Anlamadım ben denemek için mi bahane uydurdunuz?
Niçin sudan sebeplerle anlaşmazlık çıkarılır ki?
Adam yoldan gelmiş, hava sıcak, dinlenmek istemesi neden suç?
Yüzyüze görüşmeyin de telefondan görüşün?
Sonra kadınlar neden anlayışsız, biz erkekler kadınları anlamıyoruz derler tabiki de.
Biraz daha düz mantık düşünün bence. Yorgunkeb siz de cıkmak istemezsiniz dısarı. Biraz empati ve anlayış.
Bence üstüne düşmeyin. Bırakın buluşmayı o teklif etsin biraz da. Onu bekliyormuş moduna girmeyin, çıkın arkadaşlarınızla dolaşın gezin. Zaten kıskanıp aklı başına gelecektir.
Abartıyorsun. Adam yorgunum demiş, seni özlemedim dememiş.
İyi de izin alamam deyince dışarıda buluşmayı niye teklif etsin? Çoğu erkek düzdür. İzin alamam dediysen izin alamamışsınıdr, dışarı nasıl çıkacaksın?Evde yanlız kalacaktık istemedim açıkcası çok kaldık önceden tabi ama amacım şuydu eve ayağına gitmesem de dışarıda buluşmak isteyecek miydi diye öğrenmek.. annemden bugünlük izin alamam gibi bahaneler uydurdum eve gelmek için. çünkü öok özlediğini söylemişti çok özleseydi eve gitmediğim halde bi şekilde görşmek istemezmiydi diye düşünüp üzülüyorum. Sonuçta taş taşımadı bayram tatili yorgunluğunsadece.
Siz de diyorsunuz bu adam hep böyleydi diye. Demek ki karakter meselesi. Adam ilişkşnin başında ilgi manyagı yapıp da sonrasında ilgisini çekmemiş ki. Ortada bşr sorun yok bence siz kafanızda kuruyorsunuz.
Siz bazı şeylerde ödün veriyorsunuz diye onun da vermesi gerekmiyor. Oldugu gibi kabul edip adamı sıkboğaz etmeyin. Böyle böyle kaçar gider elinizden
Erkekler bizim kadar ince düşünemiyor maalesef.T
Tamam ama bu bir sefer olan bir şey değil önce hep dinlenmeyi tercih ediyor nadiren olsada görüşmek istemesi gerekmezmi? Ben hemen görüşmek isterdim mesela yoegun olsamda. Yarın dinlenirim onun yerine diyorum içimden.
Ama o önce dinlenecek aonrasında buluşulacak
Bence cok üstüne düşmeyin derim ben. Oldugu gibi kabul edin. Böyle kaprisler genelde ters tepiyor çünküİlk 3-4 ay böylede değildi ilişki ilerleyince böyleleşti. Yoksa tabiki ilgisi görşme isteği daha fazlaydı. İlk zamanlar haftada 3 gün görüşürken şimdi 1 e düştü. O istese ben yine 3 deda görüşürüm ama adam ne olduysa bilmiyorum hep yorgun hep dinlenmek istiyor. Yoksa odunluğu karakteri hep aynıydı tabi.
yalnız kalmak istemiyor musunuz sevgilinizle. Herkesin vücudu aynı olacak diye birşey yok. Belki yolculuklardan sizden daha fazla etkileniyor. Belki alışık değil. Belki yolculuğa çıktığında stres yaşıyor mental olarak yoruluyor. Önceden farklı davranıp şimdi değişmiş değil. Artık sevgilinizi tanıyıp ona göre davranmanız gerekiyor. Eğer bu durumu kaldiramayacaksaniz ona göre çizin yolunuzuEvde yanlız kalacaktık istemedim açıkcası çok kaldık önceden tabi ama amacım şuydu eve ayağına gitmesem de dışarıda buluşmak isteyecek miydi diye öğrenmek.. annemden bugünlük izin alamam gibi bahaneler uydurdum eve gelmek için. çünkü öok özlediğini söylemişti çok özleseydi eve gitmediğim halde bi şekilde görşmek istemezmiydi diye düşünüp üzülüyorum. Sonuçta taş taşımadı bayram tatili yorgunluğunsadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?