- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Bende anlamadım özledim diyip diyip böyle yapmasigörüşmeden ilişkiniz nasıl ilerleyecek? telefonla mesajla olmaz bu işler.
Anlamıyorum gerçekten düşünerekmi yoksa içindenmi gelmiyorSizi düşünerek bu şekilde davranmış. Siz ortam yaratıp buluşmayı teklif edin. Henüz çok yeni ilişkiniz. Biraz zamana yayın
Hep benmi teklif edecem gel oturalim diye ya masraftan kaciyor olabilecegini dusunerek bir bankta oturmayi teklif ediyorum çocuk gibi...Sizi dusunmus olabilir. Bu konuyu biraz daha acik konusun ne istediginizi anlatin. Baktiniz hala gorusmekten kaciyor o zaman kararinizi verirsiniz
bana görüşmek istemiyor gibi geldi. isteyen her halükarda görmek için fırsat kollar istemeyen bahane bulur. sizin kadar hevesli değil sanki.Bende anlamadım özledim diyip diyip böyle yapmasi
Ya insan bi teklif etmezmi çıkamazsam çıkamam derim o zaman da bozulurmuş beyefendiSizi dusunmus, zor durumda kalırsınız diye öyle davranmıs
Bende öyle dusunuyorumbana görüşmek istemiyor gibi geldi. isteyen her halükarda görmek için fırsat kollar istemeyen bahane bulur. sizin kadar hevesli değil sanki.
Aynen öylepalavra palavra palavra.
Aynen nasıl davranacagimi bilmiyorum artik bitirmelimiyim bu sebepten hic bilmiyorumZorla mı berabersiniz yahu adamda ilişkiye dair hic bi heyecan yok
Hayir kiziniz oldugu icin ailenizle yasadiginiz icin cekiniyormus ya siz biraz daha rahat olmasini istiyorsunuz sanirim bunu soyleyin ozlediginde grusmek istediginde sizden beklemesin bunu iyice anlatin sonra bekleyin bakalim ne yapicakHep benmi teklif edecem gel oturalim diye ya masraftan kaciyor olabilecegini dusunerek bir bankta oturmayi teklif ediyorum çocuk gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?