Buluşmalara istekli olup gelmeyen erkek

Hııımm bu kafa yapısında olması çok yanlış ama ben birşey yapmam yani tuhaf olan o çünkü
yahu yüz yüze gelmediğin adam için neyin cesaretli davranması bu? bu tarz durumlar için kaçıncı kez konu açıyorsun, uygula sen bu dediklerimi. aynı biçimde davrandığın sürece daha çok konu açarsın. sen kendi tabunu yık, davranış biçimini değiştir. bana da numara alışverişi bile yapmadığım insan görüşmek için bu kadar ısrar ederse, daha önce sildiğim halde eklerse, ektiğim halde yine teklif ederse, eee daha yüz yüze gelmeden aşkımdan ölmeyeceğine göre çok yoklukta da ya çok boşlukta, biri olsun kim olursa olsun kafasında diye düşünürüm.

Hııımm bu kafa yapısında olması çok yanlış ama ben birşey yapmam yani tuhaf olan o çünkü
Adamın kafa yapısında bir şey yok ki empati kurun. Birini siliyorsunuz , sizi ekliyor ısrarla buluşmak istiyorsunuz, gitmiyorsunuz hala ısrar ediyor . Ne düşünürsünüz hakkında

kafa yapısı ile alakası yok, onlarla da böyle konuşuyorsan hakikaten itici bir izlenim bırakıyorsundur adamlarda. burada bile bizim söylediğimiz şeyleri kabullenmiyorsun. tuhaf diyorsun suçluyorsun. yargılıyorsun. tuhaftan ziyade çirkin olan tek şey adamın mekan bakıyorum deyip gelmemesi. madem gelmeyeceksin mekan bakıyorum demezsin. onun dışında tuhaf bişey yok. birine hayır seninle buluşmak istemiyorum demek çok zordur. bu işin usulü şudur, taraflardan biri diğerine buluşalım mı der. karşı taraf sahiden istiyorsa tamam der mekan, zaman belirlenir ve buluşulur. eğer buluşalım diyenle buluşmak istenmiyorsa da buluşmak istemiyorum diyebilecek insan sayısı azdır. kırmak istemez zira. bi ara buluşuruz der geçiştirir. bakarsın ses çıkmaz, istemediğini anlar döner gidersin. ikinci kez tekrar sormazsın yani.

İnsan acaba mi olur çok haklısın? Görüşmek için fazla ısrar eden insanlar ben de takıntılı biri imajı oluşturuyor.
kesinlikle yani yüz yüze bile gelmediğin adam için buralarda konu açıp dünden beri zaman harcamak mesela...
adamın isteksizliği çok belliyken konu sahibinin konu başlığında istekli yazması falan...

kafa yapısı ile alakası yok, onlarla da böyle konuşuyorsan hakikaten itici bir izlenim bırakıyorsundur adamlarda. burada bile bizim söylediğimiz şeyleri kabullenmiyorsun. tuhaf diyorsun suçluyorsun. yargılıyorsun. tuhaftan ziyade çirkin olan tek şey adamın mekan bakıyorum deyip gelmemesi. madem gelmeyeceksin mekan bakıyorum demezsin. onun dışında tuhaf bişey yok. birine hayır seninle buluşmak istemiyorum demek çok zordur. bu işin usulü şudur, taraflardan biri diğerine buluşalım mı der. karşı taraf sahiden istiyorsa tamam der mekan, zaman belirlenir ve buluşulur. eğer buluşalım diyenle buluşmak istenmiyorsa da buluşmak istemiyorum diyebilecek insan sayısı azdır. kırmak istemez zira. bi ara buluşuruz der geçiştirir. bakarsın ses çıkmaz, istemediğini anlar döner gidersin. ikinci kez tekrar sormazsın yani.
Ben de aynı şeyi düşündüm, adam büyük ihtimalle geçiştirdi ayıp olması diye . Gerçekten çok zor birine seni istemiyorum demek

Adamla zaten Tinder'da tanışmışsınız yani ortada aşk falan da yok en fazla tipini beğenmişsinizdir. Sizi iki kere eken adamdan da iyisini bulursunuz yani kaydırmanız yeterli.

Niye bu kadar peşine düştüğünüzü anlamadım, zengin mi gözüküyordu acaba?

Hoşuma gider gibi oldu ama boşmuş daha görüşmüyoruz
Adamla zaten Tinder'da tanışmışsınız yani ortada aşk falan da yok en fazla tipini beğenmişsinizdir. Sizi iki kere eken adamdan da iyisini bulursunuz yani kaydırmanız yeterli.

Niye bu kadar peşine düştüğünüzü anlamadım, zengin mi gözüküyordu acaba?

Ağzından istiyorum seni görmek seninle görüşmek isterim yazan kendisi yanı demeye de bilirdi
kesinlikle yani yüz yüze bile gelmediğin adam için buralarda konu açıp dünden beri zaman harcamak mesela...
adamın isteksizliği çok belliyken konu sahibinin konu başlığında istekli yazması falan...

Mekan bakıyorum deyip sessiz kalması çok tuhaf aman neyse ne bitti gitti yani

Zaten adam belli etmiş bacım ayrıca burada onlarca kişi benim gibi yorum yapmış acaba bazı şeyleri kabul edip görme yoluna mi gitseniz
İstemiyorum niye erkek yanlısınız karşılıklı konuştuk yani saçmasapan şeyler yapan o istemiyorsa görüşmek istemiyorum diyebilirdi

Yani bence kadında cesaretli davranabilir bu konularda hem niye kaybedecek birşey yok belli tabuları kırmalıyız ama o kişiye değmezmiş yapacak birşey yok ama önerinizi dikkate alacağım
Kadının cesaretli olmasını çok yanlış anlamışsınız. Kadının cesaretli olması tinderda tanıştığın adamları zorla kahve içmeye ikna etmek değildir yaa. Hele sizi bir kere silmiş adamı tekrar ekleyip üst üst teklif etmeniz. Cesaret anlayışınız buysa lütfen siz cesaretli olmayın.

Son düzenleme:
Ben zaten dışarıda geziyordum ekse ne ekmese ne telefonu yoktu

Yazışma dili neyse canım ona çok güzel bir mesaj döşedim engelledi iyi oldu istediğim buydu
Bari burda üst perdeden konuşup konuşup tam tersi davranmayın yaa hadi biz neyse de elin tanımadığınız adamlarına komik duruma düşmeyin. Umrumda değil diyip gidip adama mesaj döşemeniz aşırı komik.

Arkadaşlar merhaba bir sosyal medya platformdan bir beyle tanıştım daha doğrusu yazıştım 2 haftadır haftasonu karşılıklı görüşmek isteyip bir türlü beyfendinin teşrif etmemesi nedeniyle görüşemedik.Ben artık bıktım ve yazmayı bırakıyorum yani yazışmakta bir yere kadar.İlk görüşmeyi ben teklif ettim kabul eder gibi oldu sonra o gün sesi çıkmadı 2 hafta cuma oldu neyse buna tekrar yazdım ki görmek oturmak sohbet etmek istiyorum cumartesi dışardaydım görüşelim dedim ve beyfendi kahve içmeye mekan bakıyorum dedi ben de mekanı bekliyorum dedim sonra 2 saat ses çıkmadı yine mi caydın yazıp gülücük koydum cevap bile vermedi yani sövermisin sayarmısın?Takipten de çıkmadı storylere de bakıyor yeni dönem ilişkiler yüzsüz bende kıllığına çıkarmadım ki o çıkaracak bu gidişle yazmam bezdim ve çok ayıp sizce cinsel beklentisi olduğu için mi gelmedi böyle birşey yaşayanınız varmı?

Seni istemeyeni bekletme çıkar gitsin. Ayrıca cinsel beklentisi olsa kaçmaz gelirdi

Back
X