Buluşmalara istekli olup gelmeyen erkek

Yazışma dili neyse canım ona çok güzel bir mesaj döşedim engelledi iyi oldu istediğim buydu
Neden kendinizi bu kadar hirpaliyorsunuz, da her konularınıza göz attım , genelde yazması istemedi tarzında. İstenmemek çok zor ama biraz kendinizi tutsanız belki karşı iletişim kuracak

Bari burda üst perdeden konuşup konuşup tam tersi davranmayın yaa hadi biz neyse de elin tanımadığınız adamlarına komik duruma düşmeyin. Umrumda değil diyip gidip adama mesaj döşemeniz aşırı komik.
Aynen öyle bir de telini almadan, linkedln den kimliğini teyit etmeden buluşmayın.

Açtığınız konularda hep başka bir ‘bey’ oluyor sanaldan tanışılan ve konu onların size yazmaması, size numarasını vermemesi, sizi genel olarak istememesi oluyor. Yani neden bu erkeklerin üzerine bu kadar fazla düşüyorsunuz sürekli mesaj atmalar, silseler de geri eklemeler, engel yeseniz bile tripli uzun mesajlar döşemeler falan. Duyan gören de 3-5 senelik sevgililik var zannedecek sanaldan birkaç günlük tanışmalara aşırı bağlanıyorsunuz normal bir düşünce tarzı değil bu, bir erkek aynısını yapsa sapık der herkes hakkında.

Sizi istemeyeni, peşinizden koşmayanı, aramayanı, sormayanı sizin 5 dakika bile takmamanız lazımken fazla yoklukta ve çaresiz davranıyorsunuz.

Önemsediğim insanlar bunu bana yapıyor nedense
Açtığınız konularda hep başka bir ‘bey’ oluyor sanaldan tanışılan ve konu onların size yazmaması, size numarasını vermemesi, sizi genel olarak istememesi oluyor. Yani neden bu erkeklerin üzerine bu kadar fazla düşüyorsunuz sürekli mesaj atmalar, silseler de geri eklemeler, engel yeseniz bile tripli uzun mesajlar döşemeler falan. Duyan gören de 3-5 senelik sevgililik var zannedecek sanaldan birkaç günlük tanışmalara aşırı bağlanıyorsunuz normal bir düşünce tarzı değil bu, bir erkek aynısını yapsa sapık der herkes hakkında.

Sizi istemeyeni, peşinizden koşmayanı, aramayanı, sormayanı sizin 5 dakika bile takmamanız lazımken fazla yoklukta ve çaresiz davranıyorsunuz.

Önemsediğim insanlar bunu bana yapıyor nedense
Bu beyleri gerçek hayatta nerdeyse hiç görmediniz, yoğun bir paylaşım yok diyalog yok. Gerçek ismini, telefon numarasını dahi bilmiyorsunuz. Çabuk onemsemeyin kimseyi

Arkadaşlar merhaba bir sosyal medya platformdan bir beyle tanıştım daha doğrusu yazıştım 2 haftadır haftasonu karşılıklı görüşmek isteyip bir türlü beyfendinin teşrif etmemesi nedeniyle görüşemedik.Ben artık bıktım ve yazmayı bırakıyorum yani yazışmakta bir yere kadar.İlk görüşmeyi ben teklif ettim kabul eder gibi oldu sonra o gün sesi çıkmadı 2 hafta cuma oldu neyse buna tekrar yazdım ki görmek oturmak sohbet etmek istiyorum cumartesi dışardaydım görüşelim dedim ve beyfendi kahve içmeye mekan bakıyorum dedi ben de mekanı bekliyorum dedim sonra 2 saat ses çıkmadı yine mi caydın yazıp gülücük koydum cevap bile vermedi yani sövermisin sayarmısın?Takipten de çıkmadı storylere de bakıyor yeni dönem ilişkiler yüzsüz bende kıllığına çıkarmadım ki o çıkaracak bu gidişle yazmam bezdim ve çok ayıp sizce cinsel beklentisi olduğu için mi gelmedi böyle birşey yaşayanınız varmı?
buluşabildiniz mi bilmiyorum ama benzer tavırda biriyle ben de görüştüm ve inanın nasıl başlarsa öyle gidiyor , hiç duygu oluşturmadan hemen vazgeçin hep öyle davranıyorlar..

Arkadaşlar merhaba bir sosyal medya platformdan bir beyle tanıştım daha doğrusu yazıştım 2 haftadır haftasonu karşılıklı görüşmek isteyip bir türlü beyfendinin teşrif etmemesi nedeniyle görüşemedik.Ben artık bıktım ve yazmayı bırakıyorum yani yazışmakta bir yere kadar.İlk görüşmeyi ben teklif ettim kabul eder gibi oldu sonra o gün sesi çıkmadı 2 hafta cuma oldu neyse buna tekrar yazdım ki görmek oturmak sohbet etmek istiyorum cumartesi dışardaydım görüşelim dedim ve beyfendi kahve içmeye mekan bakıyorum dedi ben de mekanı bekliyorum dedim sonra 2 saat ses çıkmadı yine mi caydın yazıp gülücük koydum cevap bile vermedi yani sövermisin sayarmısın?Takipten de çıkmadı storylere de bakıyor yeni dönem ilişkiler yüzsüz bende kıllığına çıkarmadım ki o çıkaracak bu gidişle yazmam bezdim ve çok ayıp sizce cinsel beklentisi olduğu için mi gelmedi böyle birşey yaşayanınız varmı?
Görüşmek istemiyor ama siz yazdıkça bağı da koparmayayım diyerek cevap vermiş. Yani kenarda tutuyor. Muhattap dahi olmayın derim.

ben bu tarz birisiyle görüştüm, görüşmeyi ağırdan alıyorsa sıranız gelmiyordur , benimkinin durumu buydu, sizinki de muhtemelen bu...görüşmekten vazgeçip telefonlarına çıkmıyordum en sonunda, ısrarla arıyordu ama değişti mi birşey asla değişmedi, uzak durun dengenizi bozmayın benim gibi..maalesef böyle dengesiz tiplerden hoşlanmaya meyilli oluyoruz adrenalin yarattıkları için..o yüzden hiç bulaşmayın derim ..

Sadece başlığı okuyunca bile evli biri olduğunu hissettim.

konu sahibi, belli ki siz görüşmeden önce beyfendiden çok hoşlanmışsınız o yüzden önemsemiş olabilirsiniz, sizden ricam lütfen o beyfendiyi siz takipten çıkın ; keşke zamanında engellemiş olsaydım şu an böyle bir kişiye aşık olmamış olucaktım .. bu tiplerle ilişki bile yaşanmıyor, sonra görüşseniz bile , 2.görüşme için yine aynısını yaşayacaksınız ve diğer görüşmelerinizde de muhtemelen hep aramasını sormasını bekleyeceksiniz, ben yaşadım siz kendinizi yakmayın :)
kusura bakmayın parça parça okuduğum için mesajlarım da parça parça oldu ama :)

Back
X