- 20 Ekim 2020
- 736
- 1.620
- 63
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
-
O zaman bir cacık olmama ihtimali var :) tabi bu görüşmeye engel bir şey değil sadece sonrası için uzun vadeli planlar yapmaya değmeyebilir. Ne kadar süre çıktınız, ne kadar süre ayrı kaldınız, o süreçte başkaları oldu mu, tutkulu bir şey miydi yoksa Daha sıradan bir flört müydü detayları bilmiyorum ama uzatmalı eski ilişki ve adam yurtdisinda yaşıyor, böyle düşününce ileriye dönük bir şey olmayabilir gibi duruyor ama tabi belli de olmaz bu işler.Tatil gibi bir şey :)
Aslında korkum sular durulmuşken bulandırmaktanHala düşünüp emin olamadığına ve buraya bile konu açtığına göre kafan bulanık zatenYani “Ayy gidip kafamı bulandırmayayım” diye bir durumun yok. Zaten bulanık. Ben olsam giderdim öylesine. Anlam yüklememen gerektiğini bilerek gideceksin. Bazen bu tip anları yaşamak gerek diye düşünüyorum. Tekrar bir acaba durumuna düşersen gittim, görüştüm ve olmadı diyerek konuyu daha kolay kapatabilirsin.
Zaten geldi evlendik gibi uzun vadeli planlar yapmam yaO zaman bir cacık olmama ihtimali var :) tabi bu görüşmeye engel bir şey değil sadece sonrası için uzun vadeli planlar yapmaya değmeyebilir. Ne kadar süre çıktınız, ne kadar süre ayrı kaldınız, o süreçte başkaları oldu mu, tutkulu bir şey miydi yoksa Daha sıradan bir flört müydü detayları bilmiyorum ama uzatmalı eski ilişki ve adam yurtdisinda yaşıyor, böyle düşününce ileriye dönük bir şey olmayabilir gibi duruyor ama tabi belli de olmaz bu işler.
Bence kendini iyice ölçüp biç. Yani kafanda canlandırdığın gibi, sadece iki dostun buluşması olarak görüyor olsan bence bu kadar önemseyip bu konuyu açmazdin diye düşünüyorum. Zaten sonuçta bir şeyler yaşadığın biri illa ki bir şeyler kalmıştır içinde. Onun da öyledir eminim. Ama erkekler daha farklı biz olaya duygusal yaklaşırken onları biliyorsun bazen tek amaçları takılmak olabiliyor. Adamı sen tanıyorsun.
Eger öncesinde ex olmasına sebebiyet veren, seni üzen şeyler yapmadıysa, kafanda tereddütler yoksa adamı görmeyi de yürekten istiyorsan görüş. Ama içinde ona karşı duyguların hala canlıysa ve buluştuktan sonra adamdan o anlamda bir reaksiyon almama ihtimali seni üzecekse de ona göre karar ver
Hiç kasma bence yapamazsin sen baya baya bir şeyler hissediyorsun bu adama:) ben böyle durumlarda hislerimi dinlerim. Yani içimden o adamı görmek geliyorsa gider görürüm bir daha mı gelicez dünyaya :) bir de bu kadar düşünmek hata yaptırır insana, fazla düşünme. Adam seni üzecek şeyler yapmış olsa, öyle ayrılmış olsanız elbette düşünürdün ama öyle de bir durum yokmuş.Zaten geldi evlendik gibi uzun vadeli planlar yapmam yaKısa süre birlikte olduk ama bu kısa sürede çok güzel şeyler paylaştık çok da tutkuluydu ama işte çok kısa sürdü biraz dışardan da müdahale gördük. Ancak birbirimize öyle büyük affedilmeyecek hatalar yapmadık bilemiyorum ki tadı damağımızda mı kaldı ne oldu böyle. Araya onun da benim de kimse girmedi. Ben bir ufak denedim ama olmadı o esnada kafam rahat değildi.
Ben zaten dediğiniz gibi kendimden korkuyorum içimde kalanlar canlanır diye ama erkekler daha düz daha net bitmişse bitmiş, olmuş kafasındalar
yani ondan dolayı üzülen ben olmak istemiyorum artık. Ama benimle takılmak gibi bir amacı olduğunu pek sanmıyorum ya zaten işinde gücünde bir tip ama kimseye de kefil olamam tabi insanoğlu...
İşte bir diyorum ki kafamda her şey sıfırda gideyim, hiçbir şey olmayacakmış gibi buna endeksleyim kendimi. Sonra da diyorum ki boşver otur oturduğun yerde hiç bulaşma. Offf bu ilişkiler falan ne zor yaaa :)
Yaa içimi rahatlattınız biliyor musunuz? Hata yapmaktan öyle korkuyorum ki sonrasında canım sıkılacak diye devamlı kendime rahat ol rahat ol diye telkin veriyorum gerçekten ve galiba bu hiç işe yaramıyor :)Hiç kasma bence yapamazsin sen baya baya bir şeyler hissediyorsun bu adama:) ben böyle durumlarda hislerimi dinlerim. Yani içimden o adamı görmek geliyorsa gider görürüm bir daha mı gelicez dünyaya :) bir de bu kadar düşünmek hata yaptırır insana, fazla düşünme. Adam seni üzecek şeyler yapmış olsa, öyle ayrılmış olsanız elbette düşünürdün ama öyle de bir durum yokmuş.
Bence rahat hissedeyim arkadaş gibi takılayım diye kendini kasmaya hiç çalışma. İçinden ne geliyorsa onu yansıt, emin ol o enerji ona da geçecek ve ona göre karşılık alacaksın. Eğer kafanda bir sürü soru işaretiyle "rahat olmalıyım, rahat olmalıyım" diye düşünerek gidersen bu ruh haline de yansıyacak ve belki de çok güzel geçebilecek buluşmadan keyif alamayacaksın.
Bence şu an aranızda ne oluyorsa karşılıklı oluyor o yüzden akışına bırak keyfini çıkarmaya bak
Enerji meselesine ben de çok inanırım. İnsan kendini iyi hissettiği zaman daha güzel görünür mesela. Fotoğraflarda bile sahte gülümsemeyle gerçeği çok rahat ayırt edilebilir. Giyinirken bile giysiyi taşımak diye bir şey vardır hani, o kıyafetin içinde kendini iyi hissediyorsan, kendine ait hissediyorsan rüküş bile olsan iyi görünürsün ama içinde kendini iyi hissetmediğin en iyi kıyafetler bile eğreti durur. O yüzden kendin ol, hislerine pozitif enerjine odaklan hata yapmamaya değil. Uzun zamandır görmediğin ve görmek istediğin birini göreceksin. Eminim o da aynı şekilde seni görmek için isteklidir. Hatta belki de senin gibi tereddütler yaşıyordur nasıl geçecek diye:)Yaa içimi rahatlattınız biliyor musunuz? Hata yapmaktan öyle korkuyorum ki sonrasında canım sıkılacak diye devamlı kendime rahat ol rahat ol diye telkin veriyorum gerçekten ve galiba bu hiç işe yaramıyor :)
Enerji meselesine de çok inanıyorum ve şu an bu kararsızlığım falan beni bile öyle boğuyor ki :)
En güzeli bekleyip ne olacaksa onu görmek bakalım zaman nerelere fırlatacak bizi :)
Yaa o kadar katılıyorum ki insanın kendini iyi hissetmesi cildine bile yansıyor mutlu uyanmışsa cildi bile pırıl pırıl görünüyor. Ne zaman mutsuz sıkıntılı uyusam mutlaka sabah uyandığımda 2-3 sivilcem olur suratımın ortasında.Enerji meselesine ben de çok inanırım. İnsan kendini iyi hissettiği zaman daha güzel görünür mesela. Fotoğraflarda bile sahte gülümsemeyle gerçeği çok rahat ayırt edilebilir. Giyinirken bile giysiyi taşımak diye bir şey vardır hani, o kıyafetin içinde kendini iyi hissediyorsan, kendine ait hissediyorsan rüküş bile olsan iyi görünürsün ama içinde kendini iyi hissetmediğin en iyi kıyafetler bile eğreti durur. O yüzden kendin ol, hislerine pozitif enerjine odaklan hata yapmamaya değil. Uzun zamandır görmediğin ve görmek istediğin birini göreceksin. Eminim o da aynı şekilde seni görmek için isteklidir. Hatta belki de senin gibi tereddütler yaşıyordur nasıl geçecek diye:)
Bence bu endişe halinden uzaklaş. Aranızdaki güzel şeylere, pozitif anlara odaklan enerjini o yöne çek. Inşallah her şey yolunda gider, güzel gelişmeleri burada paylaşırsın
Kesinlikle mutluyken benim saçlarım ışıl ışıl parlar, mutsuzsam sönük, kırık berbat halde olurlar:) mutlu ve mutsuz fotoğraflarım bile sanki iyi ayrı insan gibidir.Yaa o kadar katılıyorum ki insanın kendini iyi hissetmesi cildine bile yansıyor mutlu uyanmışsa cildi bile pırıl pırıl görünüyor. Ne zaman mutsuz sıkıntılı uyusam mutlaka sabah uyandığımda 2-3 sivilcem olur suratımın ortasında.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi olur buluşursak da her şey yolunda gider, sonucu olumsuz bile olsa güzel bir gün yaşadık iyi vakit geçirdik diyebiliriz ikimizde.
Fotoğraflar ve saç konusunda da katılıyorum insanın mutluluğu her zerresine yansıyor :)Kesinlikle mutluyken benim saçlarım ışıl ışıl parlar, mutsuzsam sönük, kırık berbat halde olurlar:) mutlu ve mutsuz fotoğraflarım bile sanki iyi ayrı insan gibidir.
Güzel haberlerini bekliyoruz
Boş iş kısmına üzüldüm yalan yok :) boş moş başımıza geliyor işte ne yapalım :)hazır onu sallamışsın görüşüp de yeniden aklının karışmasına izin vermemelisin.
ondan yana da aranızda duygusal bir bağ olsaydı böyle sürünmeye değil de bir ilişki olurdu. boş iş bunlar..
zamanını daha güzel şeylere ayır o kerkenezden bir şey olmazBoş iş kısmına üzüldüm yalan yok :) boş moş başımıza geliyor işte ne yapalım :)
Hahahahaahzamanını daha güzel şeylere ayır o kerkenezden bir şey olmaz
Böyle arada kalınmış ilişkiden bir cacık olmuyorBöyle ilişkimiz arkadaşlık ile hafif bir flört kıvamında.
Bugün bütün gün ben de öyle düşündümBöyle arada kalınmış ilişkiden bir cacık olmuyor
Kendinizi tekrar belirsizliklere atmayın.
Yani o kadar da değersiz hisseder miyim bilmiyorum onun bana verdiği değerle kendi değerimi ölçmem galiba ama sonrasında kendime kızarım belki..bir cacık olmayacağını bildiğiniz halde görüşmeniz sizin ruhunuzu incitir kendinizi değersiz hissedersiniz bence buluşmanız manevi yönünüzü zedeler.
bilmiyorum genelde geleceği olmayan erkeklerle buluşmak yaralayıcı oluyor.Yani o kadar da değersiz hisseder miyim bilmiyorum onun bana verdiği değerle kendi değerimi ölçmem galiba ama sonrasında kendime kızarım belki..
Sonuçta bu roman değil insan hayatı ama insan bazı konuları okuyunca iyi bitsin istiyorKızlar, buluşmadım bugün itibariyle de konuşmayı sonlandırdım.
Kendimi pek iyi hissetmiyorum
Ne olur her şey güzel olacak deyin bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?