- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 4-5 ay önce biri face den beni ekledi bende öğretmen olduğunu görünce bir yerden tanıyordur diye düşünerekten kabul ettim. ( bende öğretmenim ama atanamadım özel bir yerde çalışyorum.)
Tanıştı mesaj gönderdi nerden tanıdığını sordum tanımıyormuş eklemiş. Baya konuştuk güncel olaylar filmler kitaplar müzikler tarzında hep, özel konuşmalar geçmedi aramızda hiç. Telefon numaralarımızda var oradanda konuştuk. İyi birine benziyor çok kibar. Aramızda 5 yaş var. Gelelim sorunuma bir gün benimle buluşmak konuşmak istiyor. Aranızda daha önce hiç internetten tanıştığı kişiyle buluşan oldu mu
1-2 kere daha demişti ama geçiştirmiştim şehir dışındayım diye ama artık bir cevap bekliyor sanırım. Bir de şu sıkıntı var arkadaş mı olmak istiyor daha farklı duygular içinde mi bilmiyorum. N'apsam buluşsam mı ki![]()
Hic tanimadigin bir adamla sohbet edip numarani verip gorusmussun ister bulus ister bulusma adamin ne amacla ekledigi belli senin de ne amacla konusmaya devam ettigin, yani ilk basta sormussun adam acikca sana tanimadan ekledigini soylemis ta o zaman kendine soracagin soruyu simdi soruyorsun. Internetten telefondan tanimadigin adamla konusup sohbet etmek yuz yuze bir kafede gorusmekten daha mi az problem edilebilecek birsey yani senin icin ? Burda bize sorunca icin mi rahat edecek yani adam seni hic tanimadan rastgele eklemis sen hala acaba niyeti nedir diye kendine sorabiliyorsa cidden saskinlikla karsiliyorum pessss dogrusu.
Haa internette tanisip evlenen bile yok mu var tabiki, ama senin olayi anlatma seklin cok ilginc , istemem yan cebime koy misali yapmayin bunu ne gerek var..