Buluşmalı mıyım?

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 4-5 ay önce biri face den beni ekledi bende öğretmen olduğunu görünce bir yerden tanıyordur diye düşünerekten kabul ettim. ( bende öğretmenim ama atanamadım özel bir yerde çalışyorum.)
Tanıştı mesaj gönderdi nerden tanıdığını sordum tanımıyormuş eklemiş. Baya konuştuk güncel olaylar filmler kitaplar müzikler tarzında hep, özel konuşmalar geçmedi aramızda hiç. Telefon numaralarımızda var oradanda konuştuk. İyi birine benziyor çok kibar. Aramızda 5 yaş var. Gelelim sorunuma bir gün benimle buluşmak konuşmak istiyor. Aranızda daha önce hiç internetten tanıştığı kişiyle buluşan oldu mu :110:
1-2 kere daha demişti ama geçiştirmiştim şehir dışındayım diye ama artık bir cevap bekliyor sanırım. Bir de şu sıkıntı var arkadaş mı olmak istiyor daha farklı duygular içinde mi bilmiyorum. N'apsam buluşsam mı ki :KK64:

Hic tanimadigin bir adamla sohbet edip numarani verip gorusmussun ister bulus ister bulusma adamin ne amacla ekledigi belli senin de ne amacla konusmaya devam ettigin, yani ilk basta sormussun adam acikca sana tanimadan ekledigini soylemis ta o zaman kendine soracagin soruyu simdi soruyorsun. Internetten telefondan tanimadigin adamla konusup sohbet etmek yuz yuze bir kafede gorusmekten daha mi az problem edilebilecek birsey yani senin icin ? Burda bize sorunca icin mi rahat edecek yani adam seni hic tanimadan rastgele eklemis sen hala acaba niyeti nedir diye kendine sorabiliyorsa cidden saskinlikla karsiliyorum pessss dogrusu.

Haa internette tanisip evlenen bile yok mu var tabiki, ama senin olayi anlatma seklin cok ilginc , istemem yan cebime koy misali yapmayin bunu ne gerek var..

Doğru düzgün tanımadığınız biriyle bulusmaya gitmeyin.dünya kötü...iyi örneklerin olması sizin de şanslı irneklerden olacağınız anlamına gemez.kaldı ki işi gücü olan biri internetten kız o peşine düşmez gerçek hayatta karşılaştığı kadınlarla gerçek bir hayat kurar.internet herkesi cesur yapiyor.güvenmeyin bu tarz insanlara bence

Hic tanimadigin bir adamla sohbet edip numarani verip gorusmussun ister bulus ister bulusma adamin ne amacla ekledigi belli senin de ne amacla konusmaya devam ettigin, yani ilk basta sormussun adam acikca sana tanimadan ekledigini soylemis ta o zaman kendine soracagin soruyu simdi soruyorsun. Internetten telefondan tanimadigin adamla konusup sohbet etmek yuz yuze bir kafede gorusmekten daha mi az problem edilebilecek birsey yani senin icin ? Burda bize sorunca icin mi rahat edecek yani adam seni hic tanimadan rastgele eklemis sen hala acaba niyeti nedir diye kendine sorabiliyorsa cidden saskinlikla karsiliyorum pessss dogrusu.

Haa internette tanisip evlenen bile yok mu var tabiki, ama senin olayi anlatma seklin cok ilginc , istemem yan cebime koy misali yapmayin bunu ne gerek var..
cevabınız için teşekkürler ama sosyal medyadan birini eklemeyi konuşmayı büyük bir problem olarak görmüyorum. fikirlerine önem verdim konuştum . yüz yüze konuşmak ve internette konuşmak çok farklı şeyler. sadece bu tarz bi olayı yaşıyan kişiler oldu mu ne yaptılar olumlu olumsuz öğrenmek için açtım :)

Sosyal medyada tanimadigi bir insani ekleyen birine telefon numarasini verecek cesareti gosteren bir insan bulusma konusunda neden tereddut eder anlayamiyorum. Bu ne yaman celiski?!

Sosyal medyada tanimadigi bir insani ekleyen birine telefon numarasini verecek cesareti gosteren bir insan bulusma konusunda neden tereddut eder anlayamiyorum. Bu ne yaman celiski?!
günümüzde telefon numarası çok kolay bulunan bir şey ben vermesem ve kötü bir niyeti olsa istese yine bulur olmadı okulu arar yine verirler yani,teşekkürler

Ilginc bir savunma. Komik de...
yanlış anlamayın savunma değil her türlü fikre açığım burda hepinize teşekkür ediyorum o yüzden :) ama buluş / buluşma diyerekten sebebini söylerseniz bana daha çok yardımcı olursunuz ters bir şey söylediysem kusura bakmayın ilk defa konu açıyorum kırmamaya çalışıyorum kimseyi

Hep kötü yorumlar gelmis, ama sen zaten ilk muhabbetleri yapmıssın, geriye tek bulusma kalmıs. Git gör madem, bakalım nasıl biri. Artık internet üzerinden tanısan cok insan var.

Numarımı vermesen, o arar (okulu arar) bulabilir demissin. Eger öyle biriyse, uzak dur, bu tipler basına bela olur. Bir daha kimseye net bilgi verme hic görüsmeden (okul ismi, oturdugun yer gibi..)

İnternetten ben de insanLARla tanıştım, benim sonu hüsran oldu.

Başkasının sonu başka olmuştur genelleme yapmayalım, iyi düşünün taşının.

İnternetten ben de insanLARla tanıştım, benim sonu hüsran oldu.

Başkasının sonu başka olmuştur genelleme yapmayalım, iyi düşünün taşının.
çok teşekkürler neden olumsuz oldu özel değilse yazabilir misiniz, internette tanıdığınız gibi değil miydi

İnternet artık hayatımızın çok içinde ve birçok farklı insanla tanışabileceğimiz bir mecra.
En yakın arkadaşımla 9 sene önce bir forumda tanıştım.

Bunun dışında internette -forum, facebook vs- tanışıp konuştuğum, şimdi gayet iyi arkadaşım olan bir sürü insan var. Eğer tedbirli davranırsanız çok farklı insanlarla tanışabilirsiniz, arkadaş edinmek kötü bir şey değil.

Görüşmeye karar verirseniz kesinlikle adamın adını, telefonunu, okulunu ve gideceğiniz yeri bir arkadaşınıza yazın. Buluştuğunuzda "buluştuk" yazın, ara ara haber verin, evinize dönünce de döndüm deyin.
Arabaya binmeyin, eve bırakmayı teklif ederse bahane bulun reddedin, evinizi görmesin.

Eğer görüştükten sonra içinize sinerse daha rahat bir arkadaşlığa dönersiniz. Ama ilk buluşmada tedbirli olun kesinlikle.

Çok mantıklı gelmiyor kulağa tabi,hiç tanımadığın biriyle internetten konuşmak falan.Ama aslında belli de olmaz bu işler.Burada önemli olan olayı iyice sanala dökmeden görüşmeniz aslında.Dikkatli ol tabi,bi kahve içmek için yada öğle yemeği için falan buluşabilirsiniz bence.Belli de olmaz belki güzel şeyler olur :)

ya artık herkes internet ortamında tanışıp evleniyor ne alakası var sapıklıkla kalabalık bir cafede buluş bak tart ölç yani Allah akıl fikir vermiş o kadar çok korkuyorsan yakın arkadaşlarından biri de gelsin uzakta otursun sizden bir sürü çaresi var yani benim birçok tanıdığım internetten tanıştığı insanlarla evlendi ve çoğu mutlu yani kısmet bu nerden geleceği belli olmaz

Gunde 4 5 kisiyi ekledigini dusunursek geri donus yapan kisi tek sen olmussun ki konusmaya baslamissiniz. Veya geri donus yapan bikac kisiyle ayni anda konusup kararini sende kildi. Bulusmanda sakinca yok bence yani bisi olmaz ama ben olsam bulusmazdim. Bi sey vesile olur eklesirsiniz neyse ama boyle tanimadan direk eklemeler bende bariz araniyo hissi uyandiriyo.

sen bence adamdan hoşlanmışsın ve bizden olumlu bişey duymak istiyosun. üzgünüm ama bu tarz adamlar ( öğretmen olması artı bir üstünlük değil, yakın zamanda bir öğretmenin öğrencisine yaptığı şeyi üzülerek okuduk) böyle internette facebooklarda gruplarda milletin profillerine bakar güzel gördüğü kızı ekler , artık kim düşerse. aklı başında olgun hiçbir adam bu şekilde tanışma yoluna gitmez. senden önce pek çok insana da aynı şeyi yaptığından emin ol. yine de sen bilirsin.

Hic boyle tanisligim olmadi, kac aydir yada gundur konusuyorsunuz? Yani internetden tanidigin birini ne kadar taniya bilirsinki..?

Back
X