Buluşmaya gelmeyen erkek arkadaş..

neverland peter pan

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
296
Puanlar
23
Merhabalar,
Bir aydır görüştüğüm bir erkek arkadaşım var. İş nedeniyle o başka bir şehirde ikamet ediyor, haftasonu geliyor buluşuyoruz. Dün kızkardeşi evlendiği için bugün görüşecektik. Düğün sonrası kalan işleri bitiremediği için ben önden gelip gezmeye başladım. Sonra bir konuştuk, daha teyzesini şehrin bir ucuna bırakacakmış ardından yanıma gelecekmiş. Nereden baksanız 1,5-2 saat. Ben geleli zaten 2 saat oldu. Ben de söylenip telefonu kapattım. Haksız mıyım kötü konuşmakta bilmiyorum…

Merhabalar,
Bir aydır görüştüğüm bir erkek arkadaşım var. İş nedeniyle o başka bir şehirde ikamet ediyor, haftasonu geliyor buluşuyoruz. Dün kızkardeşi evlendiği için bugün görüşecektik. Düğün sonrası kalan işleri bitiremediği için ben önden gelip gezmeye başladım. Sonra bir konuştuk, daha teyzesini şehrin bir ucuna bırakacakmış ardından yanıma gelecekmiş. Nereden baksanız 1,5-2 saat. Ben geleli zaten 2 saat oldu. Ben de söylenip telefonu kapattım. Haksız mıyım kötü konuşmakta bilmiyorum…
Haksızsınız. Yaş kaç? Dün kızkardeşi evlenmiş. Yine de geliyor. Yorgunum demiyor. Siz de söylenip kapatıyorsunuz. Teyzesini bırakma işi ekstradan çıkmış olabilir. Bana yapılsa bu telefonunuzu açmam bir daha.

Haksızsınız. Yaş kaç? Dün kızkardeşi evlenmiş. Yine de geliyor. Yorgunum demiyor. Siz de söylenip kapatıyorsunuz. Teyzesini bırakma işi ekstradan çıkmış olabilir. Bana yapılsa bu telefonunuzu açmam bir daha.
Öyle mi diyorsunuz? Kaç gündür planlayıp sürekli ertelenince sinirlendim aslında. Kızkardeşi ve ailesi ile aynı şehirdeyim. O da kaç gündür burada

adam yola ciktim demeden neden bulusma yerine gittiniz ki?
valla su dugun dernek isleri asiri yorucu oluyor. tek kendinden sorumlu olmuyorsun, sehir disindan gelenler de senin mesuliyetinde oluyor. ben ne zaman sehir disinda dugune gitsem gittigim kisinin ailesi otogara vs birakir bir sekilde yolumu bulurum, boyledir usulu adeti. keske salsaydiniz haftaya bulusurdunuz

Öyle mi diyorsunuz? Kaç gündür planlayıp sürekli ertelenince sinirlendim aslında
Ben olsam normalde de böyle mi yapıyor diye bakarım. Çünkü bu istisnai bir durum. Yine de böyle özel zamanlarda anlayışlı olmak lazım. Karşıdaki kişi de en ufak şeyde anlayış göstermiyor diye düşünecektir.

adam yola ciktim demeden neden bulusma yerine gittiniz ki?
valla su dugun dernek isleri asiri yorucu oluyor. tek kendinden sorumlu olmuyorsun, sehir disindan gelenler de senin mesuliyetinde oluyor. ben ne zaman sehir disinda dugune gitsem gittigim kisinin ailesi otogara vs birakir bir sekilde yolumu bulurum, boyledir usulu adeti. keske salsaydiniz haftaya bulusurdunuz
Zaten geçen haftada görüşememiştik. Ama ailesi ve kızkardeşi benimle aynı şehirde. O da perşembeden beri burada. Yani hiçbir şekilde kaçıp gelmedi. Önden gittiğimden haberi bardı

Merhabalar,
önden gidip gezmek senin fikrin miydi? eğer öyleyse suç erkek arkadaşında değil sen çok erken gitmişsin. ve insanlık hali olabilir işi çıkabilir sonuçta daha dün düğün olmuş

Düğünün ertesi buluşmak büyük hata o istese bile gelen giden olur boşuna gelme yorgunluğu bile atamadın diyebilirdiniz.Hayatınızda hiç yakın akraba düğününe gitmemiş gibi haliniz var o müzik gürültü bile insanı yoruyor hele gelinin kardeşi olunca koştur dur.....

Ben olsam normalde de böyle mi yapıyor diye bakarım. Çünkü bu istisnai bir durum. Yine de böyle özel zamanlarda anlayışlı olmak lazım. Karşıdaki kişi de en ufak şeyde anlayış göstermiyor diye düşünecektir.
Normalde böyle yapmıyor aslında. Bugün böyle oldu ama kaç gündür aynı şehirdeyiz. En azından bir saat kaçabilirdi diye üzülüyorum

Zaten geçen haftada görüşememiştik. Ama ailesi ve kızkardeşi benimle aynı şehirde. O da perşembeden beri burada. Yani hiçbir şekilde kaçıp gelmedi. Önden gittiğimden haberi bardı
iyi de dugun icin gelen teyzesini bilmemnereye birakmak zorunda kalmis. olabilecek seyler bunlar. gitmese goturmese hem kadin acikta kalacak hem ailesiyle gerilecek. hele ki "kiz arkadasimla planim var" dese belki dedikodu kazani kaynayacak anne teyze kafa kafaya verip "daha sjmdiden iplerj almis eline vah vah" diye aglanacak tipte insanlar...
yani bilemiyorum. iki saat erken cikmissin, iki saat daha oyalanabilirdin. atla deve degil yani, ekstrem bir durum. insan hic istemese de bazen iptal etmek durumunda bile kalabiliyor sevgilisiyle planlari, insanlik hali.
normal zaman olsa hak verirdim ama dun gece kiz kardesini evlendirmis. belki de gec kalkti islerini yetistiremedi, belki ayip olur diye dusundu

Normalde böyle yapmıyor aslında. Bugün böyle oldu ama kaç gündür aynı şehirdeyiz. En azından bir saat kaçabilirdi diye üzülüyorum
Normalde böyle yapmıyorsa bence takılmayın. Siz görmek istemişsiniz onu ama bu gibi durumlarda yapacak bir şey yok. İnsan bir de plan yapıp olmayınca daha da strese giriyor. Bırakın o sizi görmek istesin.

Merhabalar,

O düğünle adamların üzerinden tır geçmiş.. Siz buluşmanın peşindesiniz.

Bırakın insanlar bir ailece dinlensin düğün kritiği yapsın.

Biraz aklıbaşında olun yeni yetme kızlar gibi bencillik yapmaya gerek yok.

Merhabalar,
Haksızsınız.
Lâkin, inanılır gibi değil ama, böyle tavırlar, bazen daha çok kıymet görmenize vesile oluyor.
Anlayışlı davranmak iyi gelmiyor erkek milletine.
Madem böyle oldu, buluştuğunuzda uzatmayın artık, ama geri adım da atmayın telefondaki tavrınıza ilişkin.

Zamanını düzgün ayarlayamadığı için... Çünkü esasen çok özlediniz de hayal kırıklığına uğradınız... Saatler geçmek bilmedi.. Bağlarsınız işte bir yerlere.

Son düzenleme:
Haksızsınız.
Lâkin, inanılır gibi değil ama, böyle tavırlar, bazen daha çok kıymet görmenize vesile oluyor.
Anlayışlı davranmak iyi gelmiyor erkek milletine.
Madem böyle oldu, buluştuğunuzda uzatmayın artık, ama geri adım da atmayın telefondaki tavrınıza ilişkin.

Zamanını düzgün ayarlayamadığı için... Çünkü esasen çok özlediniz de hayal kırıklığına uğradınız... Saatler geçmek bilmedi.. Bağlarsınız işte bir yerlere.
Eve geçtim. Beklesem daha 2 saat sonra gelirdi en az. Kendisi de kendi şehrine geçer artık bilmiyorum.

Normalde böyle yapmıyorsa bence takılmayın. Siz görmek istemişsiniz onu ama bu gibi durumlarda yapacak bir şey yok. İnsan bir de plan yapıp olmayınca daha da strese giriyor. Bırakın o sizi görmek istesin.
Özür diledi, yetiştiremediğini söyledi ama bilmiyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Back
X