Buluşmaya gitmek istememekle haklı mıyım?

Menekse2000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
1.117
22
38
25
Zaman ayırmadığı için buluşmalara gitmek istemiyorum hatta yarın kesin çağırıyor ama gitmeyi düşünmüyorum çünkü günlerce bekletiyor yorgun yoğun biliyorum ama hep böyle oluyor benimde dengem şaştı. Cok kızınca hediye almak istiyor bazen ve bugün kaç kere girdi WhatsApp a yazmadı şu saat oldu hâlâ yazmadı neden buluşayım ki önceliği ben değilim benim uyandığım gibi ilk yazdığım kişi o mesaj geldiği gibi ilk baktığım kisi o ama onun için ben öyle değilim. İş yerinde yazmaz gün içinde. Dün de uyudu kaldi galiba konuşamadık mesela. Asla kizmadigim için çok rahat davranıyor bence. İnsanlar sesli konuşup uyuyakaliyor. Bilmiyorum yine aynı şeyleri yazdın diye kizacaksiniz ama iletisimsizlik ilgisizlik çok kötü gün içinde mesajlasmiyoruz bile sen yaz diyor bana neden bu kadar saldin ne şarıyorsun ne yazıyorsun diyor. Evet iyi hoş çok güzel özellikleri de var ve seviyorum çevremdeki erkeklerde olmayan özellikleri var ama iletişim yok ilgi alaka yok sadece buluşurken o ilgi alaka. Bulusmalarda onu ekmekle hakli değil miyim sizce? Keyfim ne zaman isterse o zaman gidicem zaten sıkışığım işler var kendimi niye zora sokayım ki o zora giriyor mu? Buraya yazıp paylaşıyorum diye kızmayın lütfen gerçekten iyi geliyor çünkü ilişki konusunda 0 tecrübem var ne yapacağımı bilemediğim anlayamadığım için yazıyorum

Son düzenleme:
Haklı değilsiniz. Ancak erkek arkadaşınız da hâlâ bu ilişkiye devam ettiği için o da haklı değil. Adam hayatına bakıp, kendi yoluna gitmeyerek kendi hakkına giriyor.

Eski konularınızı hatirliyorum bu adalarda bulusma teklif eden miydi yoksa o baska bir meneksenin flortu muydu bilmiyorum ama sizi onceligi yapmayan adamdan niye ayrilmiyorsunuz?

Neden illa ayrilik icin onun adim atmasi gerekiyor ki? Basin engeli muhatap dahi olmadan ghostlayin gitsin, yazik gecen zamaniniza.

Yok o değilim ben

Giriyor watsaba yazmadan çıkıyor bunaldım artık ya saat 10 da yazmışım en son

İyi de burda yorum yapanları da dinlemiyorsunki. Zorla olduğun şehre gelip sizi ayıralım mı tam olarak ne istiyorsun? Tecrüben yok ilişkilerde belli oluyor zaten. " Çevremdeki diğer erkeklerde olmayan iyi özellikleri var" dediğin sevgilinin iyi özelliği yok aslında. Seni sevmiyor, konuşmak da istemiyor, normal konu açtığında seni dinlemediğini ama cinsellik konuşurken uzun uzun konuşup işi bitince hemen uyuduğunu yazmıştın. Saatlerce yazmıyor seni ihmal ediyor ve bahaneler uyduruyor. Eeee ayrılmıyorsun yine de ?

Kendi başınıza gelse çıldırırsiniz gerçekten zaman ayırmıyor günlerce bu böyle sürüyor bu normal bir şey mi yani o zaman neden beraberiz ki
Ayrıl o zaman? Ya da bu soruyu sevgiline sor. Tatmin edici cevap alamıyor ya da beklentine göre bir ilişki yaşamıyorsan da zorlamanın alemi yok. Kendi istediğin gibi birini bul.

Aaa öyle miymiş?!
Konu sahibi aslında her şey çok açık, adamın sizde öncelediği şey cinsellik, arkadaşlık değil.
Bu evlenince de aynı olcak. Sevişmeden önce bi ilgi verir gibi yapcak, onun dışında kendi sosyal hayatı, kendi dünyası.
İlişkide önceliğiniz arkadaşlık ve derinlikse bu kişi o kişi değil.
Bu adam duygusal olarak erişilebilir biri değil.
Bile bile lades olmayın.

Evet diğer konusunda şunu yazmıştı:

Kendi kendinize konuşuyor gibi yazmışsınız.Madem iletişim sorunu var ayrılın.

Kendi başınıza gelse çıldırırsiniz gerçekten zaman ayırmıyor günlerce bu böyle sürüyor bu normal bir şey mi yani o zaman neden beraberiz ki
Ayrılmak diye bir çözüm var ama sen çözümlere kapalı olduğun için sana tavsiye etmiyoruz. Çözümsüzlük sanırım senin soyadın. menekşe çözümsüz.

Bir şeyden memnun değilsen ya onu bırakırsın ya da değiştirirsin. Sen hayatındaki hiçbir şeyden memnun değilsin ama odanda yan gelip yatıp buraya başlık açarak yakınmak dışında adım atmıyorsun. Bunun sana faydası yok.

Sevgilin ideal bir sevgili değil. Lüzumsuz bir insan. Hayatında olmasa da olur hatta olmasa daha iyi olur ama sen ondan ayrılmayacaksın. 3 gün sonra başka bir başlık daha açacaksın.

Ne kadar sıkıcısın bak anla. Mız mız, tembel ve çözümsüzsün.

Ben sana hak veriyordum ama gerçekten çok sık konu açıyosun beni solladın baya

Menekşe, kimsenin ne dediği umurunda değil. Zaten kimseyi dinlemiyorsan neden sürekli ailen ve sevgilinle ilgili konu açıyorsun? İçini dökmek istiyorsan bir günlük yaz, azarlanmak hoşuna mı gidiyor anlamıyorum.
Sürekli tek derdin sevgilin, sevgilinle sana ilgili vermemesi. İnsanın ömrünü yer bitirirsin. Otur bir kendi kendine düşün; ben bir ilişkiden ne bekliyorum, karşımdaki nasıl biri olsun isterim, benim olmazsa olmazlarım neler. Adam sana ilgi göstermiyor, sabaha kadar trip at, bir şey değişmiyor. Tribin o adamın umurunda değil, değişmeyecek. Adamın gerçekten işi mi var yoksa seni pek sallamıyor mu bilemeyiz. İki şekilde de ya bunu kabullen ya da artık bu konuda mızmızlanma.

Birkaç konuna denk geldim ve sende ciddi şekilde değersizlik inancı var. Kendini sevmiyorsun, bu ilişkide devam ettirmeye değer hiçbir şey yok aslında bakarsan sen de sevmiyorsun onu ama ilişkiyi bitiremiyorsun çünkü başka birini bulamamaktan korkuyorsun. Adam sanki dünyada tek erkek kaldı, bütün kadınlar paylaşamıyor da sen de bunu kaybetmeye korkuyorsun.

Hiç bir işe gireyim, eğitimime devam edeyim hepsini geç bir hobim olsun düşüncesi de yok sende. Bütün hayatın işe yaramaz sevgilinden gelecek bir tane kıytırık mesajın başını beklemekle geçiyor.
Belki ağır konuşuyorum ama ısrarla burada hep aynı konuları döndürmen, bu genç yaşında bu kadar amaçsız olman 24 saatini bir erkeğe ve onun tavırlarına bağlaman beni sinirlendiriyor. Ben kadınlara bir erkek uğruna girdikleri bu kadar saçma tavırları yakıştıramıyorum.

Yalnız kalırsan hiçleşmekten korkuyorsun, bu vasıfsızı tutmuşsun yakasından her hareketinde mana arıyorsun. Gitmeyen ilişkiyi ittirmeye uğraşıyorsun. Biraz bir ayıl lütfen silkelen ya.
Çocuk vasatın biri. Hiç de öyle övdüğün gibi değil. Ben böyle gereksiz heriflere ders vermekle her gün onu düşünmekle harcayacağım zamana üzülürdüm. Çocuğa bu kadar kafa yoracağına bir okul okusaydın şimdiye diploman olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…