- 29 Ocak 2024
- 1.117
- 22
- 38
- 25
- Konu Sahibi Menekse2000
-
Haklı değilsiniz. Ancak erkek arkadaşınız da hâlâ bu ilişkiye devam ettiği için o da haklı değil. Adam hayatına bakıp, kendi yoluna gitmeyerek kendi hakkına giriyor.Zaman ayırmadığı için buluşmalara gitmek istemiyorum hatta yarın kesin çağırıyor ama gitmeyi düşünmüyorum çünkü günlerce bekletiyor yorgun yoğun biliyorum ama hep böyle oluyor benimde dengem şaştı. O yüzden ne aldığı özür hediyesini istiyorum ne de bulusmalara o çağırınca gitmek istiyorum ve bugün kaç kere girdi wp a yazmadı şu saat oldu hâlâ yazmadı neden buluşayım ki önceliği ben değilim benim uyandığım gibi ilk yazdığım kişi o mesaj geldiği gibi ilk baktığım kisi o ama onun için ben öyle değilim. Dün de uyudu kaldi galiba konuşamadık mesela. Asla kizmadigim için çok rahat davranıyor bence. İnsanlar sesli konuşup uyuyakaliyor. Bilmiyorum yine aynı şeyleri yazdın diye kizacaksiniz ama iletisimsizlik ilgisizlik çok kötü gün içinde mesajlasmiyoruz bile sen yaz diyor bana neden bu kadar saldin ne arıyorsun ne yazıyorsun diyor. Evet iyi hoş çok güzel özellikleri de var ve seviyorum çevremdeki erkeklerde olmayan özellikleri var ama iletişim yok ilgi alaka yok sadece buluşurken o ilgi alaka. Bulusmalarda onu ekmekle hakli değil miyim sizce? Keyfim ne zaman isterse o zaman gidicem zaten sıkışığım işler var kendimi niye zora sokayım ki o zora giriyor mu? Buraya yazıp paylaşıyorum diye kızmayın lütfen gerçekten iyi geliyor çünkü ilişki konusunda 0 tecrübem var ne yapacağımı bilemediğim anlayamadığım için yazıyorum
Niye haklı değilim? Zaman ayırmıyor devamlı bekletiyorHaklı değilsiniz. Ancak erkek arkadaşınız da hâlâ bu ilişkiye devam ettiği için o da haklı değil. Adam hayatına bakıp, kendi yoluna gitmeyerek kendi hakkına giriyor.
Eski konularınızı hatirliyorum bu adalarda bulusma teklif eden miydi yoksa o baska bir meneksenin flortu muydu bilmiyorum ama sizi onceligi yapmayan adamdan niye ayrilmiyorsunuz?Zaman ayırmadığı için buluşmalara gitmek istemiyorum hatta yarın kesin çağırıyor ama gitmeyi düşünmüyorum çünkü günlerce bekletiyor yorgun yoğun biliyorum ama hep böyle oluyor benimde dengem şaştı. O yüzden ne aldığı özür hediyesini istiyorum ne de bulusmalara o çağırınca gitmek istiyorum ve bugün kaç kere girdi wp a yazmadı şu saat oldu hâlâ yazmadı neden buluşayım ki önceliği ben değilim benim uyandığım gibi ilk yazdığım kişi o mesaj geldiği gibi ilk baktığım kisi o ama onun için ben öyle değilim. Dün de uyudu kaldi galiba konuşamadık mesela. Asla kizmadigim için çok rahat davranıyor bence. İnsanlar sesli konuşup uyuyakaliyor. Bilmiyorum yine aynı şeyleri yazdın diye kizacaksiniz ama iletisimsizlik ilgisizlik çok kötü gün içinde mesajlasmiyoruz bile sen yaz diyor bana neden bu kadar saldin ne arıyorsun ne yazıyorsun diyor. Evet iyi hoş çok güzel özellikleri de var ve seviyorum çevremdeki erkeklerde olmayan özellikleri var ama iletişim yok ilgi alaka yok sadece buluşurken o ilgi alaka. Bulusmalarda onu ekmekle hakli değil miyim sizce? Keyfim ne zaman isterse o zaman gidicem zaten sıkışığım işler var kendimi niye zora sokayım ki o zora giriyor mu? Buraya yazıp paylaşıyorum diye kızmayın lütfen gerçekten iyi geliyor çünkü ilişki konusunda 0 tecrübem var ne yapacağımı bilemediğim anlayamadığım için yazıyorum
Adam çalışıyor, yoruluyor. Size de iş bulmuştu hatta ancak siz o işi tercih etmediniz.Niye haklı değilim? Zaman ayırmıyor devamlı bekletiyor
Kendi başınıza gelse çıldırırsiniz gerçekten zaman ayırmıyor günlerce bu böyle sürüyor bu normal bir şey mi yani o zaman neden beraberiz kiAdam çalışıyor, yoruluyor. Size de iş bulmuştu hatta ancak siz o işi tercih etmediniz.
Yok o değilim benEski konularınızı hatirliyorum bu adalarda bulusma teklif eden miydi yoksa o baska bir meneksenin flortu muydu bilmiyorum ama sizi onceligi yapmayan adamdan niye ayrilmiyorsunuz?
Neden illa ayrilik icin onun adim atmasi gerekiyor ki? Basin engeli muhatap dahi olmadan ghostlayin gitsin, yazik gecen zamaniniza.
Giriyor watsaba yazmadan çıkıyor bunaldım artık ya saat 10 da yazmışım en sonEski konularınızı hatirliyorum bu adalarda bulusma teklif eden miydi yoksa o baska bir meneksenin flortu muydu bilmiyorum ama sizi onceligi yapmayan adamdan niye ayrilmiyorsunuz?
Neden illa ayrilik icin onun adim atmasi gerekiyor ki? Basin engeli muhatap dahi olmadan ghostlayin gitsin, yazik gecen zamaniniza.
Tamam yine ayrilin, birsey degismiyorGiriyor watsaba yazmadan çıkıyor bunaldım artık ya saat 10 da yazmışım en son
İyi de burda yorum yapanları da dinlemiyorsunki. Zorla olduğun şehre gelip sizi ayıralım mı tam olarak ne istiyorsun? Tecrüben yok ilişkilerde belli oluyor zaten. " Çevremdeki diğer erkeklerde olmayan iyi özellikleri var" dediğin sevgilinin iyi özelliği yok aslında. Seni sevmiyor, konuşmak da istemiyor, normal konu açtığında seni dinlemediğini ama cinsellik konuşurken uzun uzun konuşup işi bitince hemen uyuduğunu yazmıştın. Saatlerce yazmıyor seni ihmal ediyor ve bahaneler uyduruyor. Eeee ayrılmıyorsun yine de ?Zaman ayırmadığı için buluşmalara gitmek istemiyorum hatta yarın kesin çağırıyor ama gitmeyi düşünmüyorum çünkü günlerce bekletiyor yorgun yoğun biliyorum ama hep böyle oluyor benimde dengem şaştı. Cok kızınca hediye almak istiyor bazen ve bugün kaç kere girdi WhatsApp a yazmadı şu saat oldu hâlâ yazmadı neden buluşayım ki önceliği ben değilim benim uyandığım gibi ilk yazdığım kişi o mesaj geldiği gibi ilk baktığım kisi o ama onun için ben öyle değilim. İş yerinde yazmaz gün içinde. Dün de uyudu kaldi galiba konuşamadık mesela. Asla kizmadigim için çok rahat davranıyor bence. İnsanlar sesli konuşup uyuyakaliyor. Bilmiyorum yine aynı şeyleri yazdın diye kizacaksiniz ama iletisimsizlik ilgisizlik çok kötü gün içinde mesajlasmiyoruz bile sen yaz diyor bana neden bu kadar saldin ne şarıyorsun ne yazıyorsun diyor. Evet iyi hoş çok güzel özellikleri de var ve seviyorum çevremdeki erkeklerde olmayan özellikleri var ama iletişim yok ilgi alaka yok sadece buluşurken o ilgi alaka. Bulusmalarda onu ekmekle hakli değil miyim sizce? Keyfim ne zaman isterse o zaman gidicem zaten sıkışığım işler var kendimi niye zora sokayım ki o zora giriyor mu? Buraya yazıp paylaşıyorum diye kızmayın lütfen gerçekten iyi geliyor çünkü ilişki konusunda 0 tecrübem var ne yapacağımı bilemediğim anlayamadığım için yazıyorum
Ayrıl o zaman? Ya da bu soruyu sevgiline sor. Tatmin edici cevap alamıyor ya da beklentine göre bir ilişki yaşamıyorsan da zorlamanın alemi yok. Kendi istediğin gibi birini bul.Kendi başınıza gelse çıldırırsiniz gerçekten zaman ayırmıyor günlerce bu böyle sürüyor bu normal bir şey mi yani o zaman neden beraberiz ki
İyi de burda yorum yapanları da dinlemiyorsunki. Zorla olduğun şehre gelip sizi ayıralım mı tam olarak ne istiyorsun? Tecrüben yok ilişkilerde belli oluyor zaten. " Çevremdeki diğer erkeklerde olmayan iyi özellikleri var" dediğin sevgilinin iyi özelliği yok aslında. Seni sevmiyor, konuşmak da istemiyor, normal konu açtığında seni dinlemediğini ama cinsellik konuşurken uzun uzun konuşup işi bitince hemen uyuduğunu yazmıştın. Saatlerce yazmıyor seni ihmal ediyor ve bahaneler uyduruyor. Eeee ayrılmıyorsun yine de ?
Evet diğer konusunda şunu yazmıştı:Aaa öyle miymiş?!
Konu sahibi aslında her şey çok açık, adamın sizde öncelediği şey cinsellik, arkadaşlık değil.
Bu evlenince de aynı olcak. Sevişmeden önce bi ilgi verir gibi yapcak, onun dışında kendi sosyal hayatı, kendi dünyası.
İlişkide önceliğiniz arkadaşlık ve derinlikse bu kişi o kişi değil.
Bu adam duygusal olarak erişilebilir biri değil.
Bile bile lades olmayın.
Cinsellige çok düşkün bu belli azıcık konuşuyoruz bakıyorum konu oraya kaymış muhabbet ona dönmüş ben normal sohbetlerden bahsediyorum onları umursamıyor dinlemiyor bir an önce o konulara girelim istiyor konuşuyoruz sonra bakıyorum bittikten sonra ortada yok
Kendi kendinize konuşuyor gibi yazmışsınız.Madem iletişim sorunu var ayrılın.Zaman ayırmadığı için buluşmalara gitmek istemiyorum hatta yarın kesin çağırıyor ama gitmeyi düşünmüyorum çünkü günlerce bekletiyor yorgun yoğun biliyorum ama hep böyle oluyor benimde dengem şaştı. Cok kızınca hediye almak istiyor bazen ve bugün kaç kere girdi WhatsApp a yazmadı şu saat oldu hâlâ yazmadı neden buluşayım ki önceliği ben değilim benim uyandığım gibi ilk yazdığım kişi o mesaj geldiği gibi ilk baktığım kisi o ama onun için ben öyle değilim. İş yerinde yazmaz gün içinde. Dün de uyudu kaldi galiba konuşamadık mesela. Asla kizmadigim için çok rahat davranıyor bence. İnsanlar sesli konuşup uyuyakaliyor. Bilmiyorum yine aynı şeyleri yazdın diye kizacaksiniz ama iletisimsizlik ilgisizlik çok kötü gün içinde mesajlasmiyoruz bile sen yaz diyor bana neden bu kadar saldin ne şarıyorsun ne yazıyorsun diyor. Evet iyi hoş çok güzel özellikleri de var ve seviyorum çevremdeki erkeklerde olmayan özellikleri var ama iletişim yok ilgi alaka yok sadece buluşurken o ilgi alaka. Bulusmalarda onu ekmekle hakli değil miyim sizce? Keyfim ne zaman isterse o zaman gidicem zaten sıkışığım işler var kendimi niye zora sokayım ki o zora giriyor mu? Buraya yazıp paylaşıyorum diye kızmayın lütfen gerçekten iyi geliyor çünkü ilişki konusunda 0 tecrübem var ne yapacağımı bilemediğim anlayamadığım için yazıyorum
Kendi başınıza gelse çıldırırsiniz gerçekten zaman ayırmıyor günlerce bu böyle sürüyor bu normal bir şey mi yani o zaman neden beraberiz k
Ayrılmak diye bir çözüm var ama sen çözümlere kapalı olduğun için sana tavsiye etmiyoruz. Çözümsüzlük sanırım senin soyadın. menekşe çözümsüz.Kendi başınıza gelse çıldırırsiniz gerçekten zaman ayırmıyor günlerce bu böyle sürüyor bu normal bir şey mi yani o zaman neden beraberiz ki
Ben sana hak veriyordum ama gerçekten çok sık konu açıyosun beni solladın bayaZaman ayırmadığı için buluşmalara gitmek istemiyorum hatta yarın kesin çağırıyor ama gitmeyi düşünmüyorum çünkü günlerce bekletiyor yorgun yoğun biliyorum ama hep böyle oluyor benimde dengem şaştı. Cok kızınca hediye almak istiyor bazen ve bugün kaç kere girdi WhatsApp a yazmadı şu saat oldu hâlâ yazmadı neden buluşayım ki önceliği ben değilim benim uyandığım gibi ilk yazdığım kişi o mesaj geldiği gibi ilk baktığım kisi o ama onun için ben öyle değilim. İş yerinde yazmaz gün içinde. Dün de uyudu kaldi galiba konuşamadık mesela. Asla kizmadigim için çok rahat davranıyor bence. İnsanlar sesli konuşup uyuyakaliyor. Bilmiyorum yine aynı şeyleri yazdın diye kizacaksiniz ama iletisimsizlik ilgisizlik çok kötü gün içinde mesajlasmiyoruz bile sen yaz diyor bana neden bu kadar saldin ne şarıyorsun ne yazıyorsun diyor. Evet iyi hoş çok güzel özellikleri de var ve seviyorum çevremdeki erkeklerde olmayan özellikleri var ama iletişim yok ilgi alaka yok sadece buluşurken o ilgi alaka. Bulusmalarda onu ekmekle hakli değil miyim sizce? Keyfim ne zaman isterse o zaman gidicem zaten sıkışığım işler var kendimi niye zora sokayım ki o zora giriyor mu? Buraya yazıp paylaşıyorum diye kızmayın lütfen gerçekten iyi geliyor çünkü ilişki konusunda 0 tecrübem var ne yapacağımı bilemediğim anlayamadığım için yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?