Zaman ayırmadığı için buluşmalara gitmek istemiyorum hatta yarın kesin çağırıyor ama gitmeyi düşünmüyorum çünkü günlerce bekletiyor yorgun yoğun biliyorum ama hep böyle oluyor benimde dengem şaştı. Cok kızınca hediye almak istiyor bazen ve bugün kaç kere girdi WhatsApp a yazmadı şu saat oldu hâlâ yazmadı neden buluşayım ki önceliği ben değilim benim uyandığım gibi ilk yazdığım kişi o mesaj geldiği gibi ilk baktığım kisi o ama onun için ben öyle değilim. İş yerinde yazmaz gün içinde. Dün de uyudu kaldi galiba konuşamadık mesela. Asla kizmadigim için çok rahat davranıyor bence. İnsanlar sesli konuşup uyuyakaliyor. Bilmiyorum yine aynı şeyleri yazdın diye kizacaksiniz ama iletisimsizlik ilgisizlik çok kötü gün içinde mesajlasmiyoruz bile sen yaz diyor bana neden bu kadar saldin ne şarıyorsun ne yazıyorsun diyor. Evet iyi hoş çok güzel özellikleri de var ve seviyorum çevremdeki erkeklerde olmayan özellikleri var ama iletişim yok ilgi alaka yok sadece buluşurken o ilgi alaka. Bulusmalarda onu ekmekle hakli değil miyim sizce? Keyfim ne zaman isterse o zaman gidicem zaten sıkışığım işler var kendimi niye zora sokayım ki o zora giriyor mu? Buraya yazıp paylaşıyorum diye kızmayın lütfen gerçekten iyi geliyor çünkü ilişki konusunda 0 tecrübem var ne yapacağımı bilemediğim anlayamadığım için yazıyorum