Buluşmaya gitmek istememekle haklı mıyım?

Buraya yazma konusunda da sıfır tecrübe galiba

İyi özellikleri merhametli eli açık olması kızınca anlaması ses tonumdan tavrından ne bileyim buluştuğumuz zamanlarda cidden çok ilgili oluyor.

Yazarken yorulmuyor musun? Aylardır ınsanlar sana tavsıye verıyor tek tavsıye: ayrıl. Bu adamdan sana yar olmaz. Ne dıye hala oldurmaya calısıyorsun.

Görüşmek isteyen yorgunluktan ölse bile görüşüyor, ben bunu gördüm. Görmek isteyen insana hiçbir şey engel olamıyor ya, üniversite öğrencileri harçlıklarını biriktirip, başka şehirde yaşayan sevgililerine sürpriz yapıyorlar. Wp girip girip sana yazmıyorsa ayrıca önceliği sen değilsin. Sevgi kırıntısı ile idare etmek zorunda değilsin. Benim ilişki mottom bu artık, önceliği ben olmayan kimsenin peşine düşmeyeceğim. Ben nasıl mesajını bekliyorsam, hemen cevap veriyorsam, dünya kadar işimin arasında 1 saat göreyim özledim diye kıvranıyorsam, hayatımda olan kişi bunu yapmalı. Açıkçası kimse yetinmek zorunda değil.Sana uymuyorsa sevgi gösterme şekli ayrılmalısın.

Ayrıca tüm odak noktan sevgilin olmuş. O sana iyi davranırsa mutlusun, aranız kötüyse mutsuzsun. Hayatını bir başkası yönetiyor farkında mısın? Buna o yetkiyi neden veriyorsun, neden kendi içinde değerini bulmuyorsun? Mutluluğun bir kişiye bağlıysa işin çok zor, sömürür, yerden yere vurur eline fırsat geçtiğinde. Önce kendini tam anlamıyla sevmelisin, %50’de yetmez, %100’ünü kendine vermelisin. Sonra çevrenden sevgi bekle. Kimse sana sen gibi bakmaz, değer vermez, önemsemez. Vücudunun, karakterinin değerini bil. Kendini mutlu etmek için yaşa önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…