• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluştuk ama hemen ısınamamam normal mi?

Meleyyuzlumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2018
4
2
36
30
Cok karmaşık bi işin içindeyim. Arkadaşlarımın arıcı olmasıyla biriyle telefonla vs konustuk daha konusalı 4 gün olmustu cocuk bulundugum sehire cıktı geldi 1 saat bi yerde konustuk tipsiz değil fazla yakışıklıda değil mantıken tam istiğim biri ama böyle içimde ısınamadığım bi şey oldu nedenini bulamadığım ben hep yaşıtlarımla görüştüm bu benden 7 yaş büyük belkide ondan mı dedim. Görüştükçe tanıdıkca ısınabilir miyim acaba ? Fikriniz benim için değerli şimdiden teşekkürler

Bir iki kere buluşmanızı öneririm
Isınamazsanız devam ettirmeyin derim
Çünkü bazı şeylerin soradan oluşmadığı kanaatindeyim

10 ay kısa bir süre değil mi?

ailece tanıyormussunuz bu cok ıyı bısey.dürüst ınsanı bulmak zor malesef.bence bırkac sans daha verın bulusmak ıcın

Cok karmaşık bi işin içindeyim. Arkadaşlarımın arıcı olmasıyla biriyle telefonla vs konustuk daha konusalı 4 gün olmustu cocuk bulundugum sehire cıktı geldi 1 saat bi yerde konustuk tipsiz değil fazla yakışıklıda değil mantıken tam istiğim biri ama böyle içimde ısınamadığım bi şey oldu nedenini bulamadığım ben hep yaşıtlarımla görüştüm bu benden 7 yaş büyük belkide ondan mı dedim. Görüştükçe tanıdıkca ısınabilir miyim acaba ? Fikriniz benim için değerli şimdiden teşekkürler
aynı durumu bende yaşadım. buluşma saatinden eve dönene kadar zaman nasıl geçecek. hadi gideyim artık dedim durdum içimden. hoş, yakışıklı ama hissedemedim. zamanla konustukça bir şeylerin değiştiğini gördüm. o yüzden bence sende ön yargılı olma. bir kaç buluşmayı daha bekle. pişman olma sonra

Back
X