Buluşuyoruz :)

ZuZuu

kelebeğimm koynumda
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2007
7.352
112
363
eweeettt sıra bizdee hihoyyyt malumunuz elalı hanımefendi ankaraya geliyo..hadi bu çarşamba buluşalım bebik sewelim..ee kimler geliyoo kaydirigubbakcemile2

ps: çok tırsıyorum bu kuzu burnumdan getircek diye..hadi hayırlısı:))

antares çarşamba 14:30 food court

1...zuzuu
2...elalı
3...gulican
4...lllalll
5...zeynepsav
6...jade_06
7...nazyaz
8...

Son düzenleme:
ayy ne güzel bende ankaralıyım ama samsundayım keske bende buluşabilseydim ama yaza geleceğim inş o zman tekrar bi buluşma yaparaız:)

Ben gelmek istiyorum nası olur ama dışarda mı evde mi....
Bizimki çok huysuz bu aralar, gerçi herkesinki öyle galiba, en kötü gelir ceee yapar çıkarız

hehe:) çocuklara valla hiç karar olmuyo ben biz geçen arkadasla bulustuk benım kız durmadı :) emmek istedi en iyisi ev yada alısveriş merkezi yoksa rezil edebiliyo cocuklar

ben de çok cesaretsizim açıkçası ama korkunun ecele faydası yok:) durmassa kaçarız napalım..antares diye düşündüm ben..hem ferah hemde bebek bakım odaları rahat..

Çok iyi bilmiyorum antaresi ama rahatsa iyi olur. Zaten haftaiçi çok kalabalık da olmaz. Hadii kıslar gelenler yazsın

gulicim seni yazıyorum ozaman..deryaya ulaşamadım ne dicek çarşamba için bilemiyorum ama şimdilik çarşamba..

Kızlar, konuyu içerik ve güvenlik nedeniyle buluşmalar&aktiviteler bölümüne taşıdım. Bilginize..

zuzucum barış burnumdan getirir ama olsun gelirisss.....çarşamba bana uyarrrryerimseniben

Yaşasın kalabalık oluyorus. Herkese cesaret geldi hadi hayırlısı hihoyyyt

süpersin :)) food court boş olur..hem erken gelen de oturup bekleyebilir..

Son düzenleme:
:) ya hepiniz şahsi arabaylamı gelceksiniz yada nasıl gelceksiniz

:) ya hepiniz şahsi arabaylamı gelceksiniz yada nasıl gelceksiniz

Yaa bn araba kullanamıyorum. Eşim bırakır diye planlıyorum, ya da bi arkadaştan rica ederim ama daha ayarlayamadım. Antareste çok uzak bana. Çukurambar'da oturuyorum ben başka türlü nasıl gidilir hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…